- 8 Temmuz 2024
- 1
- 8
-
- Konu Sahibi yakamozz22
Ah ah derdim yok dert ediniyim diyorsun be güzel işte bundan bi beş on sene sonra da sevinirsin küçük gösteriyorum diye bende küçük gösteriyorum çok memnunum yaşımı bilmeyenlere sorarım kaç gösteriyorum diyeSon zamanlarda en büyük problemim bu oldu aşırı kafaya takıyorum ne yapacağımı bilmiyorum22 yaşındayım ama gören herkes sen en fazla 16 17 yaşındasındır diyorlar fiziğim suratım çok çocuksu sesimde çok ince çocuk gibi.. Makyaj yapsam bile fayda yok daha da bebeksi görünüyorum. Bir hastalığım olduğunu düşünmeye başladım doktora gitmek konusunda çok kararsızım sizce gitmeli miyim? :/
27 yaşındayım bana da hep 22 23 diyorlar mutlu oluyorum. Bende 20 22 yastayken marketten s*gara almak için kimlık gösterdiğimi biliyorum. 22 yaşında kadınsı durmak yakışmaz zaten makyajla yüzünü büyğtmeye çalıstığın çok belli olur, ben dısarıda çok görüyorum 17 16 yasında kızlar özel gün makyajı yapıyor gündelık hayatta ve çok fazla itici gelıyor bana. Kadınsılık değil masumiyet daha ön planda olmalı bence suan senın yasında :). Kişisel görüşümdür**Son zamanlarda en büyük problemim bu oldu aşırı kafaya takıyorum ne yapacağımı bilmiyorum22 yaşındayım ama gören herkes sen en fazla 16 17 yaşındasındır diyorlar fiziğim suratım çok çocuksu sesimde çok ince çocuk gibi.. Makyaj yapsam bile fayda yok daha da bebeksi görünüyorum. Bir hastalığım olduğunu düşünmeye başladım doktora gitmek konusunda çok kararsızım sizce gitmeli miyim? :/
Ablamda boyle kucuk gosterıyor um dıye takarmısSon zamanlarda en büyük problemim bu oldu aşırı kafaya takıyorum ne yapacağımı bilmiyorum22 yaşındayım ama gören herkes sen en fazla 16 17 yaşındasındır diyorlar fiziğim suratım çok çocuksu sesimde çok ince çocuk gibi.. Makyaj yapsam bile fayda yok daha da bebeksi görünüyorum. Bir hastalığım olduğunu düşünmeye başladım doktora gitmek konusunda çok kararsızım sizce gitmeli miyim? :/
Son zamanlarda en büyük problemim bu oldu aşırı kafaya takıyorum ne yapacağımı bilmiyorum22 yaşındayım ama gören herkes sen en fazla 16 17 yaşındasındır diyorlar fiziğim suratım çok çocuksu sesimde çok ince çocuk gibi.. Makyaj yapsam bile fayda yok daha da bebeksi görünüyorum. Bir hastalığım olduğunu düşünmeye başladım doktora gitmek konusunda çok kararsızım sizce gitmeli miyim? :/
Ama nasil mutlu oluyor insan... kizim otobuste anne deyince yanmzdakiler cok sasirmsti valla beni cok mutlu etmisti bu durum... konu sahibi 25e kadar dezavantaj gibi gorunsede 25+larda cok ekmegini yersin bu durumunBende öyleyim.. Ve çokta mutluyum şükürler olsun.. 45 yaşındayım.. 22 yasında kızım var.. Kimse inanmıyor yalan ablasın diyorlar.. 35 gösteriyormuş um nasıl olurmuş..