Yaşımla barıştım

2024 itibariyle 44 oluyorum,ben de barışayım mı Nilu?Saçlarına bayıldım bu arada.
Çok teşekkürler ederim 44 bilmiyorum ki nasıl yş ben geriye bakıyorum ve bu kadar yaş almışım diyorum 44 olunca ölürüm her halde :)

Görüyorsunuz değil mi siz de üzülüyormuşsunuz 20 ler için ((ama elimizden bir şey gelmiyor ki tren gidiyor bakın artık 2024 girdi

Bana çok gencsiinİz diyorsunuz peki bu sözü kaç yaşta artık duymayacağım?)

Nice mutlu yillara. Dogum gününüz kutlu olsun. Yeni yila yeni yaşa guzellikle girin insallah. Bende 20 gun sonra 22 olucam. Senin yasina gelmek banada nasip olsun. Insallah o yaslarda her sey daha iyi ve guzel olur benim için

Bana çok gencsiinİz diyorsunuz peki bu sözü kaç yaşta artık duymayacağım?)

Hic birimiz sonsuza kadar genc olamayacagiz. Sizin korkulariniz farkli sanirim. Bazi insanlar 20lerinde yasli gibi geliyor bana, bazilari 40inda cok eglenceli ve genc görünüyor gözüme. Insanin karakteri yaslaninca yasli oluyorsun.
Hem duymayinca ne oluyor? Birisi size genc deyince mi sadece genc oluyorsunuz? Sacmalik bu. Öyle düsünmeyin. Pisman olacaksiniz sonra, neden su genc yaslarimda kendimi böyle seylerle mesgul etmisim diye. Baska insanlarin fikri fazla etkiliyor sizi.

Bence sen psikoloğa git

Şu genç yaşlar dediğiniZ hangi yaşlar ?

Nice mutlu yillara. Dogum gününüz kutlu olsun. Yeni yila yeni yaşa guzellikle girin insallah. Bende 20 gun sonra 22 olucam. Senin yasina gelmek banada nasip olsun. Insallah o yaslarda her sey daha iyi ve guzel olur benim için
Çok teşekkürler yeni yılın kutlu olsun eltimle yaşıtsın

Şu genç yaşlar dediğiniZ hangi yaşlar ?
Peki bende sormadan gecemeyecegim: Siz bizim yaslarda veya daha büyük yaslarda olanlara bakip "Aaay bunlar yaslaniyor artik, yazik" diye düsünüyormusunuz? Böyle düsünüyorsaniz kendi yasiniz hakkindada böyle takilmaniz normal :). Birisi bir kere bana: "Yasina göre güzel görüyorsun" demisti (hemcinslerimiz biraz böyle insana laft söyleyebiliyor sacma sekilde). Bende ona gülümseyip ironi yaptim: "Tesekkür ederim. Süper bir güzellik cerrahi taniyorum. Aslinda düsündügündende büyük yasim. Istersen sana bilgilerini vereyim canim, iyi olur" dedim, güldüm, göz kirptim. Öyle kala kaldi ve ne kadar gereksiz bir yorum yaptigini fark etti . Lütfen yorumumu biraz mizac olarak anlayin. Bos verin. Düsünmeyin. Gereksiz cünkü. Rahat olun. :)

Cok merak ediyorum: Etrafinizda biri sizin yasinizla ilgili cok mu yorum yapiyor? Yapanda sizden cok büyüktür eminim .

Pasta ayrı güzel saçlar ayrı muhteşem görünüyor Umarım yaş gibi basit mevzuları kafaya takmayacağın her anı her dakikayı dolu dolu geçireceğin ve geçen o zamandan hep memnuniyet duyacağın yılların olur

Hayır ben sizin yaşlrdakılere öyle demiyorum benim derdim kendimle :)

Bu yoruma yürekten amin diyorum çünkü tek ihtiyacım olan şeylerden biri Allah razı olsun Mutlu yıllar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…