- 30 Haziran 2013
- 21.876
- 1
- 17.914
- 498
Allah razi olsun canim cok sagolKizlar adrenalin85 niyet ederek iki tane okudum simdi.Allah kabul etsin ve niyetini en makbul sekilde kabul etsin
Kizlar ya hastamiz var yogun bakimda.ilk siralarda isteyebilirmiyim Allah rizasi icin.
kızalr kabul ederse adrenalinden sonra sana okunur canım.geçmiş olsun.Rabbim şifa versin
sa benim yerime okurmusun. bitanede mis okuyacak inşALLAH.tamam kizlar siz nasil isterseniz.oyle olsun.ben her okudugumda yazarim buraya.birinin yerine okunacaksa okurum bilginiz olsun.
Acil olanlari once okuyabiliriz yok derseniz de bana basladiniz allah herkesten razi olsun ki rabbim bizi siraya koymayacaktir burdaki herkesin dilegi kabul olsun hayirli olsun insallahtmm liste devam etsin ozamn inş.Rabbim dualarımızı kabul etsin
tamam canim Allah kabul etsin senin yerinde bir tane okuyacamsa benim yerime okurmusun. bitanede mis okuyacak inşALLAH.
bende sonraki günlerde fazla fazla okurum
listeyi düzenledim asmu senin yerine okunacaklarıda ekledimsa benim yerime okurmusun. bitanede mis okuyacak inşALLAH.
bende sonraki günlerde fazla fazla okurum
EKLİYORUM CUTEpeki bana yer varmı
Okudum canim.Rabbi Rahimim dilegini makbul bir tarzda kabul etsin hayirli evlad versin.tamam canim Allah kabul etsin senin yerinde bir tane okuyacam
son gün cumartesi.bitmeyecek gibiyse seninkini ben alayımmisk ben adetim ya eklettim kendimi bu ay biraz problemli gectim ama 3 güne biter geçmi?
senin varsa ben başka bir arkadasa vereyimson gün cumartesi.bitmeyecek gibiyse seninkini ben alayım
benim var.verebilirsen başka birne ver veremezsen ben alırım.1 tane seninkisenin varsa ben başka bir arkadasa vereyim
tmm olur cute.okunduğunda haber et not alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?