kızlar bu mayıs ayını atlatmam lazım kazasız belasız :) hem anneler günü hem eşimin doğum günü derken yedim kafayı....
anneler günü için hediye bulurum da eşim için üzel bi süpriz hazırlamak istiyorum
20 gün var yaklaşık... ama ne yapcam tam olarak bilmiyorum. evde kutlayamam çünkü başbaşa olsun istiyorum daha önce şubat ayında sevgililer günü ve benim doğum günüm adına hayal kırıklığı yaşadım eşim ne yazık ki romantik değil düşündüklerini icraate geçiremeyen biri olduğu için başbaşa olamadık her iki zamanda da ailesi de pek anlayışlı değil bu konuda ve yeni evliyiz bu yüzden dışarda bişeyler yapmak istiyorum mesela deniz kenarı var aklımda istanbul avrupa yakasında yaşıyorum ama bildiğim bi mekan yok deniz kenarında evde yapmam gereken balonlar pasta fln nasıl olur hiç bilmiyorum kötünün iyisi olarak düşündüm bunu... ve ya kaybolursam diyede tırsıyorum önerisi olan var mı bana yardımcı olun farklı fikirler de çok güzel olur
aklıma şu geldi kızlarr eşimin doğum günü pazartesiye denk geliyo ben diyorum ki pazar günü tatil oduğu için ailesiyle birlikte hep beraber kutlayalım normal bi şekilde pazartesi de ben özel bi süpriz hazırlayim hem ailesiyle de olmuş olur hem de tekrar kutlayacağım aklına gelmeyeceğinden baya süpriz olur ama işte ne süpriz yapsam onu bilmiyorum evde yaparsam çat kapı biri gelir eşimde bende çok utanırız ev balonlar mumlar fln baya utanırız yani süprizim de güme gider o yüzden dışarda yapmak zorundYIM yardım edin ne yapabilirim (((
arkadaşım çat kapı birinin geliceğini düşünüyorsan bi mekan ayarla dediğin gibi yine eşinin ailesiyle kutlayın.ertesi günü eğer yakın bi arkadaşınız varsa beni aradı çok morali bozukmuş gibisinden konuş bi uğrayalım dersin yanına.ama mekanı iyi ayarla ben aynı şeyi yaptığım için biliyorum masanız zaten rezerve olsun.ben sevgilimde öyle kutlamıştım herşey hazırdı masada uzun uzun anlatmıştım işletmeye ne oluck nasıl olucak.ha biraz tuzlu olabilir ama aklında kalır mutlaka şimdi anlatınca kendimle gurur duydum ne romantik bir bayanmışım beee
ger.ekten romantiksin genel olarak da uğraşan emek veren bi sürü romantik bayanlarımız var ne güzel bende öyle yapim ama yinede farklı fikri olan vasrsa açığım arkadaşlar :)