- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 42
2 aylık canım kalbi durdu araştırmadı dr ilk olabiliyormuşsanada çok geçmiş olsun.senin kaç haftalıktı..sbebei bellimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 aylık canım kalbi durdu araştırmadı dr ilk olabiliyormuşsanada çok geçmiş olsun.senin kaç haftalıktı..sbebei bellimi
senin kaç haftalık tı cnmtşk ederim tuncer.Rbbim kimseye yaşatmasın inş..amin
3 tane okudum allahım tez zamanda hayırlı evlatlar nasup etsın....1.Katre584............................ 2mazeretli
2.miskamber.........................2 mazeretli
3.eymen4545..........................2
4.debusi................................2
5.berirem..............................3
6.karha.................................2
7.asmunikal>.......................2 mazeretli
8.tuncer82.............................2
9.berree................................2
10.adrenalin85......................3
11.eysaih.>..............................2
12.kitapseverim......................3
13.babamınkızıyım..................3
14.kâtip....................................2
15.dior.......................................3
16.loyalty88..............................2
17.ecemceren...........................2
18.cameliee...............................2
TOPLAM...................................................41
Kızlar miskamber için okuyoruz duası ;
yakın zamanda 12 haftalık bebeğimi kaybettim.sebebini araştırmak için bir sürü tahlil yaptırıldı.20 güne kadar çıkacak sonuçlar.sonuçlarda bir pürüz çıkmasın ve en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayı Rabbim nasip etsin...'
kızlar duam bu şekilde .okuyanlardanşimdiden Allah razı olsun
kızlar sure iki gün cuma gecesi herkes bildirimde bulunmuş olsun lütfen sıra aksamasin.
Miskamberin listesi bu kızlar ama benimkide hala okumayanlar var Eymen》2
Ecemceren》2
Camelie》 3
Bu arkadaşlar bgn kesin bitirsin lütfen ben okurdum ama hastalandım okuyamıyorum miskamber bekletmemek için onun kini başlattık ama bu üç arkadaş bitirmeden gecmesin lütfen
tşkler farmasi..amin inşmiskamber için 2 adet yasin-i şerif okurum hayırlısıyla inşaallah
miskambercim Rabbim niyetini duanı kabul etsin canım AMİN
12 haftalıktı...yazıştığımız bi topik var orda hiç görmedim senisenin kaç haftalık tı cnm
1.Katre584............................ 2mazeretli
2.miskamber.........................2 mazeretli .............okundu(farmasi)
3.eymen4545..........................2
4.debusi................................2
5.berirem..............................3...........okundu
6.karha.................................2
7.asmunikal>.......................2
8.tuncer82.............................2
9.berree................................2
10.adrenalin85......................3
11.eysaih.>..............................2
12.kitapseverim......................3 ...............okundu
13.babamınkızıyım..................3
14.kâtip....................................2
15.dior.......................................3
16.loyalty88..............................2...............okundu
17.ecemceren...........................2
18.cameliee...............................2
TOPLAM...................................................41
Kızlar miskamber için okuyoruz duası ;
yakın zamanda 12 haftalık bebeğimi kaybettim.sebebini araştırmak için bir sürü tahlil yaptırıldı.20 güne kadar çıkacak sonuçlar.sonuçlarda bir pürüz çıkmasın ve en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayı Rabbim nasip etsin...'
kızlar duam bu şekilde .okuyanlardanşimdiden Allah razı olsun
kızlar sure iki gün cuma gecesi herkes bildirimde bulunmuş olsun lütfen sıra aksamasin
amin inş...tşkler...ben katrenin yazdığını kopyaladım..haftasonu bende giremiyorum nete.takip işi pazartesiye kalacak bu durumdaCanım geçmiş olsun, Allah'ım en kısa zamanda sağlıkla, hayırlısıyla evladını kucağına almayı nasip tesin. Cuma gecesi herkes bildirsin yazmışsın; ama ben en erken p.tesi günü okuyabilirim. İstersen p.tesiye kadar çekin, h.sonu giriyor iletişimsizlik olabilir, okuyamayanlar olabilir, yine de siz bilirsiniz.
bilmem çok olmuyo ben üye olalı öncesidir belki cnm baya büyükmüş canım kalbi mi durdu12 haftalıktı...yazıştığımız bi topik var orda hiç görmedim seni
evet denilen kalbi durmuş.ağustosta gerçekleşti.iki ay bitti işte yenibilmem çok olmuyo ben üye olalı öncesidir belki cnm baya büyükmüş canım kalbi mi durdu
Allah razı olsun canım.ekliyorum.amin inş...miskamber için 3 tane okudum. Allah hayırlı sağlıklı evlat/lar nasip etsin ..