Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar mrb... hepimize kolay gelsin bende diyet yapıyorum 1 buçuk aydır flan 5 kilo verdim siz bu çörekotunu ne zaman ne kadar yiyorsunuz? faydasını gördünüz mü? bende başlamak istiyorum şimdiden teşkürler
ya bu nasıl iş ya günlerce yeme diet yap 2 kilo ver aylar sonra sadece bir iki gün kenidni şımart hopp al kiloları offfff psikolojim bozuldu be eyvahedigeldismile
arkadaşlar mrb... hepimize kolay gelsin bende diyet yapıyorum 1 buçuk aydır flan 5 kilo verdim siz bu çörekotunu ne zaman ne kadar yiyorsunuz? faydasını gördünüz mü? bende başlamak istiyorum şimdiden teşkürler
canım ben valla çörek otunun faydasını görmüştün nezamandır yapamıyorum işe başladığımdan dolayı pek vaktim olmuyor sabah aç karnına yoğurtuniçine bir kaşıkçörek otunu atıyordum akşamda aynı yapıyordum günde 2 kere lavaboya gidiyordum:)delikafadulden
canım ben valla çörek otunun faydasını görmüştün nezamandır yapamıyorum işe başladığımdan dolayı pek vaktim olmuyor sabah aç karnına yoğurtuniçine bir kaşıkçörek otunu atıyordum akşamda aynı yapıyordum günde 2 kere lavaboya gidiyordum:)delikafadulden
ya varya ben günde 4 5 kez gidiyorum belki metabolizmam çok ızı ama neden veremiyorum anlamadım ccipsi kolayı kızartmayı beyaz ekmeği ve şekeri aayatımdan çıkardım canımı sıkan bu açıkçasıguclubacismile