ilk sayfadada "isteyenler kopyalayıp listeye kendi ismini ekleyebilir" yazmışssın o yüzden ekledim
peki kızlar hasta olduğumuzda nasıl olacak. ben anneme okuturumda gerçi
evet canım sağolsun asmunikalcim bu etkinlikten haberdar etti ben de katılayım dedim :)sendemi katılıyorsun farmasi
hoşbulduk canım
bende katılcam bu bu akşam bır tane okurum herkes bır tane okuyacak değil mi
Ya bir şey danışmak istiyorum. Şimdi başladık birinci kişiden okumaya onun niyetine.
Ya bir şey danışmak istiyorum. Şimdi başladık birinci kişiden okumaya onun niyetine.
Hani Yasin’den sonra önce Hz Muhammed’e hediye edilir sonrasında yakınlarımıza gönderilir ya.
Ben de o kişinin niyetini söylesem sonra babama da gönderiyorum desem? Uygun mu acaba böyle bir şey?
Kızım okula başladığından beri babama Yasin okuyamıyorum pek. Önceden her gün okurdum. Şimdi haftada 2 gün ancak. Sanki çok yalnız bırakıyorum babamı üzülüyorum. Böyle bir şey mümkün mü acaba?
Uç kisimi lazim... Ben sorayim bakalim bi gelmek isteyen varmi
herkes için ayrı ayrı nıyet edecegımıze hep beraber nıyet edelım ve sureklı okuyalım derım ben her seferınde hepimizin nıyetı için olsun
O zaman siraya koycaz benim niyetim bu ay icinde yakin zamanda olursa iyi olur20 kişinin birden tek bi kişiye yasin okuyup dua etmesi kdr güzel olmaz bence ki herkesin duası isteği aynı değil biz aynen kişinin duasini dile getircez
O zaman siraya koycaz benim niyetim bu ay icinde yakin zamanda olursa iyi olur
Kizlar gunaydin.bir bebegimiz hastanede yogun bakimda onuda dahil edelim.kac tane okunacaksa bana soyleyin okurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?