- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 598
- 413
benm oglumu kardesim sanıyolar
illa herkes 15 yaşında evlenip 18 inde anne olucak diye bir şart yok değil mi ? ;-)
benm demek istedigim bu deil ki miyom tipliler gercek yaslarnın 3-4yas asagı gösterrler ...
yok tabiki ama o yaşlardaki bi çocuğa sahip olmak için illa 15inde evlenmek gerekmiyor 35li yaşlardan bahsediyoruz 15 e inmeniz garip geldi
sinir ediyor beni artık bu durum
aa sen evlimisin , çocuğundamı var ,,,
sizin özelinizi irdeleyen yok burada canım ben sadece kaçıncı çocuk diye sordum yoksa isterseniz 50 yasında doğurun beni ne ilgilendirir resminizi yükleyip fikir alışverişi yapıyosanız eğer eleştirilere de açık olmanız gerekirdi
ay ne güzel bişey 40 yaşında olupda 30 yaşında sanmaları allah herkese nasip etsin tabi bunda minyon tipliler daha şanslı yani ben
evt burda gösteriyosunz yaşınızı :) deminkinde diil
Bir deee Beeennnn
evlenirken nasıl bi durum oldu yaa?? bende işallah seneye evlenicem dolu dolu 25 olucam... küçük gösterme sinirim yüzünden evlenesim gelmiyo. gelinliğin yakıştığı bi alt yaş sınırı var bence:):) yani gözükmek olarak
uzatıpta buradaki insanlarıda rahatsız etmenin bi anlamı yok canım sana çocuklarınla eşinle ailenle mutluluklar dilerimyaşımla ilgili,kaç yaşında göründüğümle ilgili eleştirlere açığım..yani topiğe uygun :) hangi yaşta kaç çocuğum olduğu ile ilgili eleştiri olamaz zaten :)
uzatıpta buradaki insanlarıda rahatsız etmenin bi anlamı yok canım sana çocuklarınla eşinle ailenle mutluluklar dilerim
fiziğin iyiyse çok minyon değilsen gelinlik yakışır dert etme.. ben bide stresten iice kurumuştum düşün artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?