• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yasin-i Şerif Okuyoruz..

ilk sayfadada "isteyenler kopyalayıp listeye kendi ismini ekleyebilir" yazmışssın o yüzden ekledim

Yok ben 10 kişiden sonra tm dedik o yüzden listenin son halini hazırlamıştım ondan söyledim ama şimdi yarına kdr bekliyorum kim istiyosa ekleyebilir sin son halinden sonra eklemeyin ama kimseyi

s.a kızlar bende katılmak istiyorum..

1.Katre584

2.miskamber

3.eymen4545

4.debusi

5.berirem

6.karha

7.pembemum

8.ecemceren

9.azerikız 91

10.asmunikal

11.stmanav

12. farmasi

13.BenIpek

14.tuncer82

15,berree

bende katılcam bu bu akşam bır tane okurum herkes bır tane okuyacak değil mi

1.Katre584

2.miskamber

3.eymen4545

4.debusi

5.berirem

6.karha

7.pembemum

8.ecemceren

9.azerikız 91

10.asmunikal

11.stmanav

12. farmasi

13.BenIpek

14.tuncer82

15,berree

16.adrenalin85

1.Katre584

2.miskamber

3.eymen4545

4.debusi

5.berirem

6.karha

7.pembemum

8.ecemceren

9.azerikız 91

10.asmunikal

11.stmanav

12. farmasi

13.BenIpek

14.tuncer82

15,berree

16.adrenalin85

17. selen16

Ya bir şey danışmak istiyorum. Şimdi başladık birinci kişiden okumaya onun niyetine.

Hani Yasin’den sonra önce Hz Muhammed’e hediye edilir sonrasında yakınlarımıza gönderilir ya.

Ben de o kişinin niyetini söylesem sonra babama da gönderiyorum desem? Uygun mu acaba böyle bir şey?

Kızım okula başladığından beri babama Yasin okuyamıyorum pek. Önceden her gün okurdum. Şimdi haftada 2 gün ancak. Sanki çok yalnız bırakıyorum babamı üzülüyorum. Böyle bir şey mümkün mü acaba?

Ya bir şey danışmak istiyorum. Şimdi başladık birinci kişiden okumaya onun niyetine.

Hani Yasin’den sonra önce Hz Muhammed’e hediye edilir sonrasında yakınlarımıza gönderilir ya.

Ben de o kişinin niyetini söylesem sonra babama da gönderiyorum desem? Uygun mu acaba böyle bir şey?

Kızım okula başladığından beri babama Yasin okuyamıyorum pek. Önceden her gün okurdum. Şimdi haftada 2 gün ancak. Sanki çok yalnız bırakıyorum babamı üzülüyorum. Böyle bir şey mümkün mü acaba?

Bence sakıncası yok cnm

herkes için ayrı ayrı nıyet edecegımıze hep beraber nıyet edelım ve sureklı okuyalım derım ben her seferınde hepimizin nıyetı için olsun

herkes için ayrı ayrı nıyet edecegımıze hep beraber nıyet edelım ve sureklı okuyalım derım ben her seferınde hepimizin nıyetı için olsun

20 kişinin birden tek bi kişiye yasin okuyup dua etmesi kdr güzel olmaz bence ki herkesin duası isteği aynı değil biz aynen kişinin duasini dile getircez

20 kişinin birden tek bi kişiye yasin okuyup dua etmesi kdr güzel olmaz bence ki herkesin duası isteği aynı değil biz aynen kişinin duasini dile getircez
O zaman siraya koycaz benim niyetim bu ay icinde yakin zamanda olursa iyi olur

Kizlar gunaydin.bir bebegimiz hastanede yogun bakimda onuda dahil edelim.kac tane okunacaksa bana soyleyin okurum.

Back