• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaseminin zayıflaması..:D

kıslar çörek otuna başladım aç karnına bir kaşık çörek otunu yoğurta atıyorum iştahım kesiliyor.lavaboyada pek sık gidiyorum :)

bende gecen sen dogum yaptım kızlar ve 25 kılo alarak 84 e cıktım dogumdan sonra 75 e dustum subat mart nısan mayıs 4 ayda tam 15 kilo verdım ve hazıran başında 60 kiloydum ve benım hedefim 55 ti diyeti bıraktım hazıran temmuz ve ağustos ta 4 kilo aldım tatıl falan işte ramazan tatlı kola ...eylul ayında bıraz daha kıstım ve su an 62 kiloyum sımdıde dıyet yapmaya basladım ama çikolata ya dayanamıyırm dun aksam lıght kola aldım ve ekmğime cikolata surup yedım hiç yapmadığım bişiydi ya cok uzgunum..

ya lıgt kola içmiştim önceki diyetimde dayanamıyodum ama yazın normal kola içtim ve 1.5 ay önce söz vermiştim içmiycem diye işte dayanamayıp bi kac gun önce ligt aldım ya içemedim başka 1 bardak tamam. yaneee tiksinmişim oleyy kola yok artıkkk... tey teyyy

kola gerçekten zararlı yıllardır amcam bana hep kızardı kolayı kaldırırdı sofradan hep isyan ederdim niye diye şimdi gayet iyi anlıyorum büfe işletiyor kendisi yere kola dökmüş ertesi gün mermer yer delinmiş kolanın zararlı olduğunu bu yüzden hep yıllardır söylüyormuş ama ben pek dinlemediğimden şimdi daha iyi anlıyorum :):)

ya kızlar slm bişi sorcam şimdi biz diyetteyiz ya .d nescafe zararlımı ya kafein var ama diyete ne gibi bi etkisi var acaba bilgisi olan bi yardımcı olsun ben çok düşünüm de

bebeğim valla bilmiyorumki araştırırım ama diyet demeyelim diyet dersek biras zor oluyor zayıflamak sağlık besleniyoruz sadece :D:D

ayy ne güsel ben tartılmıyorum ne zamandır bugün hastayım yhaa ne su içesim ne yoğurt yiyesm var:(
ama tabii çok sevndm senin adına :)

kıslar yoğurtumu yiyorum çörek otuyla yoğurt sabah akşamda yatarken yiyorum kahvaltıdan snra sıcak suda içiyorum zumba dansı var videosunu açıp onu oynuyorum bolca yavaş yavaş vericem :D

ben haftasonu ne yaptım sölücem:( çikolatalı gofret hoşbeş soho mantıvs vs kızıma almıştım ve ben yedımmmmmmm:( ama üzgünüm ya ben böleyim. mesela okula giderken uzenli ya hersey o zamn kımse bana bunları yedıremez ara öğünümü vs yaparım. ama tatıl oldumu benım bogazım abur cuburda durmaz ya neden böleyım anlamıyorum ki. zaten hikayemi anlatmıştım ya ben yazın 4 kilo aldım ya hafta sonu kayınvalıdemlere gıttık herkes kılo almışşın dedı hazırandan berı görmemişlerdi yaa..

valla ben öğretmen olsam dayanamazdım niye biliyormusun öğrenciler ellerinde sürekli abur cubur nefsime yenilirdim :D Tabi şaka yapıyorum ama bence dikkat etmeye calış hafta sonu kızartma patates yerne biber tüket çikolata gofret felan tadımlık al bence sağlık verebilirsn=)

bende bugün okuldaydım uyku sersermi kalktım hiç yiyemedm okulda simit aldım yarısını bile yiyemedim öğle arası 2 tane kepeli bisküvi yedm 7 den önceden bir tabak sulu köfte yedm yoğurtla akşamda sadece çörek otuyla yoğurt yicem bu aralar hiç iştahım yok:S

bugün kahvaltımı güsel yaptım öğlende bir tabak yemek bir tanede poğça yedim akşama yemem herhalde doydum çörek otuyla yoğurtumu yiyip yatarımm

Back
X