• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasemen26 meme estetiği

yasemen26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2010
169
2
116
Eskişehir
kızlar çok heyecanlıyım. bugün saat 15:00'da ogü'de randevum var. umarım şansıma yakup karabağlı denk gelir. gelmezse de yakup beyle görüşmeye çalışacağım. bu görüşme benim için çok önemli. beni teşvik edin ve destekleyin lütfen. çok öpüyorum hepinizi. gelişmelerle an be an birlikte olucaz. :)

kızlar çok heyecanlıyım. bugün saat 15:00'da ogü'de randevum var. umarım şansıma yakup karabağlı denk gelir. gelmezse de yakup beyle görüşmeye çalışacağım. bu görüşme benim için çok önemli. beni teşvik edin ve destekleyin lütfen. çok öpüyorum hepinizi. gelişmelerle an be an birlikte olucaz. :)

haydi hayırlısı umarım görüşmen iyi geçer

kızlar elimde olmayan sebepler yüzünden dünkü randevuma gidemedim. inşallah önümüzdeki hafta içi bir gün gideceğim görüşmeye... fakat sormak istediğim bir şey var... özellikle uzun zaman önce ameliyat olmuş arkadaşlar cevap verirlerse çok sevinirim. şimdi biliyorsunuz doktorların kendi sitelerinde ve meme estetiğiyle ilgili sitelerde 3 gün sonra işe dönersiniz 4 hafta sonra uzun yürüyüşlere başlarsınız spora başlarsınız falan filan yazıyor. fakat ben buna inanmıyorum. neticede bir ameliyat var ortada onca dikiş var.

şimdi şunu sormak istiyorum. ameliyat olduktan ne kadar zaman sonra tam anlamıyla spor yapabilirim? ben bunu yüzme sporuyla ilgili soruyorum özellikle? evet ameliyattan kaç ay sonra rahat rahat yüzebilirim? tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.

merhaba, bence ameliyat tekniği ve vücudun toparlanma hızına göre değişebilir bu. ben kas zarı altı oldum, doktorum 3 haftadan sonra tenis hariç her sporu yapabilirsin, tenis için de 2 ay demişti. 3 haftadan sonra ben sporu deneyeyim dedim, çok sıkı bir sporcu sütyeniyle gittim fazla sarsıntı olmasın diye :26: herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama bir ağırlık oluyor tabi göğüs bölgesinde, zaten fazlaca dikkatli oluyorsun. koşarken ağrı falan yapmadığı halde tutasım geliyordu :52: yüzme denemedim ama 2 ay sonra yüzülebileccek durumda olacağını düşünüyorum.
maalesef ben ameliyat sonrası spor düzenimi tutturamadım, ameliyat öncesi her sabah yaparken şu neredeyse 1 yıldır bir türlü motive olup eskisi gibi spora başlayamadım. ara ara başlayıp sonra yine koyveriyorum :43: umarım sen becerirsin :34:

kızlar elimde olmayan sebepler yüzünden dünkü randevuma gidemedim. inşallah önümüzdeki hafta içi bir gün gideceğim görüşmeye... fakat sormak istediğim bir şey var... özellikle uzun zaman önce ameliyat olmuş arkadaşlar cevap verirlerse çok sevinirim. şimdi biliyorsunuz doktorların kendi sitelerinde ve meme estetiğiyle ilgili sitelerde 3 gün sonra işe dönersiniz 4 hafta sonra uzun yürüyüşlere başlarsınız spora başlarsınız falan filan yazıyor. fakat ben buna inanmıyorum. neticede bir ameliyat var ortada onca dikiş var.

şimdi şunu sormak istiyorum. ameliyat olduktan ne kadar zaman sonra tam anlamıyla spor yapabilirim? ben bunu yüzme sporuyla ilgili soruyorum özellikle? evet ameliyattan kaç ay sonra rahat rahat yüzebilirim? tecrübesi olan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.

merhaba, bence ameliyat tekniği ve vücudun toparlanma hızına göre değişebilir bu. ben kas zarı altı oldum, doktorum 3 haftadan sonra tenis hariç her sporu yapabilirsin, tenis için de 2 ay demişti. 3 haftadan sonra ben sporu deneyeyim dedim, çok sıkı bir sporcu sütyeniyle gittim fazla sarsıntı olmasın diye :26: herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama bir ağırlık oluyor tabi göğüs bölgesinde, zaten fazlaca dikkatli oluyorsun. koşarken ağrı falan yapmadığı halde tutasım geliyordu :52: yüzme denemedim ama 2 ay sonra yüzülebileccek durumda olacağını düşünüyorum.
maalesef ben ameliyat sonrası spor düzenimi tutturamadım, ameliyat öncesi her sabah yaparken şu neredeyse 1 yıldır bir türlü motive olup eskisi gibi spora başlayamadım. ara ara başlayıp sonra yine koyveriyorum :43: umarım sen becerirsin :34:

ben 1 hafta sonra işe döndüm , 7 hafta sonra spora başladım herhangi bir ağrım veya sızımda olmadı, bünyenin verdiği tepki mühim tabi ki..

Alexus yaa bende tenis öğrenmek istiyorum sen diyince yaram depreşti
sen biliyormusun tenis oynamayı :31:

tenis güzel spor, ben 2 senedir oynamadım, zaten bacaklarımdan rahatsız olduğum için sadece sağ toplara koşabiliyorum, sola gidenler kaçıyor :52:

ben 1 hafta sonra işe döndüm , 7 hafta sonra spora başladım herhangi bir ağrım veya sızımda olmadı, bünyenin verdiği tepki mühim tabi ki..

Alexus yaa bende tenis öğrenmek istiyorum sen diyince yaram depreşti
sen biliyormusun tenis oynamayı :31:

Kesinlikle 3-4 gün sonra işe dönemiyosun, gerçi ameliyatta kullanılan yöndem ve protezin nereye koyulduğu önemli, benim kas altına koydular ve koltuk altından girildi, çok da zayıftım normal hayatıma dönmem 1.5 ay, spora dönmem 3 ayı buldu

6 ay sonra rahat rahat yüzmeye başlayabilirsin..

kızlar cevaplarınız ve destekleriniz için çok teşekkürler... ameliyat ile ilgili olarak doktoruma da güveneceğim elbette fakat sizin verdiğiniz bilgilerden, resimlerinizden ve forumda yazılanlardan anladığım ve çıkardığım bazı sonuçlar var. okudum, inceledim, baktım, ölçtüm, tarttım ve şu kanaate vardım. kendim için düşündüğüm ameliyat ve protez şeklini açıklıyorum. şayet doktor da itiraz etmezse böyle olacak;

300 cc, high profile, damla, tırtıklı yüzey, mentor, nagor veya natrelle, kas altı...........

boy:1.70
kilo:53 ve ayrıca kalçalarım vücuduma göre büyük.

şimdi bu bilgilerden yola çıkarak yorumlarınızı alabilir miyim?

aslında damla istemiyordum dekoltesi olmaz diye fakat high profile olunca dekolte de oluyo..

kızlar siz ciddi misiniz? tamam doktorların sitelerinde yazdığı 1 ayda spora başlarsınız safsatasına inanmıyorum ama yüzmek için 6 ay gerekmesi de çok uzun bir süre gibi geldi bana... şimdi şubat başında ameliyat olucam kısmetse.. haziran başında da tatile gidiyorum. yani tam 4 ay olacak. eğer cidden yüzemeyeceksem tatili ileri bir tarihe alayım? tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen.

kas altı olursan bilemiyorum ama yazmıştım, benim kas zarı altı, 18 şubatta ameliyat oldum ve 25 mayısta tatile çıktım.
1 ayda spora neden inanmadın ki? eğer çabuk toparlanan bir bünyen varsa neden olmasın. ben biraz fazla çabuk toparladım ama ben de normale dönmem haftalar aldı diyenlere inanamıyorum. ben ameliyattan 1 saat sonra her işimi kendim yapıyordum. şimdi tam hatırlayamadım ama ya 5. ya 7. günümde dansa bile gitmiştim. şimdi kendi konumu tekrar okudum emin olmak için, doktorum 20 günde spor, 2 aydan sonra tenis demiş.

kızlar siz ciddi misiniz? tamam doktorların sitelerinde yazdığı 1 ayda spora başlarsınız safsatasına inanmıyorum ama yüzmek için 6 ay gerekmesi de çok uzun bir süre gibi geldi bana... şimdi şubat başında ameliyat olucam kısmetse.. haziran başında da tatile gidiyorum. yani tam 4 ay olacak. eğer cidden yüzemeyeceksem tatili ileri bir tarihe alayım? tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen.

albumu senin gormen icin eklemistim sonra sildim zaten sonuc gordugun gibi aslinda kesinlikle kucuk degiller sekillenmeleri zaman alacak cok yeni eski haliyle kiyasladigimda gercekten basarili oldugunu soylebilirim ben memnunum sukur 325 degilge 350 cc olsaydi daha iyi olacakti karar senin yine gorusuruz

albumu senin gormen icin eklemistim sonra sildim zaten sonuc gordugun gibi aslinda kesinlikle kucuk degiller sekillenmeleri zaman alacak cok yeni eski haliyle kiyasladigimda gercekten basarili oldugunu soylebilirim ben memnunum sukur 325 degilge 350 cc olsaydi daha iyi olacakti karar senin yine gorusuruz

fıstığım çok ama çok teşekkür ederim... memelerini güle güle kullan :)
yani bu yakup beyle perşembe günü görüşeceğim. boyut konusunda ve protez markası konusunda diretmiyor di mi? hastaya seçme hakkı tanıyor mu? ya valla senin hakkını ödeyemem... herşeye cevap veriyosun sağol :)

fıstığım çok ama çok teşekkür ederim... memelerini güle güle kullan :)
yani bu yakup beyle perşembe günü görüşeceğim. boyut konusunda ve protez markası konusunda diretmiyor di mi? hastaya seçme hakkı tanıyor mu? ya valla senin hakkını ödeyemem... herşeye cevap veriyosun sağol :)

canım önemli değil sana azda olsa faydam olursa ne mutlu bana protezde yalnız mentor kullanıyor bu markaya çok güvendiğini ilk görüşmemizde ifade etti zaten neden mentor olduğu konusundada ikna edici konuştu ben bu markada karar kılmıştım onun için sorun olmadı yönlendirdiği medikal firmada arkadaşımdı.bana damla olmazdı zaten çünkü göğsümün üst lobu boştu. yuvarlak bana en uygun olanıydı ve implantta bu markanın en makbul olanı kullanıldı.sen başka bir marka teklifi ile gidersen belki çok ısrarcı olursan kabul eder ama çalıştığı medikal firma mentor distribitörü sen yine aklında başka bir marka varsa teklifini yap.ben yinede onun mentorda direteceğini düşünüyorum.ama benim gibi boyut konusunda ısrarcı olmalısım büyük meme sevmiyor bu akşamki kontrolde bile ben biraz daha büyük olabilirdi diyorum yok bu oran sana çok yakıştı diyor yinede senin isteğinide önemsiyor çünkü bana 275 cc takacaktı düşün benim talebimle 325 cc oldu.sen görüşmeni yap değerlendir karar senin iyi şanslar 100 mesajı tamamlayıp en kısa zamanda telefon numaramıda özelden mesaj atacağım.

yakup karabağlı ile görüştüm. perşembe gününe randevu aldım. yani yarına... çok heyecanlıyım.. ilk görüşmeye bir aksilik çıktığı için gidememiştim... yarın inşallah gidicem. eğer içime sinerse fazla uzatmadan ameliyat tarihi alayım diyorum. en az 300 cc taktırmayı düşünüyorum. bıçak altına yattığıma değsin. bana dua edin. hepinizi çok öpüyorum. bu süreçte beni takip edin ve destekleyin... sizden başka kimseye söylemedim, tek destekçim sizlersiniz :))

Hadi bakalım kolay gelsin ;) ben de kas altı yöntemi istediğin için ağrıların olabilir zor kol hareketlerinde, o yüzden doktorun 6 ay bekle derse bekle canım yüzmek için. Bu sene de geç gidiver tatile canım zaten sahilleri sallayacaksın gittiğinde ;)

Back