Yaşından küçük gösterenler

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
sizinde cevrenizde yasınızdan daha kucuk gosterdiginizi soyleyenler varmı ben 22 yasındayım gecenlerde magazaya girdim kot denedim kız ismimi sordu soyledim bebek sever gibi sevcekti nerdeysekaydirigubbakcemile3 isminde ne guselmis senin yasın kac dedidelikafadulden 22 dedim kaldı bi boyle 18 den bile ufak gosteriyon dedi..yok artık diycektimkaydirigubbakcemile3 genelde ufak durdugumu soylerler ve bazen uyus oluyorum..
benim durumda olan bu durumdan rahatsız olan veya seven varmı

Ben de yaşını göstermeyenlerdenim,

26 yaşındayım gören18-19 sanıyor,

Saçlarım dümdüz,arkadan at kuyruğu yapıyorum genelde,şekle girmediği için,

Öyle yapınca liseli falan zannediyo millet...

Eh yaşımı göstermemek tabiki hoşuma gidiyo...
boshayallersmile

ben varım :sinifsinif:
29 yaşında olduğuma kimse inanmıyor. 19 gösteriyormuşum. doktorları bile inandıramıyorum. bu özelliğinin kıymetini bil diyorlar. bazen avantaj oluyor bazense dezavantaj.

kaydirigubbakcemile5 benimde saçlarım çok uzun, örgü yapıyorum hep. lise öğrencisi sanıyorlar benide boshayallersmile
iyiki boyum uzun yoksa dahada küçük sanacaklar.

Son düzenleme:
Al birde benden...

28e girecem bu sene.. millet beni 20/22 arasi zannediyor
tmm güzel.. genc gözukuyorum ama bazende illeri gidiyorlar..
Burada sigara 16 yas alti satilmiyor.. 6 aya kadar once bende
sigara iciyordum cok sukur biraktim o ayri bir mesele =)
Herneyse bazen kimlik bile istediler.. 16 ya$indamisin diye...
Yuh yani.. okadarda degil.. kimlik soranlarda kendileri 16 ya$inda kafamçokkarıştı
Gelde delirme kavga etme yani.. giciklik olsunmu diye,
Türk oldugum icinmi vallaha bilmiyorum..

bende yaşımdan çok daha ufak gösteriyorum boshayallersmile kendi yaşıtlarım bile bana çocuk severmiş gibi davranıyorlar yanagımı sıkmalar fln :kedi: bazı zaman çok hoşuma gidiyor ama bazende sinir bozucu olabiliyor

30 yaşındayım ama yaşımı göstermedigimi sölerler
hamilelikten önce tatile gitmiştik başımda şapka ,altımda şort ve bady vardı.
araba park halindeydi cıkarken trafik polisi cevirdi.ehliyet ruhsat dedi verdim.
sonra baktı tamam dedi.
ben sizi cocuk sandım ondan sizi cevirdim dedi güldü:)
gerci dogumdan sonra şaftım kaydı.ama yinede yaşımı göstermiyorum
ben şikayetci degilim

benide 18 19 saniyorlar bu sene 23 olcem
ama tuhaf olan bazense beni büyükte saniyorlar 25 gibi
anlayamiyorum..:sm_confused:
yüzce ve boyca kücük gösteriyorum
kilodan dolayi sanirim yasli gösteriyorum

29 uma gircem ...ama yaşımdan çok küçük gösteriyorum...
en fazla 23-24 diyorlar...bizim aileden kaynaklanan bir durum teyzem felan da
yaşını hiç göstermez..

sizinkiler gibi arada 10 yaş filan olmasada bende küçük duruyorum..
en azından evli ve çocuklu gibi hiiç durmuyorum:)

2 ay önce 30 yaşına girdim
kimseyi inandıramıyorumsempatiksalakcinni

26 yaşındayım 2,5 yaşında oğlum var kimse inanmıyo yani yabancılar il kez göranler sen çocuksun daha diyolar en son otobüste giderken bi teyze benimde senin gibi 16 yaşlarında bi kzım var dediohaoldumsmile teyze ben 26 yaşındayım hatta çocuğum var dedim ayy hayatta inanmam dedi:hulya:

26 yaşındayım herkes beni 22 falan zannediyo

hatta 3 çocuğum var diyince :1shok::1shok::1shok: aynen böyle oluyolar

gerçi tam yaşımı göstersemde 26 yaşında 3 çocuk doğurmak alışılmış bişi olmasa gerek :)

oğlumu almaya gidince okulunca bahçesine

bir iki defa görücü bilem çıktı

dimple burda ne işi var çabıkk topigeeeeeeeeeeee:))sen 3 bebeyle buralara giriyon demek hımm.

: ) küçük göstermek çok güzel

yukardaki örneklerde çok şirina.s.

bende varım:lepi:

eskiden takarıdm bu durumu ama artık hoşuma gidiyo.umarım 40-50 yaşıma geldiğimdede aynı sözleri duyarımmm.

aaa hiç göstermiyosunn canımmm :))

amaaaan boşverin kızlar, ne güzel işte.. millet çatır çatır yaşlanacak, biz hep çıtır kalcaz zemuszemus

slm bende küçük gösterenlerdenim 25 yaşındayım geçen biri 17 gibi bir tahminde bulundu

26 yaşındayım ama herkes 20 sanıo 26 yaşım diyince inanmıyo kimse öyle klasik giyinen biri değilim spor giyinirim hep geçen annemle saat almaya girdik biyere bakıyoruz deniyoruz kız dediki yaşında küçük nişanlımısın :1shok: evliyim dedim erken evlenmişsin ama dedi 26 yaşındayım diyince inanmadı kız şaka yapıosun dimi diyo :roflol: 2 dkda kanka olduk kızla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…