Çok teşekkürlerMutlu yıllar. 28 de ne var, mis gibi yaş. Sen de çok güzelsin
Dün 34 oldum ben nerelere gideyimm
34Ben de önceki gün 34 oldum. Gel sarılalım.
34hayatın başındayım. 20'li yaşlarım depresyon ve mutsuzlukla geçti. Beni yönetmeye çalışan, yanında huzursuz hissettiğim insanlarla arama mesafe koydum. Artık kendi yolumdan güvenle yürüyorum gürültüleri duymuyorum kendime çok inanıyorum.
O kadar güzel anlatmışsın ki.30 yaşına girdim.yirmilere dön deseler kalpten giderim herhalde.30 lu yaşların huzuru mutluluğu nerede var.hayatla kavgam daha yeni bitiyor.34hayatın başındayım. 20'li yaşlarım depresyon ve mutsuzlukla geçti. Beni yönetmeye çalışan, yanında huzursuz hissettiğim insanlarla arama mesafe koydum. Artık kendi yolumdan güvenle yürüyorum gürültüleri duymuyorum kendime çok inanıyorum.
Çok teşekkür ederim canım benimÇok güzelsin, çok yeteneklisin sen de var cevherler.. bir gün her şey çok güzel olacak senin için
Bende bu 21 yaştan beri var daha doğrusu 20 Li yaşlarımın her yaşında “ben yaşlıyım”demişim.mesela 27 olduğumda “yaşlandım artık”diyordum ama 28 olunca “keşke 27’e böyle söylemeseydim,genç güzel bir yaşmış 27”Seneye 30 olacağım ama asla gençlik bitmiş demem kendim için. Orta yaş 60 oldu artık 55imde jennifer lopez gibi olacağım.
Çok genç ve zinde hissediyorum kendimi yapmayın kızlar daha ben bebeğim ya
Çok teşekkürler yeni yılınız kutlu olsunHayata yaşa küsmeyin. Öyle muhteşem şeyler olur ki kendinize şaşırırsınız. Uğurlar olsun
Çok teşekkür ederim canımÇok güzel olmuşsun nilu
İnşaAllah ben de sizin gibi olurumO kadar güzel anlatmışsın ki.30 yaşına girdim.yirmilere dön deseler kalpten giderim herhalde.30 lu yaşların huzuru mutluluğu nerede var.hayatla kavgam daha yeni bitiyor.
Ne anlatıyon be abla be abi? 28 yaşındayım şükürler olsun aynaya bakınca şıkkırtt diye ortadan ikiye ayrılıyor.ne kadar yaş aldığın değil o yıllara neleri sığdırdığın dönüp keşke demeyeceğin bir hayat önemli bence. O zaman kendini kabul edip her senenin, her yaşın ayrı ayrı hazzını alıyorsun Nilü.
27 yaş diğer yaşlara nispette güzel geçti
Doğum gününüz kutlu olsun30larda belkide istediğiniz her şeye kavuşacak ve 20lerden daha enerjik daha mutlu olacaksınız, olumsuz bakıp olumsuzlukları hayatınıza çekmeyin, hep olacak inaniyorum derseniz işleriniz kolaylaşır
Saçların ne güzelmiş Nilü. Mutlu yaşlar dilerim.
Pastaların zaman geçtikçe güzelleşiyor. Saçların gibi ömrün de güzel olsun.
Ben seni pek beğendim kız.Bundan sonra üzülmeyeceğin nice yıllara. Zaten gencecik ve çıtırsın böyle şeylere takılıp kendini yıpratma.
Doğum günün kutlu olsun nilu pasta ve saçların çok güzel olmuş
Hepinize tek tek teşekkürümü bildiririm28 yas nedir hayatın bahari güzel günler sizinle olsun