Yasin-i Şerif Okuyoruz..

bende bugün bitiririm inşALLAH listeye göremi başlıyoruz..?

evet berre ilk adrenalin oldu ama ondan sonrası için listeye göre devam edicez.herkesin kendine göre aciliyeti var. yoksa karışacaktı..
evet canım haklısın Allah kabul etsin inşAllah okunca haber veririm sana..

bence de listeye göre gitsin çok karışır yoksa..herkese iki gün iki yasin oluyor dimi..

Simdi niyetimizi niclere gore mi yspicaz yani arkadasimiz adranilinin niyeti icin okudum allahim demek tuhaf degilmi birsz cunku niyete gore okundugunda biz anne adiyla kendi adini kullaniyoruz normalde aklima takildi arkadaslar

ben şu anda musait degılım ama bıtınce hemen okurum arkadaşlar..günde 6 tane daha okuyabılırım....

Simdi niyetimizi niclere gore mi yspicaz yani arkadasimiz adranilinin niyeti icin okudum allahim demek tuhaf degilmi birsz cunku niyete gore okundugunda biz anne adiyla kendi adini kullaniyoruz normalde aklima takildi arkadaslar
Canim ben yukarda yazdim ismim fatma

katre584 ben salıya kadar olamicam.ama toplamda 3 tane okiyacam..1 adrenalin için 2tanede senin için.sıraya göre okundu diye eklersin beni

diğer okuduğum topiklerde nick'e göre okuyoruz.farketmiyor sanınırm

Tm bi arkadaş daha var di acil diyen o nldu
sıraya göre gidilsin dedndi katre.herkesin kendine göre acil durumu varmış.bi kaç arkadaş yazdı.tabi yinede sen bilirsin.listenin son hali bikaç sayfa önde.

.Katre584............................2
2.miskamber.........................1
3.eymen4545..........................2
4.debusi................................2
5.berirem..............................2
6.karha.................................2
7.pembemum........................2
8.ecemceren..........................2
9.azerikız 91..........................2
10.asmunikal>1okundu
11.stmanav..............................2
12. farmasi.............................2
13.BenIpek..............................2
14.tuncer82..............................2
15,berree.................................2
16.adrenalin85..........................2
17. selen16................................2
18.eysaih.>
2 okundu
19.kitapseverim.......................2
20.DonukPudra........................2
21 gamze....................................1
22.babamınkızıyım.....................1
23.Cutemum...............................1

TOPLAM...................................................41

kızlar adrenalin85 'in hayırlısıyla bebek sahibi olması için niyet ediyoruz.herkes cumartesine kadar bitirsin .süremiz 3 gün

regli olan acil bildirsin!!

Kizlar yorumlar takip edemedim listenin son hali doğrumudur

[TM OTE="miskamber, post: 37341739, member: 304811"]sıraya göre gidilsin dedndi katre.herkesin kendine göre acil durumu varmış.bi kaç arkadaş yazdı.tabi yinede sen bilirsin.listenin son hali bikaç sayfa önde.[/QUOTE]

Tm sirayi bozmuyoruz o zmn adrenalin bitsin 1.siradan devam edelim

[Sevcant: 37338644, member: 468236"]misk benim yerime @sevcan... okuyacak
Allah kabul etsin
sonraki turda beni atlamayın olurmu[/QUOTE]

Sevcan bitirdiginde haber verin okundu olarak geçelim listeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…