Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten fazla hassas bir insanım.Bir şeyler yaşansaydı üzerimde çok yıkıcı etkileri olurdu eminim.Yine de bu hatayı kendime yakıştıramıyorum pek.Sanırım beni onunla devam etmeye iten şey ona aşık olduğumu zannetmemdi.
Olsun ama bak kurtulmak üzeresin, kendini suçlama kendine kızma olmaması gereken bir şey yaşadın ama ders aldın , bizleri dinlemeyip daha kötü şeyler de yaşayabilirdin bak artık rahatla

Benim gördüğüm bayağı abanır ama her yolu dener. Hırs yapar. Kızdırmayı dener. Duygu sömürüsü yapar. Normal mesaj atar. Kızar küfür eder. Hastayım çok kötüyüm. Yüzüme söyle. Son kez buluşalım. Başkası mı var? Evin orada pusuya yatabilir. Bekleyebilir. Her zamanki saatlere dikkat edin değiştirin hiç bir yere yalnız gitmeyin. Kapıyı açmayın. Buluşmayın. Farklı nolardan gelen aramaları açmayın.

Hiç birine dönmemek konuşmamak en iyisi. Aylarca devam eder eğer imkanınız varsa telefon numaranızı değiştirin annenizi çağırın bir süre sizinle kalsın.

Bunlara insan demek istemiyorum ama işte yaş önemli tanımakta. Kızımız yaşı yüzünden kanmış. Yaşı yüzünden yazmasın diyorum mesela. Çok küçük, her türlü manipülasyona açık. Farketmiyor bile.
19 yasindaki birinin bunun manipulasyon oldugunu anlamasi zor.Mesela ben 19 yasindayken anlamayabilirdim.Aslinda yas almanin guzelligide bu belkide.Tecrubeler kazanmak.
Konu sahibi eger icinizden bir ses size bunun dogru olmadigini soyledigi icin konu actiniz belkide.Bilemiyorum ama gercekten cok yas farki var.Kendi kizinizin boyle bir adamla birlikte olmasini istermiydiniz?Ben sahsim adina istemezdim.Umarim dogru yolu bulursunuz.Hersey gonlunuzce olsun.

19 yasindaki birinin bunun manipulasyon oldugunu anlamasi zor.Mesela ben 19 yasindayken anlamayabilirdim.Aslinda yas almanin guzelligide bu belkide.Tecrubeler kazanmak.
Konu sahibi eger icinizden bir ses size bunun dogru olmadigini soyledigi icin konu actiniz belkide.Bilemiyorum ama gercekten cok yas farki var.Kendi kizinizin boyle bir adamla birlikte olmasini istermiydiniz?Ben sahsim adina istemezdim.Umarim dogru yolu bulursunuz.Hersey gonlunuzce olsun.
Evet,bunun mantıklı olmadığını düşündüm ve içime sinmeyen şeyler hep vardı.Ama ona rağmen manipülasyona maruz kaldığımı düşünmedim, pek ihtimal vermedim diyelim ya da.Çünkü bana hep ben ne istersem o oluyormuş ve onunla aramızda yaşananların ipleri benim elimdeymiş gibi geliyordu.Ben en başlarda üyelerin bunlar klasik yalanlar yazdıkları şeyleri bile gerçek zannettim ve doğruluğuna inandım hepsinin.

Benim gördüğüm bayağı abanır ama her yolu dener. Hırs yapar. Kızdırmayı dener. Duygu sömürüsü yapar. Normal mesaj atar. Kızar küfür eder. Hastayım çok kötüyüm. Yüzüme söyle. Son kez buluşalım. Başkası mı var? Evin orada pusuya yatabilir. Bekleyebilir. Her zamanki saatlere dikkat edin değiştirin hiç bir yere yalnız gitmeyin. Kapıyı açmayın. Buluşmayın. Farklı nolardan gelen aramaları açmayın.

Hiç birine dönmemek konuşmamak en iyisi. Aylarca devam eder eğer imkanınız varsa telefon numaranızı değiştirin annenizi çağırın bir süre sizinle kalsın.
Evet az önce aradı zaten.Konuşmak istemiyorum eğer bir taviz verirsem bu sefer yüz yüze görüşmek isteyecek.Numarasını kara listeye aldım. Engelle ve filtrele kısmı var orda gözüküyor aramaları.sadece WhatsApp'tan engelli değil.

Valla inanır misiniz ben de aynı şeyi düşündüm. Ah dedim yanında olacaktım ki yolacaktım bu sapığı. Umarım kanmaz ve kurtulur.
Tam biyerinden tutup asilmalik. Zaman gerçekten kötü. Artık denklikmis v.s kimse umursamıyor. Genç kizlarimiz çok dikkat etmeli. Bende zamanında yaş farki bu kadar olmasa da buna benzer bir durum yaşadım. Aynı sizin tavsiye ettiğiniz gibi hiç yazmadım. Ozamanlar normal SMS vardı birde Messenger. Ama aylarca karşıma cikarmi korkusuyla yaşadım. Sonunda da kurtuldum

Olsun ama bak kurtulmak üzeresin, kendini suçlama kendine kızma olmaması gereken bir şey yaşadın ama ders aldın , bizleri dinlemeyip daha kötü şeyler de yaşayabilirdin bak artık rahatla
Evet olan oldu,nerden dönsem kâr kârdır sonuçta.Daha kötüsü de olabilirdi

Çok büyük manipülasyon olayı bu. Cinselliğe alıştırmak ve bunu senin normal karşılaman için yapılan klasik manevra.
Evet ben sen hazır olana kadar bekleyeceğim falan derdimMuhtemelen tek seferde abanıp beni kaçırıp korkutmak istemedi,daha uzun vadeli düşündü. zaten diğer üyelerin de yazdığı gibi kendi egosuyla ilgili tamamen.

Şu an kesinlikle evet diyebilirim.Dünkü düşüncelerim az da olsa ona haksızlık ettiğim üzerineydi.Biraz daha düşününce nasıl bir şeyin içinden sayenizde kendimi çekip kurtardığımı daha iyi anlıyorum.

Sen 2003 dogumlusun bu herif 1982-1983 dogumlu anladigim kadariyla? Gercekten tam sac bas yolma istegi uyandiriyor insanda, annen duysa kahrolur. Ben bu sevgilin olacak kisiden 10 yas kucugum, senin yasinda stajyerlerim geliyor ekibime, ilk gun mutlaka ogle yemegine davet ederim, inan ortak konumuz is olmasa paylasacak hicbir sey bulamayiz cunku yok. Cocuk benim gozumde onlar.

Gencliginden, tecrubesizliginden faydalanan o sahsi parca pincik etme istegini bosa duymuyor konunu okuyan herkes. Kendi cocugundan 8 yas buyuk birine goz koymak, igrenc gercekten.

Evet,bunun mantıklı olmadığını düşündüm ve içime sinmeyen şeyler hep vardı.Ama ona rağmen manipülasyona maruz kaldığımı düşünmedim, pek ihtimal vermedim diyelim ya da.Çünkü bana hep ben ne istersem o oluyormuş ve onunla aramızda yaşananların ipleri benim elimdeymiş gibi geliyordu.Ben en başlarda üyelerin bunlar klasik yalanlar yazdıkları şeyleri bile gerçek zannettim ve doğruluğuna inandım hepsinin.
Tekrardan genelleme yapiyormusum gibi oluyor ama erkekler istedigi seyleri elde etmek icin ipleri sizin elinize almaniza izin verirler.Tamamen sizi elde edinceye kadar.Sizi bagladiktan sonra gercek yuzleri ortaya cikar.Buyuk askla baslayan evliliklerin cogunlugu husranla biter.o yuzden karsidakini cok iyi tanimak onemli.

Bu koyulastirdigim yer manipulasyona ugruyor oldugunun kaniti zaten. Bir sure sonra her sey 'senin hatan', verdigin butun yanlis kararlar 'senin kararin' olacak.

Beni arkadaslarina anlatma henuz, ailene bahsetme de diyor muydu?

Bu koyulastirdigim yer manipulasyona ugruyor oldugunun kaniti zaten. Bir sure sonra her sey 'senin hatan', verdigin butun yanlis kararlar 'senin kararin' olacak.

Aslında bahsedemeyeceğimi ve bunu sakladığımı zaten biliyordu.Ben bu tarz şeyleri -bir zorundalığım olmadığı sürece -ailemle paylaşamam,fazla muhafazakârlar.

Ve bana geçen yazışma esnasında distraction yaptığımı yazmıştı.Hatta burda yazmak istemedim direkt sonuçta biraz şakasına gibiydi ama bana manipülatör demişliği,her şeyin hep benim istediğim gibi olduğu konusunda yakınmışlığı var.
Ben sen neysen seni o şekilde kabul ettim,sen hep olduğun gibi nasılsan içinden nasıl geliyorsa öyle ol yazıyordu çoğunlukla.Yani bir hata yaptığımı hissettiğimde ve bunu ifade ettiğimde bile bana yaklaşımı böyleydi.

Aslında bahsedemeyeceğimi ve bunu sakladığımı zaten biliyordu.Ben bu tarz şeyleri -bir zorundalığım olmadığı sürece -ailemle paylaşamam,fazla muhafazakârlar.

Arkadaslarin? Sen arkadaslarinin erkek arkadaslariyla bulusmussundur, ben de seni tanistirmak istiyorum dediginde itiraz ediyor muydu?

Ben zaten tanistirmazdim diyorsan iliskinin yanlisliginin baska bir kanita ihtiyaci oldugunu sanmiyorum acikcasi. Herkesten gizleme ihtiyacinin oldugu tek iliski turu metres iliskisidir, gencecik kizsin sen kendine bunu mu layik goruyorsun?

Tekrardan genelleme yapiyormusum gibi oluyor ama erkekler istedigi seyleri elde etmek icin ipleri sizin elinize almaniza izin verirler.Tamamen sizi elde edinceye kadar.Sizi bagladiktan sonra gercek yuzleri ortaya cikar.Buyuk askla baslayan evliliklerin cogunlugu husranla biter.o yuzden karsidakini cok iyi tanimak onemli.
Devam etsem muhtemelen tamamen rol yaptığını anlamam evlendikten bile çok sonra olurdu.(ilişkinin sonu evlilikle bitmeyeceği için de anlayamazdım belki)Şimdi belki burada kendi yaşadıklarıma benzer bir şey okusam 1 yıl nasıl anlaşılmamış bir şeyler fark edilmemiş hiç diye düşünürüm ama benimle o kadar çok vakit geçirip o kadar çok ilgilendi ki bunu tarif edemem bile.Hayatindaki tüm önceliği benmişim gibi bana kendimi çok değerli hissettirdi.Bunu 'love bombing' olarak düşünüyorum şimdi de.Beni kendine bağımlı hâle getirdi.

Arkadaslarin? Sen arkadaslarinin erkek arkadaslariyla bulusmussundur, ben de seni tanistirmak istiyorum dediginde itiraz ediyor muydu?

Ben zaten tanistirmazdim diyorsan iliskinin yanlisliginin baska bir kanita ihtiyaci oldugunu sanmiyorum acikcasi. Herkesten gizleme ihtiyacinin oldugu tek iliski turu metres iliskisidir, gencecik kizsin sen kendine bunu mu layik goruyorsun?
Ben tanıştırmazdım değil, biraz da tanıştıramazdım çünkü bu şekilde dolaylı yoldan da olsa bir şekilde ailemin kulağına gitmesinden korktum.İkinci olarak da arkadaşlarımın benim için iyi şeyler düşünmeyeceği ortadaydı.Ama onun arkadaşları beni biliyordu.Ben yargılanmaktan da korktum ve bu ilişki ileride bir gün bittiğinde kendi çevremde eskisi gibi devam edebilmek istedim

Merhaba üyeliğim yeni yaşım 20.1 yıldır kendimden 20 yaş büyük biriyle bir ilişki içindeyim.Kendisi ilk 6 ay daha önce evlenip boşanmış olduğunu bile benden sakladı.Ondan hiçbir şekilde vazgeçemiyorum.Yazdıklarımı okursanız kafanızda ne canlanır bilmiyorum ama yanlış bir şeyin içinde olduğumdan çok eminim.Bana kendimi çok iyi ve değerli hissettirdi hep.
Ondan vazgeçemiyorum.İyi bir üniversitede güzel bir bölüm okuyorum.Evlilik ya da koca meraklısı değilim.Onda beni cezbedebilecek para da dahil olmak üzere hiçbir şey yok.Onu saf duygularımla koşulsuz olarak seviyorum.Ama bundan kurtulmak istiyorum çünkü bu ikimize de zarar veriyor.
1 yıldır el ele tutuşmak dışında hiçbir şey yaşamadığımızı ve cinsellik de dahil olmak üzere hiçbir konuda beni zorlamayan bir adam olduğunu da belirtmek istiyorum.İlk tanıştığımızda ona sadece bir arkadaş gözüyle yaklaşmıştım, böyle bir şeyler hissedeceğim aklımın ucundan bile geçmezdi.Ama ondan kopamıyorum.Daha önce siteye girip yazdığıma benzer şeyleri görünce bunun ne kadar büyük bir saçmalık olduğunu düşünmüştüm.Ama aklım ve mantığımla bunu aşamıyorum.Ben gerizekâlıyım ve insanları iyi tanıyamıyorum.Çok dağınık oldu farkındayım.Çok iyi birisi, bana çok iyi davranıyor ama aramızdaki şeylerin bir sonu yok.Beni bu zamana kadar hiç kırmadı.Sanki yanlış zamanda tanışmış gibiyiz onunla.25 hatta 30 yaşında bile olsa bir şekilde yaş konusu sıkıntı olmayacak gibi.Ama şimdi öyle bir uçurum var ki.Onu o kadar çok seviyorum ki öncesinde boşanıp ayrıldığını ve hatta çocuklarını bile benden en başta saklamasına kızamıyorum.İlk başta çok yıkıcı etkileri olmuştu ama eğer en başta bunu bilseydim ondan ayrılacağımı düşündüğü için bunu benle paylaşamamış.Kafam çok karışık onunla ilgili.Bir geleceğimiz yok ama onu çok seviyorum.Bir yandan da sadece hormonlarımın bir oyunu olduğunu düşünüyorum.Yaşımdan dolayı hislerime pek güvenemiyorum.Birinin farklı bir bakış açısıyla ne yapmam gerektiğini yorumlaması gerek.Çünkü onu kimseye anlatamıyorum.En yakın arkadaşlarım da dahil.Sebebi yaşı.Eğer gerçekten büyük bir aşk olsaydı aranızda buraya konu açmış olmazdın diye düşünmenizi de istemem çünkü onu silip atmayı defalarca denedim ama ondan kopamıyorum.Ve bir gelecek göremiyorum.Bu yaş sorununu nasıl aşabilirim onunla ? Kendiniz 20 yaşında verdiğiniz kararların doğruluğunu fayda ve zararını o yaştaki aklı başındalığınızı da değerlendirerek ne yapmam gerektiğini net bir şekilde ifade edebilir misiniz ?Birinin gerçekleri yüzüme vurması gerek,çünkü benim gözüm hiçbir şeyi görmüyor..
Bu kadar yoğun bir çekim hissettiğim biriyle imkânsız olmamız beni o kadar yoruyor ki.
Ergenlik yaşı 25 e çıksın son zamanlarda duydugum en mantıklı cümle olabilir ewet bende yaşına veriyorum suanki hislerini okuyosun ne güzel bitirip meslegini yapicaksin niye evlenmis boşanmış çocukları olan birine ikinci bi es olarak gidesinki aranızdaki yas farkını söylemiyorum bile bence kesinlikle birak ve okuluna derslerine odaklan.

Devam etsem muhtemelen tamamen rol yaptığını anlamam evlendikten bile çok sonra olurdu.(ilişkinin sonu evlilikle bitmeyeceği için de anlayamazdım belki)Şimdi belki burada kendi yaşadıklarıma benzer bir şey okusam 1 yıl nasıl anlaşılmamış bir şeyler fark edilmemiş hiç diye düşünürüm ama benimle o kadar çok vakit geçirip o kadar çok ilgilendi ki bunu tarif edemem bile.Hayatindaki tüm önceliği benmişim gibi bana kendimi çok değerli hissettirdi.Bunu 'love bombing' olarak düşünüyorum şimdi de.Beni kendine bağımlı hâle getirdi.
Kk’da acilan konulara bakilinca uzun flort donemi cok iyi.Sonra nisan,nikah yada evlilikten sonra sorunlar basliyor.Kadinlar evlenince eslerinin cok degistiginden yakinip duruyor.Onceden boyle olmadigini,buyuk askla evlendiklerini soyluyorlar.Ama cogunlukla bazi isaretleri evlenmeden once gormuyorlar veya gormek istemiyorlar veya islerine gelmiyor.Red Flag!!Sizdeki bence yalan soylemesi.Onceki evliligini,cocuklarini saklamasi sizden.Mesela bu kolay yalan soyleyebilecegini gosteriyor.Ustelik bu beyaz yalan bile degil.Ne kadar zaman saklanabilir ki boyle bir yalan.Bunu bile oyle bir allayip pullayip sizi kaybetmemek icin yaptigini soyluyor.Karsimdaki boyle yapsa benim zekami kucumsedigini dusunurdum.

Son düzenleme:
Kk’da acilan konulara bakilinca uzun flort donemi cok iyi.Sonra nisan,nikah yada evlilikten sonra sorunlar basliyor.Kadinlar evlenince eslerinin cok degistiginden yakinip duruyor.Onceden boyle olmadigini,buyuk askla evlendiklerini soyluyorlar.Ama cogunlukla bazi isaretleri evlenmeden once gormuyorlar veya gormek istemiyorlar veya islerine gelmiyor.Red Flag!!Sizdeki bence yalan soylemesi.Onceki evliligini,cocuklarini saklamasi sizden.Mesela bu kolay yalan soyleyebilecegini gosteriyor.Ustelik bu pembe yalan bile degil.Ne kadar zaman saklanabilir ki boyle bir yalan.Bunu bile oyle bir allayip pullayip sizi kaybetmemek icin yaptigini soyluyor.Karsimdaki boyle yapsa benim zekami kucumsedigini dusunurdum.
Aslında geçtiğimiz yıl Mart ayında tanıştım yani yaklaşık 9 ay oldu diyebiliriz ve Haziranın sonu gibi bu bir şeyi saklama ve istese de söyleyememe konusu tekrar açıldı ve benden nefret edeceksin seni kaybetmek istemiyorum gibisinden konuşmalar tekrar saçıldı ortaya.Sonra da benim yoğun ısrarlarım üzerine itiraf etti

Ve şunu da eklemeliyim ben ilk 2 ay onunla yüz yüze görüşmedim bile.Ve sevgiliden çok arada mesajlaştığım kafama esince telefonda konuştuğum bir yabancı olarak düşündüm onu sadece.Enerjimin fazla uyuştuğu birisiydi farklı şeylerden konuşur mesajlaşır sohbet ederdik yani öyle konuşacak bir şey bulamama durumu yoktu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X