Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aslında geçtiğimiz yıl Mart ayında tanıştım yani yaklaşık 9 ay oldu diyebiliriz ve Haziranın sonu gibi bu bir şeyi saklama ve istese de söyleyememe konusu tekrar açıldı ve benden nefret edeceksin seni kaybetmek istemiyorum gibisinden konuşmalar tekrar saçıldı ortaya.Sonra da benim yoğun ısrarlarım üzerine itiraf etti
Siz israr etmeseydiniz ne kadar saklayabilirdi?2 cocuk var omur boyu babalik etmesi gereken.Sitede diger kadinlar yazmis.Gercekten 2 cocuklu bir kadinin bosanmasi icin buyuk seyler yasanmis olmali.Yoksa ulkemizde kadinlar bosanmayi en son secenek olarak goruyor.Siddet,kumar,uyusturucu,aldatma bile olsa cogu kadin devam ediyor duzelir diye.Yani kimse duzenini kolay kolay bozmak istemiyor.Benim hissettigim o konuda sanki size durust degil.Yinede karar sizin.
Asik bile olsaniz bu iliskinin sonu yok.Ya evlenirsiniz yillariniz calinir(cunku ortada kocanizin iki cocugu var,belki ilerde sizinle yasayacak olan),yada daha cok baglanip hayatinizin en guzel yillarini bosa gecirirsiniz.Biraz mantikli dusununce sizde bu adamdan olamayacagini anlarsiniz.

19 yasindaymisiniz.Hayata,aska bakis aciniz o kadar cok degisecek ki zamanla.Sonra ben niye boyle biriyle olmusum diyeceksiniz.

Şimdi sana herşey normal geliyor senin yaşının gereği aşk zannediyorsun adam bana yanaşmadi ben başlatim diyorsun adam zaten senin baban yaşında çocuğu yaşındasın ret etmesi gerek, sen gençsin ya o?emin ol adamın tek derdi cinselik bunu evliliğe bile götürür sonra ne olur baskı hakaret fikir çatışması cidi düşünse bile sonu yok sizin anlaşmamız imkansız geleceğiyle oynama yazık edersin bu adamın iyi birisi olduğu kanısına nerden vardınız?iyi biri eşini çocuğu saklarım? boşanmış neden boşandı?belki bir sübyancı bencede öyle hata sapık. ailenize yazık daha yolun başındasın geleceğiyle oynama tv kanalarina bakın yüzlerce mağdur bayan 10 yasindan küçük çocuktan tutun 80 yaşına kadar. belki buda karektersizlerden biri? adama nasıl kızgınım anlatamam sizede bir o kadar üzgün

Eğer eski eşim boşanmayı istememiş olsa ben onunla hâlâ evli olurdum ama aramızda cinsellik yoktu dedi
Ne kadar safsın konuyu cinselige getirmiş.çok fena sinsi biri kadınları nasıl kaldıracağını en ince ayrıntısına kadar biliyor dikkat et tek derdi cinselik.iki çocuk öfleyerek mi yapmış?Bu yalancılar yaş gurubunu iyi biliyor ailenle konuş kurtarsinlar seni

"Yine kurmuş kafasında ne kurduysa."

İşine gelmeyen yerde hep bu cümleyi kurdu, değil mi? Bu cümle ile sorunların üstü örtüldü, bu cümle bu saçma sapan ilişkiyi 1 yıl dayandırdı. Bu cümleyi git eski karısına sor, sana 50 000 defa duyduğunu söyleyecek. Hatta bi irkilecek tekrar duyduğunda, yüz hatları gerilecek.

Üzgünüm ama gerçekten çok güldüm. Adam baştan sona yalan söylemiş. Siz de daha gencecik olduğunuz için inanmışsınız. Karısıyla fazla seks yapmamış da bilmem ne! Evcilik oynamak için mi evlenmiş? İki çocuğu ne halt etmeye yapmış? Ya of, çok güldüm. Küçücük aklıyla yalan söylüyor utanmaz herif.

Yapmayın lütfen. Kendi yaşıtınız, bekar bir gençle birlikte olun. Bırakın bu kart zamparaları.

Siz gerçekleri görmek ya da adamdan soğumak için değil, bu adamın ne kadar harika bir insan olduğunu anlatmak için açmışsınız sanırım konuyu.

Adamın evli olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.
Konu sahibinin dediği gibi pasif falan da değil. Anlatılanlar baya bi çelişkili.
Madem bekar madem yasak bi durum yok neden evlilik imkansız olsun?
20 yaş evet büyük bir fark ama bu kadar çok seven biri için yaş farkı sadece sayıdan ibarettir.
Bu ilişkideki en büyük engel adamın evli olması.
Yoksa bu kadar drama queenlik yapacak birisi sayılara takılır mı ya?

zengin olmayan yaşça büyük adamları da seviyorlarmış.
acun da yiyor aynı naneyi.
kanıksadık. kabullendik. a böyle bakyıoruz.
yaşayıp göreceksin bu ilişki sana neler katacak ve senden neler götürecek. yaşında ve denginde biriyle de hata yapma ihtimalin var. her eşleşme doğru eşleşme olmayabiliyor. eğitim durumu, iş güç, yaş, imkanlar eşit olduğunda bildiğinde. beklentiler, hayata bakış açısı, birlikte zaman geçirmekten keyif almak, güçlü iletişim sonraki süreçte ten uyumu. tüm bunlarla doğru eşleşme sağlandığını anlıyorsunuz. o yüzden yaşayın görün. zaman kaybedersiniz belki ama temkinli ve emin adımlarla giderek zarar görme ihtimalinizi de düşürün.
o adamla evleneceğinizi sanmıyorum. çünkü evliliği o düşünse de çocuklu adamla evlenmek sizin gözünüzde büyümeli. büyümüyorsa da yine bu sizin kararınız.
bütün erkeklerin cinsellikle iligli dertleri vardır. o sizi istiyordur. ama korkutmamak için alttan alta işlemiş zaten.
eski eşinden bahsetme şekli beni rahatsız etmedi. aranızdaki sohbetin devamlılığını bilmediğim için yargılayamam.

not: adam gözüme sapık gibi görünmedi benim ya. var onda da zafiyetler allah bilir neden?

Adamın küçük hatalarını hep kabul etmişsiniz ama ciddi sorunlara gelince adamı savunmaya geçmişsiniz. 40 yaşında olup 20 yaşında biriyle sevgili olan adam pasif biri olamaz bir kere. Adam pek güvenilir durmuyor ama güvenilir olsa bile bu adamla birlikte olmamalısınız, hayatınızın hatası olur. Herkes her ilişkide hata yapabilir ama yaşınıza uygun hataları telafi etmek kolaydır, 20 yaşında 40 yaş hatası yaparsanız olan aradaki 20 yılınıza olur, telafi çok zor. Bu ilişkiye kapılmış, bağlanmış olabilirsiniz ama bu bağı kesmek çok kolay. Ayrılacaksınız, tüm iletişim bilgilerini, mesajları, fotoğrafları asla geri gelemeyecek şekilde sileceksiniz, barışmak için asla umutlanmayacaksınız, hissettiklerinizi kabul edip acınızı çekmek için kendinize zaman vereceksiniz, sonra da yeniden doğmuş gibi devam edeceksiniz hayatınıza. Aması maması yok, bu işler böyle olur.

her şeyden önce size 6 ay boyunca yalan söylemiş biriyle birliktesiniz. bence ilk düşünmeniz gereken şey bu. aradaki yaş farkı da gerçekten çokmuş. kötü bir durum bence.

Siz israr etmeseydiniz ne kadar saklayabilirdi?2 cocuk var omur boyu babalik etmesi gereken.Sitede diger kadinlar yazmis.Gercekten 2 cocuklu bir kadinin bosanmasi icin buyuk seyler yasanmis olmali.Yoksa ulkemizde kadinlar bosanmayi en son secenek olarak goruyor.Siddet,kumar,uyusturucu,aldatma bile olsa cogu kadin devam ediyor duzelir diye.Yani kimse duzenini kolay kolay bozmak istemiyor.Benim hissettigim o konuda sanki size durust degil.Yinede karar sizin.
Asik bile olsaniz bu iliskinin sonu yok.Ya evlenirsiniz yillariniz calinir(cunku ortada kocanizin iki cocugu var,belki ilerde sizinle yasayacak olan),yada daha cok baglanip hayatinizin en guzel yillarini bosa gecirirsiniz.Biraz mantikli dusununce sizde bu adamdan olamayacagini anlarsiniz.
Konu sahibi okuduğum kadarıyla babası yaşındaki adamı haklı çıkarmaya çalışıyor ama en güzel yılları gittiği zaman buraya gelir konu açar. Demek ki babası yaşındakilerden hoşlanıyor bütün yorumlara hemen hemen amcayı masum göstermeye çalışıyor. Çokta parmaklarımızı yormaya gerek yok daha şimdi müge anlıda buna benzer olay var 18 yaşında 51 yaşındaki adama kaçmış görsen yanında baba olmayı bırak bildiğin dede gibi duruyor eminim konu sahibide yanyana gelince böyle duruyordur allah akıl fikir versin . Yüce rabbim herkese akıl veriyorsun da keşke biraz takip etsen zira çok iyi kullanamıyorlar. Şimdi konu sahibi bana saldıracak biliyorum ama işte gerçekler can yakar. Evet eskilerde varmış böyle yaşca büyük evlilikler ama şu zamanda maalesef çıkar cinsellik için isteniyor şuan ki zamanda bırak elin adamına güvenmeyi yıllarca tanıdığın birine bile güvenilmez.

Konu sahibi okuduğum kadarıyla babası yaşındaki adamı haklı çıkarmaya çalışıyor ama en güzel yılları gittiği zaman buraya gelir konu açar. Demek ki babası yaşındakilerden hoşlanıyor bütün yorumlara hemen hemen amcayı masum göstermeye çalışıyor. Çokta parmaklarımızı yormaya gerek yok daha şimdi müge anlıda buna benzer olay var 18 yaşında 51 yaşındaki adama kaçmış görsen yanında baba olmayı bırak bildiğin dede gibi duruyor eminim konu sahibide yanyana gelince böyle duruyordur allah akıl fikir versin . Yüce rabbim herkese akıl veriyorsun da keşke biraz takip etsen zira çok iyi kullanamıyorlar. Şimdi konu sahibi bana saldıracak biliyorum ama işte gerçekler can yakar. Evet eskilerde varmış böyle yaşca büyük evlilikler ama şu zamanda maalesef çıkar cinsellik için isteniyor şuan ki zamanda bırak elin adamına güvenmeyi yıllarca tanıdığın birine bile güvenilmez.
Ben haklı çıkarmaya çalışmadım pek ne düşünüyorsam onu yazdım genelde.

"Yine kurmuş kafasında ne kurduysa."

İşine gelmeyen yerde hep bu cümleyi kurdu, değil mi? Bu cümle ile sorunların üstü örtüldü, bu cümle bu saçma sapan ilişkiyi 1 yıl dayandırdı. Bu cümleyi git eski karısına sor, sana 50 000 defa duyduğunu söyleyecek. Hatta bi irkilecek tekrar duyduğunda, yüz hatları gerilecek.
*Evet,hatta dün arka arkaya mesajlarına devam etti.Önce böyle yapman doğru olan,kendi yaş gruplarından biriyle daha mutlu olursun gibi bir şeyler yazdı.
*"Hoş sen bu paranoyayla biraz da zor rahat yüzü görürsün ama olsun zamanla aşılabilir" bunu okuduktan sonra her şeyi daha iyi anladım zaten.
*Ne farkın kaldı diğerlerinden,güven zor bir müessesedir ve sen bunun içinden geçtin resmen,bana iftira atarak bir yere varamayacaksın vs. devam etti.
*Hiçbirine bir şey yazmadım yazmayacağım da.

Adamın küçük hatalarını hep kabul etmişsiniz ama ciddi sorunlara gelince adamı savunmaya geçmişsiniz. 40 yaşında olup 20 yaşında biriyle sevgili olan adam pasif biri olamaz bir kere. Adam pek güvenilir durmuyor ama güvenilir olsa bile bu adamla birlikte olmamalısınız, hayatınızın hatası olur. Herkes her ilişkide hata yapabilir ama yaşınıza uygun hataları telafi etmek kolaydır, 20 yaşında 40 yaş hatası yaparsanız olan aradaki 20 yılınıza olur, telafi çok zor. Bu ilişkiye kapılmış, bağlanmış olabilirsiniz ama bu bağı kesmek çok kolay. Ayrılacaksınız, tüm iletişim bilgilerini, mesajları, fotoğrafları asla geri gelemeyecek şekilde sileceksiniz, barışmak için asla umutlanmayacaksınız, hissettiklerinizi kabul edip acınızı çekmek için kendinize zaman vereceksiniz, sonra da yeniden doğmuş gibi devam edeceksiniz hayatınıza. Aması maması yok, bu işler böyle olur.
Aynen öyle,üzerimden bir yük kalktı resmen.Rahatladım.O son yazdıklarından sonra gözüm açıldı artık, bundan sonra hiçbir şekilde geri dönüşü yok benim için.İçime sinmeyen bir şeyler zaten hep vardı,dediğiniz gibi ona güvenmiyorum da.

*Evet,hatta dün arka arkaya mesajlarına devam etti.Önce böyle yapman doğru olan,kendi yaş gruplarından biriyle daha mutlu olursun gibi bir şeyler yazdı.
*"Hoş sen bu paranoyayla biraz da zor rahat yüzü görürsün ama olsun zamanla aşılabilir" bunu okuduktan sonra her şeyi daha iyi anladım zaten.
*Ne farkın kaldı diğerlerinden,güven zor bir müessesedir ve sen bunun içinden geçtin resmen,bana iftira atarak bir yere varamayacaksın vs. devam etti.
*Hiçbirine bir şey yazmadım yazmayacağım da.
Yine demiş bak orda, bu olay en az birkaç kere tekrarlanmış demek bu. Onları anlat bize. Nasıl oldu, nasıl geri döndün?

Anlatsana bi o 1 haftalığına olanı.
Bana boşanması konusunda yalan söylediğini öğrendikten sonra onun göründüğü gibi biri olmadığını düşünmüştüm zaten.Çünkü bana yansıttığı profil çok daha farklıydı.Artık ona güvenemeyeceğimi düşündüm ve bitirmek de zaten en doğrusu olarak geldiği için ayrıldım onunla.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X