Doğum gününüz kutlu olsunEvet arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım doğum günüm yaklaştığı için bunalıma girmiştim.ve artık 28 oldum.barışmaktan başka çare kalmadı ben de yaşımla barıştım Ama 20 leri hiç ama hiç terk etmek istemezdim keşke böyle bir şansım olsaydı…evimi soranlara şunu söyleyeyim evet evim hele hazır değil ya ben beklemekten bıktım onlar öyle yerde ev aldılar ki orda inşaat çok zayıf gidiyor korkarım 2024 de bu evde geçsin gençlik gitti çürüdü bu evde yaeltim diyor ki ne genclik bitmesi ya sen en azından kurtulacaksın ben ömür boyu bu evdeyim…İnşaAllah Allah bana rahmeder bu sene göçeceğiz neyse pastam ve ben.pastanın üzerindeki gülü Nilüfer çiçeğine benzettim.benzemiş mi?
Ben de önceki gün 34 oldum. Gel sarılalım.Dün 34 oldum ben nerelere gideyimm
30 yaşında hala kendimi 17 hisseden biriyim.Yuz cizgilerime bakıyorum.Alnimda dudak kenarlarında çizgiler oluşmaya da başladı.Onemli olan nasıl hissettiğin.Evet arkadaşlar geçenlerde konu açmıştım doğum günüm yaklaştığı için bunalıma girmiştim.ve artık 28 oldum.barışmaktan başka çare kalmadı ben de yaşımla barıştım Ama 20 leri hiç ama hiç terk etmek istemezdim keşke böyle bir şansım olsaydı…evimi soranlara şunu söyleyeyim evet evim hele hazır değil ya ben beklemekten bıktım onlar öyle yerde ev aldılar ki orda inşaat çok zayıf gidiyor korkarım 2024 de bu evde geçsin gençlik gitti çürüdü bu evde yaeltim diyor ki ne genclik bitmesi ya sen en azından kurtulacaksın ben ömür boyu bu evdeyim…İnşaAllah Allah bana rahmeder bu sene göçeceğiz neyse pastam ve ben.pastanın üzerindeki gülü Nilüfer çiçeğine benzettim.benzemiş mi?
Herkes onu beğendi Rusya’da trendyol gibi bir yerden sipariş ettim )Simli eteğin linki gelir mi nilu
Ben de çok beğendim güle güle giyinHerkes onu beğendi Rusya’da trendyol gibi bir yerden sipariş ettim )
30 yaşında ki ben menopoz korkusu sardi.37 yaşıma girdim evlendik evleniyoruz derken iki ay daha ertelendi düğünüm. Ben ne edem
Çok teşekkür ederimBen de çok beğendim güle güle giyin