Yaşımla barıştım

Dün 34 oldum ben nerelere gideyimm
Ben de önceki gün 34 oldum. Gel sarılalım.
34🙋‍♀️ hayatın başındayım. 20'li yaşlarım depresyon ve mutsuzlukla geçti. Beni yönetmeye çalışan, yanında huzursuz hissettiğim insanlarla arama mesafe koydum. Artık kendi yolumdan güvenle yürüyorum gürültüleri duymuyorum kendime çok inanıyorum.

34🙋‍♀️ hayatın başındayım. 20'li yaşlarım depresyon ve mutsuzlukla geçti. Beni yönetmeye çalışan, yanında huzursuz hissettiğim insanlarla arama mesafe koydum. Artık kendi yolumdan güvenle yürüyorum gürültüleri duymuyorum kendime çok inanıyorum.

Aslında güzel zamanlara geldik aslında
Sağlığımız olsun da
Benim kendimi daha özgüvenli daha ne istediğimi bilen biri olarak gördüğüm yıllardayım sanki

O kadar güzel anlatmışsın ki.30 yaşına girdim.yirmilere dön deseler kalpten giderim herhalde.30 lu yaşların huzuru mutluluğu nerede var.hayatla kavgam daha yeni bitiyor.

Seneye 30 olacağım ama asla gençlik bitmiş demem kendim için. Orta yaş 60 oldu artık 55imde jennifer lopez gibi olacağım.

Çok genç ve zinde hissediyorum kendimi yapmayın kızlar daha ben bebeğim ya
Bende bu 21 yaştan beri var daha doğrusu 20 Li yaşlarımın her yaşında “ben yaşlıyım”demişim.mesela 27 olduğumda “yaşlandım artık”diyordum ama 28 olunca “keşke 27’e böyle söylemeseydim,genç güzel bir yaşmış 27”

O kadar güzel anlatmışsın ki.30 yaşına girdim.yirmilere dön deseler kalpten giderim herhalde.30 lu yaşların huzuru mutluluğu nerede var.hayatla kavgam daha yeni bitiyor.
İnşaAllah ben de sizin gibi olurum

Ne anlatıyon be abla be abi? 28 yaşındayım şükürler olsun aynaya bakınca şıkkırtt diye ortadan ikiye ayrılıyor.🧿 😁 ne kadar yaş aldığın değil o yıllara neleri sığdırdığın dönüp keşke demeyeceğin bir hayat önemli bence. O zaman kendini kabul edip her senenin, her yaşın ayrı ayrı hazzını alıyorsun Nilü. 🧿🧿
27 yaş diğer yaşlara nispette güzel geçti

Doğum gününüz kutlu olsun 😊 30larda belkide istediğiniz her şeye kavuşacak ve 20lerden daha enerjik daha mutlu olacaksınız, olumsuz bakıp olumsuzlukları hayatınıza çekmeyin, hep olacak inaniyorum derseniz işleriniz kolaylaşır

Saçların ne güzelmiş Nilü. Mutlu yaşlar dilerim.

Pastaların zaman geçtikçe güzelleşiyor. Saçların gibi ömrün de güzel olsun.

Ben seni pek beğendim kız. 💕 Bundan sonra üzülmeyeceğin nice yıllara. Zaten gencecik ve çıtırsın böyle şeylere takılıp kendini yıpratma.

Doğum günün kutlu olsun nilu pasta ve saçların çok güzel olmuş 🎂🧁

28 yas nedir hayatın bahari güzel günler sizinle olsun
Hepinize tek tek teşekkürümü bildiririm 🌹yeni yılınız kutlu olsun 🤲🏻❤️

Ben genel olarak yaş almayı ve yaşın getirdiği olgunluğu cok seviyorum. Birde sukur ederim cokca bu yaşlara gelebildigim icin.. Yirmilerin sonunda benide bir hüzün kaplamıstı ama şimdi otuzlara veda etme yolundayım 38 olacagım mayısta ins ve şimdiden cok uzuluyorum yirmilerde boyle uzulmemiştim..Otuzlu yaşlar bir kadının en guzel çağı her yonuyle cok ozel hissettiriyor. Bedensel ve zihinsel olgunluk zirvede oluyor. Önemli olan saglıklı mutlu sevdiklerimizle birlikte yas alabilmek tabiki 🙂
Sizede saglıklı mutlu yıllar dilerim.

Dogum günüz kutlu olsun. Cok gencsiniz. Ben mesela 36 yasindayim. Tabi yirmiler gibi olmuyor. Daha cok sorumluluklariniz oluyor. Garip bir sekilde 20li yaslarda bende hep "yas ilerliyor yaaa" gibi sacma seyler düsünebiliyordum. Ama 30lu yaslar daha güzel bence. Daha olgun ama hala genc oluyor insan :). Etrafinizda yasinizi sorun eden varsa dinlemeyin. Kültürel bir sey sanirim. Yabanci ülkelerde böyle demiyor kimse 30lu yaslarinda. Hele 20li yaslarda hic demezler. Anca 50 küsür olunca, artik yasimiz ilerliyor galiba diye düsünüyorlar :KK66:. Kendinize bakim yapin ve saglikli bir sekilde bu yaslariniza eristiginiz icin mutlu ve huzurlu olun. Nice yaslara.

X