Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğitim şart katılıyorum. Evlensende evlenmesende mesleğini eline almalı bir insan. Bende evlenmeden önce mesleğimi bitirdim ve evlendim.Canım bende 23 yaşındayım ve iki senelik evliyim ancak okulumu bitirdim ve şuan çalışıyorum, seninde önceliğin okulun olmalı bence :) sevgilinin de desteğini alarak okuluna devam et bitirmeye yakın evlenebilirsin bence :)
Çok şükür canim bir kadin olarak elinde mesleğin olmasi gibi var mi :) allah herkese nasip etsinEğitim şart katılıyorum. Evlensende evlenmesende mesleğini eline almalı bir insan. Bende evlenmeden önce mesleğimi bitirdim ve evlendim.
Çok şükür canim bir kadin olarak elinde mesleğin olmasi gibi var mi :) allah herkese nasip etsin
Önce oku sonra evlen! Evlilik zaten toz pembe olarak görme bunun sorumlulugu var maddi de istiyor elbet... zaten suan hayat pahali iken oku meslegi elinden al sonra evlen zaten mesela 2 yillik üniyi katlanmaya deger diyorum okumayi sevmiyosan 2 yil daha sabret derdim ben bile meslegimi elimden aldim türkiyede ama evlendikten sonra almanyaya yerlestim gene okumak istiyorum suan almanca okulumu devam ediyorum 3 hafta sonra bitiyorum sonra meslek okula baslamak icin ne gerekiyorsa onu yapiyorum 2 yildir almanca ögrenmeyi cabaladim simdi meslek ögrensem fabrikada falan calismak zorunda kalmayacagimi söylüyorum kendi kendime... gercek bakis acisindan bakmayi dene hayal ederek degil sorumluluk istiyor maddi istiyor eee kocan caliscak sen calismaycan noluyo bu sefer? Evin huzursuzluklari veyaa maddi yüzünden anlasamadiklari oluyor genelin cogunda %40 diyelim emin olmamakla beraber21 yaşındayım 5 yıllık bi ilişkim var üniversite terkim evlenmeyi cok istiyorum ama cevremdekiler bana kucumseyici tavirla bakiyor bu yuzden sizce beklemeli miyim ?
30 yasındayım bu sene evlenıcem okudum işe girdim 6 senedır de bir şirkette çalışıyorum hep dedim ki kimseye muhtaç olamamayım ole de oldu. Ne istiyosam alabılıyorum nişanlımı yada aılesını beklememe gerek olmuyor. Bir kez daha düşünün derim eğer evlenmediyseniz.21 yaşındayım 5 yıllık bi ilişkim var üniversite terkim evlenmeyi cok istiyorum ama cevremdekiler bana kucumseyici tavirla bakiyor bu yuzden sizce beklemeli miyim ?