- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.809
Siz israr etmeseydiniz ne kadar saklayabilirdi?2 cocuk var omur boyu babalik etmesi gereken.Sitede diger kadinlar yazmis.Gercekten 2 cocuklu bir kadinin bosanmasi icin buyuk seyler yasanmis olmali.Yoksa ulkemizde kadinlar bosanmayi en son secenek olarak goruyor.Siddet,kumar,uyusturucu,aldatma bile olsa cogu kadin devam ediyor duzelir diye.Yani kimse duzenini kolay kolay bozmak istemiyor.Benim hissettigim o konuda sanki size durust degil.Yinede karar sizin.Aslında geçtiğimiz yıl Mart ayında tanıştım yani yaklaşık 9 ay oldu diyebiliriz ve Haziranın sonu gibi bu bir şeyi saklama ve istese de söyleyememe konusu tekrar açıldı ve benden nefret edeceksin seni kaybetmek istemiyorum gibisinden konuşmalar tekrar saçıldı ortaya.Sonra da benim yoğun ısrarlarım üzerine itiraf etti
Asik bile olsaniz bu iliskinin sonu yok.Ya evlenirsiniz yillariniz calinir(cunku ortada kocanizin iki cocugu var,belki ilerde sizinle yasayacak olan),yada daha cok baglanip hayatinizin en guzel yillarini bosa gecirirsiniz.Biraz mantikli dusununce sizde bu adamdan olamayacagini anlarsiniz.