- 4 Ekim 2012
- 16.311
- 31.846
- Konu Sahibi Sunshine11111
Sağlık sorunları, obezite gibi problemlerden muzdarip olup evlenen o kadar çok kişi tanıyorum ki yazmaya üşeniyorum şu an burdan köye yol olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onunla sen bir misin bebeğim. İnsanlar dış görünüşleriyle karşılanır, fikirleriyle uğurlanır. Senin fikirler problemli.Arkadaşa da desene erkek bulamamış diye.şimdi de anlayış abidesi mi oldun?
1. Fizik daha doğrusu "elinde olmayan dış görünüş özellikleri" her şey değil..İyi akşamlar herkese. Son zamanlarda çevremde herkes evlenip çocuk sahibi olup sevip sevilip işini bulup hayatını kurdukça, kendi yaşım ilerledikçe iyice bunaldım.
Bu yaşımda bir kere bile sevgilim olmadı, ailevi problemlerim var. Sokağa çıkma sorunlarım var. Bir yerde çalışıyorum ise gidip geliyorum. Hayatım ev iş olarak geçiyor. Eve gelip yemek temizlik yapıyorum ise gidip çalışıyorum. Arkadaşlarım neler yaşıyor bakıyorum. Sevgilileriyle tatillere gidiyor hepsi.
Ben biraz kapalı hayat tarzına sahibim, evlilik olmadan bazı şeyleri yapamam ama arkadaş çevrem zamanla değişti. Böyle şeyleri çok normal karşılıyorlar. Ben daha kimseyle sevgili bile olmamışken onların böyle şeyler yaşaması bana kendimi çok geride kalmış hissettiriyor. Hangi erkek beni ister ki böyle keyifli yaşayan kizlar varken diyorum. Kimse aile problemli sokağa çıkamayan kız istemez ki.
Bedenime bakıyorum hayatımda bir erkek olmasına ben de hazır degilim. Göğsüm yok denecek kadar küçük, tüy problemim var lazere gitsem de çözmüyor. Geçmeyen mantar sorunum var hiç özgüven bırakmıyor. İlaçla da geçecek bir şey değil azalıyor ama bitmiyor bünyem kendi üretiyor. Başka cilt sorunlarım var, yara izlerim var kız arkadaşlarıma bile gösteremiyorum gizliyorum görünce çok büyük tepkiler verip iğreniyorlar.
Benim gibi erkeklere uzak olan birkaç arkadaşım daha vardı. Bir anda onlar da birileriyle tanışıp benden uzaklaşıp nişanlandılar. Bir ben bulamadım gönlüme göre birini. Çok üzülüyorum. Hak etmiyor gibi de hissediyorum. Bir erkeğe bu bedenle ne verebilirim ki diyorum. Kendimi gizlemeye çalışıyorum zaten, biri hayatıma girse utana sıkıla nasıl kendimi göstereceğim diyorum.
Tanıştığım bir sürü insan oldu kimseyle de aramızda bir şey de olmadı. Kimseyle karşılıklı bir şey hissetmiyoruz.
Ne yapacağımı bilmiyorum.
Ama bi şekilde bu döngüyü kırmazsan eve tıkılıp kalırsın görücü gelir öyle evlenmene müsade ederler. Devlet memuru değilsen atanmaya bak kızsada başka ile gitmeye çalış aynı şehirde kesinlikle özgürlüğün olmaz25 üstüyüm ama katı babam evde terör estiriyor malesef. Kimsenin evinde kalamam mesela, iş çıkışı hiçbir yere uğramadan hemen eve gelirim.
Cilt probleminizin sebebi babanızın baskısının sebep olduğu stres gibi gözüküyor. İsi guvu olan bir yetişkinsiniz, kendinizi savunun artık, annenize de uzuldum arada kalacak ama hayat çok kısa seçimlerimizi buna göre yapmalıyız.25 üstüyüm ama katı babam evde terör estiriyor malesef. Kimsenin evinde kalamam mesela, iş çıkışı hiçbir yere uğramadan hemen eve gelirim.
Kuzeninizin eşi kadın mı erkek mi ?Kuzenimin eşi sedef hastası. Atakları olduğu zaman yaralarından o kadar çok döküntü oluyor ki oturup kalktığı yerlerde bile deri parçaları oluyor öyle söyliyim. Ama sevince insana onlar görünmüyor. 10 küsür yıldır evliler, 2 çocukları var. Demek istediğim insan gerçekten sevince fiziksel şeyler 2. planda kalır. Yarın öbür gün kaynar su dökülse, bi kimyasala değsek aynı yara izlerinden hepimizde olmaz mı, garantisi yok ki?
Sorunlarınızı bilmiyorum ama umarım aile ve sağlık durumlarınız yoluna girer, içiniz ferahlar.
Ne fark eder?Kuzeninizin eşi kadın mı erkek mi ?
Kadin ama ne fark eder ki? Erkekler de ayni hastaliktan olabiliyor.Kuzeninizin eşi kadın mı erkek mi ?
Çok fark eder benceNe fark eder?
Biliyorum ama erkektekiyle kadının aynı olmuyor. Kadınlar erkegin vücudundakileri umursamaz ama erkekler için öyle degil. Büyük çogunlukla böyleKadin ama ne fark eder ki? Erkekler de ayni hastaliktan olabiliyor.
sedef hastasıyım, kocam hiç umursamıyor. Öpüyor seviyor lezyonlarımı. Çünkü biliyor ki stresim azaldığında ataklarım da hafifliyor. Kadın erkek değil, insan olan böyle davranıyor.Biliyorum ama erkektekiyle kadının aynı olmuyor. Kadınlar erkegin vücudundakileri umursamaz ama erkekler için öyle degil. Büyük çogunlukla böyle
Ne kadar var peki vücudunuzda ? Bazılarının tüm vucudu kaplı oluyor bileklere kadar bazılarının ise tektüksedef hastasıyım, kocam hiç umursamıyor. Öpüyor seviyor lezyonlarımı. Çünkü biliyor ki stresim azaldığında ataklarım da hafifliyor. Kadın erkek değil, insan olan böyle davranıyor.