- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
tamam :)Cnm suan listemiz tm ama ozrunden dolayi okuyamayan olrsa haber veririm sana
liste bu katre..bazı kişiler 2 bazılarına 1 düştü.bu kadar düzenleyebildim.benimki okunmadı.Katre584............................2
2.miskamber.........................1
3.eymen4545..........................2
4.debusi................................2
5.berirem..............................2
6.karha.................................2
7.pembemum........................2
8.ecemceren..........................2
9.azerikız 91..........................2
10.asmunikal>1okundu
11.stmanav..............................2
12. farmasi.............................2
13.BenIpek..............................2
14.tuncer82..............................2
15,berree.................................2
16.adrenalin85..........................2
17. selen16................................2
18.eysaih.>2 okundu
19.kitapseverim.......................2
20.DonukPudra........................2
21 gamze....................................1
22.babamınkızıyım.....................1
23.Cutemum...............................1
TOPLAM...................................................41
kızlar adrenalin85 'in hayırlısıyla bebek sahibi olması için niyet ediyoruz.herkes cumartesine kadar bitirsin .süremiz 3 gün
regli olan acil bildirsin!!
Kizlar yorumlar takip edemedim listenin son hali doğrumudur
salıya kadar gelemicem...sıra sana geldiğinde 2tane okuyacam senin için.onada okundu yazarsın katre.bide liste ilk sayfada olsun.ara sayfalarda kayboluyor kim ne okudu belli olmuyorMisk seninki okundumu
miskamber .!.:salıya kadar gelemicem...sıra sana geldiğinde 2tane okuyacam senin için.onada okundu yazarsın katre.bide liste ilk sayfada olsun.ara sayfalarda kayboluyor kim ne okudu belli olmuyor
akşama okicam...okundu olarak kalabilir cünkü cumartesiye bildirim yapamicam.Asmunikal snnkininde okundugunu yaz mis ondan okundu geçtim düzeltiyorum o zmn
akşama okicam...okundu olarak kalabilir cünkü cumartesiye bildirim yapamicam.
salıya kadar gelemicem...sıra sana geldiğinde 2tane okuyacam senin için.onada okundu yazarsın katre.bide liste ilk sayfada olsun.ara sayfalarda kayboluyor kim ne okudu belli olmuyor
vermedım canım ..bende sonra senın yerıne okurum istersen allah razı olsun....Berriem ben senin yerine okurum verdin mi kimseye
tamam canım okuyorum birazdan söylerimvermedım canım ..bende sonra senın yerıne okurum istersen allah razı olsun....
canım iki tane mı okuycam bır tane mı diğerini verdin mi kımseyevermedım canım ..bende sonra senın yerıne okurum istersen allah razı olsun....
Adranalin arkadasimizin niyetini okudum simdi 2.sirada katre arkadasimiz mi var siraya goremi gidiyoruz
Evet sıradan gidiyoruz herkes bitirsin adrenalin kini 1.sıradan devam edicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?