yazdım ama kimse yok iki kişi gelde bi günde bi kişi biter
Ya bir şey danışmak istiyorum. Şimdi başladık birinci kişiden okumaya onun niyetine.
Hani Yasin’den sonra önce Hz Muhammed’e hediye edilir sonrasında yakınlarımıza gönderilir ya.
Ben de o kişinin niyetini söylesem sonra babama da gönderiyorum desem? Uygun mu acaba böyle bir şey?
Kızım okula başladığından beri babama Yasin okuyamıyorum pek. Önceden her gün okurdum. Şimdi haftada 2 gün ancak. Sanki çok yalnız bırakıyorum babamı üzülüyorum. Böyle bir şey mümkün mü acaba?
asmu herkes kendine düşeni okur niyet edilen kişide eksik kalanı tamamlamaya çalışır.hızlı okuyan birileride alabilir.bence bi başlayalım niyetlenip aşağı yukarı kişi başı 2 düşücek..sayımız çok olduğundan sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.yani bende yana sıkıntı olmaz yani senin okuyacağının bi tanesi ben alabilirim şimdidenbu arada soruyu sordum. katre584 cevap verdi sağolsun ama yeterli olmadı.
hasta olunca ne olacak yasinler? bu yüzden aksaklıklar olmasın.. ben mesela hastandım bugün.
asmu herkes kendine düşeni okur niye edilen kişide eksik kalanı tamamlamaya çalışır.hızlı okuyan birileride alabilir.bence bi başlayalım niyetlenip aşağı yukarı kişi başı 2 düşücek..sayımız çok olduğundan sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.yani bende yana sıkıntı olmaz yani senin okuyacağının bi tanesi ben alabilirim şimdiden
biz günlük bi kişye okumayacağımızdan sıkışmayız.atıyorum haftada iki kişinin ki tamamlanır yada en fazla 3.normal durumlarda bende alırım çünkü hızlı okuyorum.
ben şimdi hastalandım. hergün amcama bitane okuyorum zaten. annem onu okuyacak şimdi yerime.
annemin hergün okuması gereken 2 yasin teberake amme var... bide benim amcama okuduğumla 3 oldu. bide buradan iki tane verirsem annemi yorarım diye düşündüm..
saol canım ALLAH razı olsun.
kişi başı okunacak sayılarımız artar sadece.çok problem olacağını düşünmüyorumben de katılabilirmiyim
ama regl gelmesi yakındır, nasıl olacak o hafta okuyamayınca?
üstteki mesajda yanıtlamışsınız başkası alacak yani
1.Katre584
2.miskamber
3.eymen4545
4.debusi
5.berirem
6.karha
7.pembemum
8.ecemceren
9.azerikız 91
10.asmunikal
11.stmanav
12. farmasi
13.BenIpek
14.tuncer82
15,berree
16.adrenalin85
17. selen16
18.eysaih
19.kitapseverim
1 kişi daha gelirse kişi başı 2 tane olacak.kişi başı okunacak sayılarımız artar sadece.çok problem olacağını düşünmüyorum
Insallah cnm yumurta gunume 3 gun var cunku o yuzden dedim ben insallah hepimizin niyeti kabul olur20 kişi olursak sıra çabuk döner cnm Mrk etme
Insallah cnm yumurta gunume 3 gun var cunku o yuzden dedim ben insallah hepimizin niyeti kabul olur
aynen ipek. bulamadık kimesyide..yokmu tanıdığın katılabilcek birileri1 kişi daha gelirse kişi başı 2 tane olacak.
biz günlük bi kişye okumayacağımızdan sıkışmayız.atıyorum haftada iki kişinin ki tamamlanır yada en fazla 3.
var var sen böyle deyince aklıma geldi.aynen ipek. bulamadık kimesyide..yokmu tanıdığın katılabilcek birileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?