Yasin-i Şerif Okuyoruz..

'yakın zamanda 12 haftalık bebeğimi kaybettim.sebebini araştırmak için bir sürü tahlil yaptırıldı.20 güne kadar çıkacak sonuçlar.sonuçlarda bir pürüz çıkmasın ve en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayı Rabbim nasip etsin...'

kızlar duam bu şekilde .okuyanlardan şimdiden Allah razı olsun
geçmiş olsun canım iyi bilirim o acıyı alalh bir daha yaşatmasın sana inş tez zamanda olur bebişin

nasılsınız moraller iyidir inş ben çok yoğunum bu hafta muhasebeciyim kdv haftası mesaiye kalıyorum canlarım okuyamazsam haber veririm

'yakın zamanda 12 haftalık bebeğimi kaybettim.sebebini araştırmak için bir sürü tahlil yaptırıldı.20 güne kadar çıkacak sonuçlar.sonuçlarda bir pürüz çıkmasın ve en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayı Rabbim nasip etsin...'

amin inşALLAH canım..çok üzüldüm nasıl anladın peki? bende daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım şimdi çok korkuyorum kaybetmekden :KK43:

Kuzum benim rabbim yardimcin olsun bebek kaybetmek cok zor bende 2 tane kaybettim bu aksam okurum rabbim kabul etsin tez zamanda

amin inşALLAH canım..çok üzüldüm nasıl anladın peki? bende daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım şimdi çok korkuyorum kaybetmekden :KK43:
rabbim korusun düşünme bunları.sağlıkla alırsın inş kuzuyu kucağına..leke gelmişti normal kontrol günümdü bide .

1.Katre584............................ 2mazeretli
2.miskamber.........................2 mazeretli
3.eymen4545..........................2
4.debusi................................2
5.berirem..............................3
6.karha.................................2
7.asmunikal>.......................2 mazeretli
8.tuncer82.............................2
9.berree................................2
10.adrenalin85......................3
11.eysaih.>..............................2
12.kitapseverim......................3
13.babamınkızıyım..................3
14.kâtip....................................2
15.dior.......................................3
16.loyalty88..............................2
17.ecemceren...........................2
18.cameliee...............................2

TOPLAM...................................................41

Kızlar miskamber için okuyoruz duası ;
yakın zamanda 12 haftalık bebeğimi kaybettim.sebebini araştırmak için bir sürü tahlil yaptırıldı.20 güne kadar çıkacak sonuçlar.sonuçlarda bir pürüz çıkmasın ve en kısa zamanda tekrar hamile kalıp sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma almayı Rabbim nasip etsin...'

kızlar duam bu şekilde .okuyanlardanşimdiden Allah razı olsun

kızlar sure iki gün cuma gecesi herkes bildirimde bulunmuş olsun lütfen sıra aksamasin.

Miskamberin listesi bu kızlar ama benimkide hala okumayanlar var Eymen》2
Ecemceren》2
Camelie》 3
Bu arkadaşlar bgn kesin bitirsin lütfen ben okurdum ama hastalandım okuyamıyorum miskamber bekletmemek için onun kini başlattık ama bu üç arkadaş bitirmeden gecmesin lütfen

Son düzenleme:
tşk ediyorum katre

Cnm benmkinde hala eksikler var ama bn snn listeyi düzenledim hastalandım için ben okuyamcam telden giriyorum söylemiştim netim çok az kaldı giremeyeceğim bi süre haberiniz olsn bi hafta kdr okuyamcam ztn topiği sana emanet etsem ilgilenirmisin

Cnm benmkinde hala eksikler var ama bn snn listeyi düzenledim hastalandım için ben okuyamcam telden giriyorum söylemiştim netim çok az kaldı giremeyeceğim bi süre haberiniz olsn bi hafta kdr okuyamcam ztn topiği sana emanet etsem ilgilenirmisin
takip etmeye çalışırım

X