Yaşım çok mu küçük

simay5332

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2018
98
11
3
21 yaşındayım 5 yıllık bi ilişkim var üniversite terkim evlenmeyi cok istiyorum ama cevremdekiler bana kucumseyici tavirla bakiyor bu yuzden sizce beklemeli miyim ?

Evlenmek istiyorsanız evlenin. Evlenme dense devam beraberliğiniz sürecekse birbirinize güveniyorsanız ayrılmayız diyorsanız. Söz nişan olsun aranızda o vesile ile daha yakından tanışırsınız ve anlaşamaZsanız ayrılırsınız. Küçük yaşta beraber olanlar çoğunlukla çocukluk aşkım diyerek alışkanlıkla beraberliklerini sürdürüyorlar. Tanıyın birbirinizi huyunuzu suyunuzu tartın. Nişanlılık ta yardımcı olabiliyor daha iyi tanımaya. Küçük yaşta sevgili olduğunuzu ve evlenmek istediğinizi dedin diye böyle yazdım.

Eğitim şart katılıyorum. Evlensende evlenmesende mesleğini eline almalı bir insan. Bende evlenmeden önce mesleğimi bitirdim ve evlendim.

Eğitim şart katılıyorum. Evlensende evlenmesende mesleğini eline almalı bir insan. Bende evlenmeden önce mesleğimi bitirdim ve evlendim.
Çok şükür canim bir kadin olarak elinde mesleğin olmasi gibi var mi :) allah herkese nasip etsin

21 yaşındayım 5 yıllık bi ilişkim var üniversite terkim evlenmeyi cok istiyorum ama cevremdekiler bana kucumseyici tavirla bakiyor bu yuzden sizce beklemeli miyim ?
Önce oku sonra evlen! Evlilik zaten toz pembe olarak görme bunun sorumlulugu var maddi de istiyor elbet... zaten suan hayat pahali iken oku meslegi elinden al sonra evlen zaten mesela 2 yillik üniyi katlanmaya deger diyorum okumayi sevmiyosan 2 yil daha sabret derdim ben bile meslegimi elimden aldim türkiyede ama evlendikten sonra almanyaya yerlestim gene okumak istiyorum suan almanca okulumu devam ediyorum 3 hafta sonra bitiyorum sonra meslek okula baslamak icin ne gerekiyorsa onu yapiyorum 2 yildir almanca ögrenmeyi cabaladim simdi meslek ögrensem fabrikada falan calismak zorunda kalmayacagimi söylüyorum kendi kendime... gercek bakis acisindan bakmayi dene hayal ederek degil sorumluluk istiyor maddi istiyor eee kocan caliscak sen calismaycan noluyo bu sefer? Evin huzursuzluklari veyaa maddi yüzünden anlasamadiklari oluyor genelin cogunda %40 diyelim emin olmamakla beraber

Okulu bitirmeden yapma bırak karşıdaki bunun gitme gücü var diye korkup ona göre davransın yoksa sen ona göre yaşarsın kafasına göre takılır bilir ki zaten gidemeyeceksn yapacağın 2 surat

Bence yaşınız küçük. Amaa kendini hazır hissediyorsan bisey diyemeyiz. :) mutlu ol.

30 yasındayım bu sene evlenıcem okudum işe girdim 6 senedır de bir şirkette çalışıyorum hep dedim ki kimseye muhtaç olamamayım ole de oldu. Ne istiyosam alabılıyorum nişanlımı yada aılesını beklememe gerek olmuyor. Bir kez daha düşünün derim eğer evlenmediyseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…