Yaşımı göstermiyorum

Smptkk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
2
2
16
Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?

Aaa kız ben seni 30 lardasındır sanıyordum ama görmeden sandım kızma o yüzden

Kim diyor yaşınızı göstermediğinizi
Bir foto atın da yorumlayalım
Evet benim çevremde de yaşını göstermediğini iddia edenler var. Bence gayet gosteriyorlar. Bir kiz 'sence ben kaçtım?' demişti, 30 dedim bir küsmedigi kaldı. 32 yaşındaymış bu arada ben de yaşımı göstermem gösterdiğine inanan var mı?

Ben 26 buçuk yaşındayım Allah seni inandırsın öğrencilerim beni kankileri sanıyor. Bu kadar mı olur.? Pes diyorum kendime.

Gözün içinden gelen enerji aslında ama onu ifade edemedim.

Gözün organik yorgunluğu değil demek istediğim.

Yok ben de uykusuzluk yorgunluğunu kastetmedim. Mesela arkadasim 25lerinde dogurdu cocuk buyudu artik uykusuzluğu yok eskisi gibi ama önceki hali gibi gorunmuyor yine de.
Bazilarinda bunu gözlemledim yani.
Rahat olanlar oyle olmadi tabi.

Yok ben de uykusuzluk yorgunluğunu kastetmedim. Mesela arkadasim 25lerinde dogurdu cocuk buyudu artik uykusuzluğu yok eskisi gibi ama önceki hali gibi gorunmuyor yine de.
Evet o yorgunluk bazı kadınların gözünde yer edinmiş oluyor.

Yaşım 30 ama en fazla 22 23 gösteriyorum minyon olduğum için böyle ama yaşımı göstermek istiyorum giyim tarzımımı değiştirsem napabilirim?
Ben minyon değilim,hatta iri yariyim ama ben de göstermiyormuşum,öyle diyollaaa.Yani minyonlukla falan alakası yok onun.

puff bi anım geldi aklıma açık öğretim de sınav için beklerken, hava soğuk olmasına rağmen dışarda bekliyordum. bende de pek para yok bi yerlerde oturayım. bi kadınla sohbete başladım zaman geçer diye. Neyse mevzu yaşa geldi 40 yaşındaymış 35 gibi duruyorsun dedim. Bu bi parladı dudak bükerek " genelde 20 - 25 gösteriyorsun derler dedi" sesi yarı öfkeliydi. Hemen uzaklaştım kadından. biraz kamu spotu gibi olacak ama bizim toplumda genç gösterme sanki "güzel olma" gurubuna dahil ediliyor gibi. Ayrıca bana da yaşını hiç göstermiyorsun derler ama ben kendim dahil herkesin yüzüne bakınca yaşını üç aşağı beş yukarı anlayabiliyorum. kendimizi kandırmayalım.

Bencede öyle. Zaten insan bı kere zorluk yaşayınca eski haline donemiyor ya bu da öyle bence. Bebek büyütmek kolay mi. Hem fiziksel hem duygusal olarak insan değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…