• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaseminin zayıflaması..:D

__ysmn__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
265
1
0
İstanbul
ARKADaşlar bende kilo verip sonradan alan biriyim..heleki bu sene 10 kilo almış biri olarak çöküntüdeyim..tatilimindede baya bir kilo aldım üstünede kaza geçirdim nerdeyse 20 günden fasla yattım en son 62 iydim hayatımda hiç bukadar kilo almamıştım hiçbirşeyimde olmuyordu. ramazandan beri hayatımdan abur cubur tatlı şeker hamur işlerini cıkardım platesde yapıorum yavaş yavaş vermeye çalışıyorum desteklerinizi bekliyorum her gün ne yediğimi felan yazacağım umarım yanımda olursunuz =)

Sana kolay gelsin bende takip edicem seni..
Nasıl bir yöntem izlemeyi düşünüyorsun, kilon çok fazla değil.. sanırım zayıfken birden kilo arttışı yaşadın. Zayıf olupta sonradan kilo almak bunaltır insanı.

plates iyi ama ben hiç yapmadım, hep derler ama ben pek bir tembelim bu konularda
o yüzden gram gram mıy mıy zayıflayanlardanım....
boshayallersmile

valla zaten pek yemek yemeyi sevmem hep abur cubur çikolata özelliklee :) sabah çok güsel kahvaltımı yapıyorum yumurtamı bir dilik ekmeğimi yiyorum kalkıyorum sofradan snra aralarda yoğurt havuç felan tüketiyorum akşamda yemek ne varsa yiyorum makarna pilav hariç plates topu aldım ramazandan beri yapıyorum tavsiye ederim cnm felaket sıkılaştırıyor:)

kilom fasla değil hatta göstermiyorsun derler ama basenlerm var işde bide minyon bir tipim var yüzüm küçük hep bacaklarımla bel bölgem kalın:S

buıgün 2 dilim buğday ekmek yedim cavdar ekmeğim bittiğinden dolayı bir kibrit kutusu peynir ve yumurta bide 2 tane biber kızartması fena doydum:)

inşallah verebilirsin kilolarını ben bir türlü motive olamadım
geçen sene ekim ayında 71 kiloydum en son 61 kadar düştüm ama ramazan bayram derken
2 kilo geri geldi hedefim 55 ama neden se diyete başlayıp devam ettiremiyorum :(((

..sabahtan beri diyet başarı öykülerini okuyorum belki motive olurum diye
sanırım fazla kastım kendimi başlayıp devam ettiremeyince morelim bozuluyor

okuu oku valla faydası oluyor vericem inş. vericez hep beraber sadece azim lazım ama fasla kasmayada gerek yok yemiyelim derken ölmeyelim belirli şeyleri hayatımızdan cıkaralım sağlıklı beslenelim doyalımda ben öyle yapmaya çalışıyorum :) he bu arada konuşalım burda motivasyon edelim birbirimizi :)

bugün de krem peynir domates 2 dilim ekmek yedim fasla doydum sanırım ama gene açıktım yicem valla arada havuç felanda tüketiyorum bayılırım havuça tavşanmıyım ne:D:)

inşallah verebilirsin kilolarını ben bir türlü motive olamadım
geçen sene ekim ayında 71 kiloydum en son 61 kadar düştüm ama ramazan bayram derken
2 kilo geri geldi hedefim 55 ama neden se diyete başlayıp devam ettiremiyorum :(((

bende sen gibi verip sonradan aldım bi ara baya vermiştim hatta daha almam herhalde diyordum ama hiç öyle değilmiş bu sene 10 kilo almışım:sinifsinif: =)

Arkadaşlar ben meksika biber hapını kullandım bakmayın zarar marar dediklerine son derece etkili bir ürün iştahınızı kesiyor enerji veriyor halden düşmüyorsunuz birde güzel yanı devamlı susatıyor ve yağları parçalayıp idrar yolu ile atıyor idrar yaparken bazen yanma oluyor ve yağ küçük küçük parçalarını ögrebilirsiniz bunu ben jel ile kullandım jel o kadar aykıyorki kıpkırmızı oluyor ve trelemeye başladım bunu 1 ay boyunca kullandım buna inan ve kullanmanızı tavsiye ederim 88 kilodan 82 kiloya indim ilk ay 2. Ay iste tam 5 kilo verdim 2 yada 11 kilo verdim sağlıklı bir şekilde en güzeli basen göbek kol sarkmalarım için çok güzel oldu orjinal almanızı tavsiye ederim sahteler baya var piyasada adı
zayflatıcı göbek giderici jel
birde
meksika biber hapı 30 kapsül makromed
aldım roc 7 selülit kremi ile hapı kullanmanız halinde kesimlikle ayda en az 5 kilo verirsiniz size memnun kaldıgım için tavsiye ediyorum

snradan zararları cıkıyor ama bir arkadaşım kullandı kızda gayet bir bilinçli şekilde anlatıyordu ama sonuç aynı hastalandı bile =)

ysmn seni okurken amannnnnn aynı ben dedim ya bende 60 kiloyum şu an 6 7 kilo birden aldım cips koa ve çiko sayesinde benimye yüzüm minyon basen var yaaaa göbek filan yok 15 gündür diyetteyim gram vermedim vericez mi biz bu kilolarııı :gitme:

bende gecen sen dogum yaptım kızlar ve 25 kılo alarak 84 e cıktım dogumdan sonra 75 e dustum subat mart nısan mayıs 4 ayda tam 15 kilo verdım ve hazıran başında 60 kiloydum ve benım hedefim 55 ti diyeti bıraktım hazıran temmuz ve ağustos ta 4 kilo aldım tatıl falan işte ramazan tatlı kola ...eylul ayında bıraz daha kıstım ve su an 62 kiloyum sımdıde dıyet yapmaya basladım ama çikolata ya dayanamıyırm dun aksam lıght kola aldım ve ekmğime cikolata surup yedım hiç yapmadığım bişiydi ya cok uzgunum..

ysmn seni okurken amannnnnn aynı ben dedim ya bende 60 kiloyum şu an 6 7 kilo birden aldım cips koa ve çiko sayesinde benimye yüzüm minyon basen var yaaaa göbek filan yok 15 gündür diyetteyim gram vermedim vericez mi biz bu kilolarııı :gitme:

niye vermeyelim yeterki isteyelimm veriririz azcık sabretelim el birliğiyle yok etcez kiloları cips kola felan yasak artık bize:teytey::)

bende gecen sen dogum yaptım kızlar ve 25 kılo alarak 84 e cıktım dogumdan sonra 75 e dustum subat mart nısan mayıs 4 ayda tam 15 kilo verdım ve hazıran başında 60 kiloydum ve benım hedefim 55 ti diyeti bıraktım hazıran temmuz ve ağustos ta 4 kilo aldım tatıl falan işte ramazan tatlı kola ...eylul ayında bıraz daha kıstım ve su an 62 kiloyum sımdıde dıyet yapmaya basladım ama çikolata ya dayanamıyırm dun aksam lıght kola aldım ve ekmğime cikolata surup yedım hiç yapmadığım bişiydi ya cok uzgunum..

valla lıght felan fasa fiso hepsi aynı kesinlikle katı kuralım kolayı hayatımdan cıkardım onun yerine limonata bağımlılık yaptı şekersiz limonata içiyorum bence koladan daha iyi :)

evet ya kola filan yokkk marka verilebiliyomu bilmiyorum ama bazı diyet ürünerinin çiolatası var çok canın isterse de onlardan ye canım bence

bugün daha kararlıyım inşallah başladım tekrar hedefim yılbaşına kadar 55 olmak ben çok yavaş kilo veriyorum malesef :(((

diyet psikolojisine sokmuyorum kendimi yoksa saldırıyorum yemeklere
az ve ölçülü yiyerek kilo vericem inşallah beslenme alışkanlığımı değiştirmem gerek önce
ondan sonra kilolar gidecek zaten

Son düzenleme:
diyet psikolojisine sokmuyorum kendimi yoksa saldırıyorum yemeklere
az ve ölçülü yiyerek kilo vericem inşallah beslenme alışkanlığımı değiştirmem gerek önce
ondan sonra kilolar gidecek zaten

kararından dönme :) zaten diyet yapıyorum diyince insan kilo veremiyor sağlıklı beslenelim kilo verebiliriz bence :lepi::)

Back
X