- 8 Temmuz 2024
- 1
- 8
-
- Konu Sahibi yakamozz22
sdhjfldhljdsl ben gösteriyorum valla. 28 yaşındayım ama bence 28-30 duruyorumdur hele çocuktan sonraBu sitede kimse yaşını göstermiyor maşallah
Boşver kendini küçük görünüyorum zannedip yaşından büyük göründüğünün farkında olmamaktan iyidirsdhjfldhljdsl ben gösteriyorum valla. 28 yaşındayım ama bence 28-30 duruyorumdur hele çocuktan sonra
Başlığin övgü almak için açıldığını iddaa etmişsiniz ama kendinizin küçük gösterdiğini soylemeden de edememissinizÖvgü almak için açılan başlıklar
Tüm güzellik endüstrisi genç kalmaya gençleştirmeye yönelikken küçük gösteriyorum diye kimsenin üzüleceğini sanmıyorum.
Yaşımdan yaşlı gözüküyorum kırışıklarım var saçım beyaz dese amenna kadınlara acayip genç kalma baskısı var günümüzde çünkü
Imza : hala barlarda kimlik sorulan, korona zamanı avm de kimlik sorulan yaşına kimsenin inanmadığı bir kız
Başlığin övgü almak için açıldığını iddaa etmişsiniz ama kendinizin küçük gösterdiğini soylemeden de edememissiniz
36 yaşındayım birçok kişi 25 22 bile gösteriyorsun diyen var. bunun için doktora gidilir mı? ben şahsen çok mutlu oluyorum bu tarz şeyler duyduğumdaSon zamanlarda en büyük problemim bu oldu aşırı kafaya takıyorum ne yapacağımı bilmiyorum22 yaşındayım ama gören herkes sen en fazla 16 17 yaşındasındır diyorlar fiziğim suratım çok çocuksu sesimde çok ince çocuk gibi.. Makyaj yapsam bile fayda yok daha da bebeksi görünüyorum. Bir hastalığım olduğunu düşünmeye başladım doktora gitmek konusunda çok kararsızım sizce gitmeli miyim? :/
13 14 yaşında çocukların yürüdüğü oluyor bana daBen de öyleydim şuan ekmeğini yiyorum 35 yaşındayım en fazla 26 olabilirsin diyorlar kadın erkek fark etmeksizin, genç kızların favorisiyim abla biz de büyüyünce böyle olalım diyorlar, tek eksisi çoluk çocuk çok yürüyor
Olur canim tavsiye için teşekkürlerTamam da ben yakınmıyorum. Belirtme nedenim sen anlamazsın küçük göstermek ühü diye demesin diye.
Okuduğumuzu anlamak için daha fazla kitap okuyalım
Allah başka dert vermesin. Mutlu olmalısın bu durumdaSon zamanlarda en büyük problemim bu oldu aşırı kafaya takıyorum ne yapacağımı bilmiyorum22 yaşındayım ama gören herkes sen en fazla 16 17 yaşındasındır diyorlar fiziğim suratım çok çocuksu sesimde çok ince çocuk gibi.. Makyaj yapsam bile fayda yok daha da bebeksi görünüyorum. Bir hastalığım olduğunu düşünmeye başladım doktora gitmek konusunda çok kararsızım sizce gitmeli miyim? :/