- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asmu kişi sayısını çoğaltmaya çalışıyoruzki liste çabuk dönsün...bekleyebiliriz. zaten yarına başlamayı düşünüyoruz.bende bi kaç kişiye haber vericembir arkadaş daha var kkda onada söyleseydim oda katılırdı muhtemelen. 11. olurmu?
asmu kişi sayısını çoğaltmaya çalışıyoruzki liste çabuk dönsün...bekleyebiliriz. zaten yarına başlamayı düşünüyoruz.bende bi kaç kişiye haber vericem
1.Katre584 》5 tane okunacak
2.miskamber 》4 tane okunacak
3.eymen4545 》4 tane okunacak
4.debusi 》4 tane okunacak
5.berirem 》4 tane okunacak
6.karha 》4 tane okunacak
7.pembemum 》4 tane okunacak
8.ecemceren 》4 tane okunacak
9.azerikız 91 》4 tane okunacak
10.
Listemiz bu kızlar yarın yeni arkadaş gelirse onuda ekler başlarız.
1.Katre584 》5 tane okunacak
2.miskamber 》4 tane okunacak
3.eymen4545 》4 tane okunacak
4.debusi 》4 tane okunacak
5.berirem 》4 tane okunacak
6.karha 》4 tane okunacak
7.pembemum 》4 tane okunacak
8.ecemceren 》4 tane okunacak
9.azerikız 91 》4 tane okunacak
10.asmunikal 》4 tane okunacak
Tamammiyiz kızlar böyle iyi bence herkes burda mi bi ses etsinler başlayalım
Cnm biz başlarız ne zmn tamam olursa diğer kişiye geçeriz
canım bence bir süre belirleyelim çünkü süre olmadığı için 1 ayda bitirende olur 1 haftada bitirende 1 günde bitirende
benim yazdıklarımı neden görmüyosunuz
canım bence bir süre belirleyelim çünkü süre olmadığı için 1 ayda bitirende olur 1 haftada bitirende 1 günde bitirende
katre 11 kişi olduk toplamdaYok ztn en fazla 7 gün dedim cnm 7 gün içinde herkes kesin bitirsin ama erken bitirirsek diğer arkadasa geçeriz
1.Katre584
2.miskamber
3.eymen4545
4.debusi
5.berirem
6.karha
7.pembemum
8.ecemceren
9.azerikız 91
10.asmunikal
11.stmanav
tmm yarın kesin başlayalım.ben bugün senin niyetine bitane okicam..artık yarın kaç tane düşerse o şekilde devam ederimKızlar haber vermeden yeni birini eklemeyin ben listeyi oluşturdum çünkü ama nse yarına kdr bekliyorum kim istiyosa katılsın listeye kendi ismini eklesin yarın son düzenlemeyi yapıcam yarın kesin başlıyoruz
niçin okuyoruz? Ben de katılabilirim.1.Katre584
2.miskamber
3.eymen4545
4.debusi
5.berirem
6.karha
7.pembemum
8.ecemceren
9.azerikız 91
10.asmunikal
tmm yarın kesin başlayalım.ben bugün senin niyetine bitane okicam..artık yarın kaç tane düşerse o şekilde devam ederim
ipek sırasıyla herkesin kendi dileği için okuyup 41'e tamamlayacağızniçin okuyoruz? Ben de katılabilirim.