evet berre ilk adrenalin oldu ama ondan sonrası için listeye göre devam edicez.herkesin kendine göre aciliyeti var. yoksa karışacaktı..bende bugün bitiririm inşALLAH listeye göremi başlıyoruz..?
evet canım haklısın Allah kabul etsin inşAllah okunca haber veririm sana..evet berre ilk adrenalin oldu ama ondan sonrası için listeye göre devam edicez.herkesin kendine göre aciliyeti var. yoksa karışacaktı..
ben şu anda musait degılım ama bıtınce hemen okurum arkadaşlar..günde 6 tane daha okuyabılırım....1.Katre584............................2
2.miskamber.........................1
3.eymen4545..........................2
4.debusi................................2
5.berirem..............................2
6.karha.................................2
7.pembemum........................2
8.ecemceren..........................2
9.azerikız 91..........................2
10.asmunikal..........................1.................................................okundu
11.stmanav..............................2
12. farmasi.............................2
13.BenIpek..............................2
14.tuncer82..............................2
15,berree.................................2
16.adrenalin85..........................2
17. selen16................................2
18.eysaih..................................2........................................................okundu
19.kitapseverim.......................2
20.DonukPudra........................2
21 gamze....................................1
22.babamınkızıyım.....................1
23.Cutemum...............................1
TOPLAM...................................................41
kızlar adrenalin85 'in hayırlısıyla bebek sahibi olması için niyet ediyoruz.herkes cumartesine kadar bitirsin .süremiz 3 gün
regli olan acil bildirsin!!
Canim ben yukarda yazdim ismim fatmaSimdi niyetimizi niclere gore mi yspicaz yani arkadasimiz adranilinin niyeti icin okudum allahim demek tuhaf degilmi birsz cunku niyete gore okundugunda biz anne adiyla kendi adini kullaniyoruz normalde aklima takildi arkadaslar
cumartesine kadar bitmesi gerekiyor berrirem.gruptan alan varsa ver istersenben şu anda musait degılım ama bıtınce hemen okurum arkadaşlar..günde 6 tane daha okuyabılırım....
diğer okuduğum topiklerde nick'e göre okuyoruz.farketmiyor sanınırmSimdi niyetimizi niclere gore mi yspicaz yani arkadasimiz adranilinin niyeti icin okudum allahim demek tuhaf degilmi birsz cunku niyete gore okundugunda biz anne adiyla kendi adini kullaniyoruz normalde aklima takildi arkadaslar
katre584 ben salıya kadar olamicam.ama toplamda 3 tane okiyacam..1 adrenalin için 2tanede senin için.sıraya göre okundu diye eklersin beni
sıraya göre gidilsin dedndi katre.herkesin kendine göre acil durumu varmış.bi kaç arkadaş yazdı.tabi yinede sen bilirsin.listenin son hali bikaç sayfa önde.Tm bi arkadaş daha var di acil diyen o nldu
Berriem ben senin yerine okurum verdin mi kimseyeben şu anda musait degılım ama bıtınce hemen okurum arkadaşlar..günde 6 tane daha okuyabılırım....
arkadaşlar nasıl yapıyoruz banada anlatabilir misiniz bende okumak duaya katılmak istiyorum :)
sıraya göre gidilsin dedndi katre.herkesin kendine göre acil durumu varmış.bi kaç arkadaş yazdı.tabi yinede sen bilirsin.listenin son hali bikaç sayfa önde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?