Yasin-i Şerif Okuyoruz..

1.Katre584

2.miskamber

3.eymen4545

4.debusi

5.berirem

6.karha

7.pembemum

8.ecemceren

9.azerikız 91

10.asmunikal

11.stmanav

12. farmasi

13.BenIpek

14.tuncer82

15,berree

16.adrenalin85

17. selen16

18.eysaih

daha öncede demiştimya hergün vefat eden amcama 1 tane yasin okuyorum. hasta olduğum zamanlardada anneme okutuyorum. 365 gün tamamen okunacak yani inşALLAH.. bunu belki bir kaç arkadaş niyet edip yapar diye yazmak istedim.

uygun olur bence bi sakınca yok. ne kadar çok gönderirsen bende bu insanın gönül genişliğiyle alakalı olur..

bu arada soruyu sordum. katre584 cevap verdi sağolsun ama yeterli olmadı.
hasta olunca ne olacak yasinler? bu yüzden aksaklıklar olmasın.. ben mesela hastandım bugün.

bu arada soruyu sordum. katre584 cevap verdi sağolsun ama yeterli olmadı.
hasta olunca ne olacak yasinler? bu yüzden aksaklıklar olmasın.. ben mesela hastandım bugün.
asmu herkes kendine düşeni okur niyet edilen kişide eksik kalanı tamamlamaya çalışır.hızlı okuyan birileride alabilir.bence bi başlayalım niyetlenip aşağı yukarı kişi başı 2 düşücek..sayımız çok olduğundan sıkıntı olmayacağını düşünüyorum.yani bende yana sıkıntı olmaz yani senin okuyacağının bi tanesi ben alabilirim şimdiden

Son düzenleme:

normal durumlarda bende alırım çünkü hızlı okuyorum.
ben şimdi hastalandım. hergün amcama bitane okuyorum zaten. annem onu okuyacak şimdi yerime.
annemin hergün okuması gereken 2 yasin teberake amme var... bide benim amcama okuduğumla 3 oldu. bide buradan iki tane verirsem annemi yorarım diye düşündüm..
saol canım ALLAH razı olsun.

ben de katılabilirmiyim
ama regl gelmesi yakındır, nasıl olacak o hafta okuyamayınca?
üstteki mesajda yanıtlamışsınız başkası alacak yani

1.Katre584
2.miskamber
3.eymen4545
4.debusi
5.berirem
6.karha
7.pembemum
8.ecemceren
9.azerikız 91
10.asmunikal
11.stmanav
12. farmasi
13.BenIpek
14.tuncer82
15,berree
16.adrenalin85
17. selen16
18.eysaih
19.kitapseverim

biz günlük bi kişye okumayacağımızdan sıkışmayız.atıyorum haftada iki kişinin ki tamamlanır yada en fazla 3.

kişi başı okunacak sayılarımız artar sadece.çok problem olacağını düşünmüyorum

1.Katre584
2.miskamber
3.eymen4545
4.debusi
5.berirem
6.karha
7.pembemum
8.ecemceren
9.azerikız 91
10.asmunikal
11.stmanav
12. farmasi
13.BenIpek
14.tuncer82
15,berree
16.adrenalin85
17. selen16
18.eysaih
19.kitapseverim
20.DonukPudra

kızlar başlayalım ben bugün hasta olabilirim en azından birininkini okurum akşam olmazsam olursam ne olacak biri benimkini okusun o hasta oluncada ben okurum olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…