Tatlı Tarifi Yasemin Çiçeği Tatlısı -Sinangil Un Sponsorluğunda

Bana bildirim gelmediği için yeni gördüm onuda minikten duydumm çok güzel olmuş ellerine sağlıkk güzeliimmm kısmetin bol olsun :)

sekli nasil verdigni cikarmaya calisdimda basaramadim ust uste koyupmu kapatin
İki hamur ust uste koyuyorsun,kare kestikten sonra iç harcı koyuyorsun. Kareye de cizik atiyorsun 4 tarafından. Sonra alttan kıvırıp yaprak şekli veriyorsun . Resimler hep uçmuş ,hepsi vardi tek tek

Ellerine sağlık canım biliyorum bu tatliyi görüntüsü yetiyor

Harika olmuş canısı ellerine sağlık tatlın süper gözüküyor sunumda harika olmuş.
Yarışmada başarılar diliyorum sanada

Ne güzel görünüyor tatlın ,elin yatkın mutfağa belli,ilk defa yapmaya rağmen şekillerini çok güzel tutturmuşsun.Başarılar dilerim canım

Ne güzel görünüyor tatlın ,elin yatkın mutfağa belli,ilk defa yapmaya rağmen şekillerini çok güzel tutturmuşsun.Başarılar dilerim canım
Çok sağol canım Elimden geleni yaptım :)İlk yaptığım biraz değişikti ama,bir kaç taneden sonra düzeldi . Sana da başarılar

Off ne kadar güzel görünüyor Sanat eseri gibi olmuş Ellerine sağlık, başarılar dilerim canım❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…