Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E bu tipler standart böyle çünkü. Konu sahibi de bu kadar kadının nasıl olup da bu adamın yapacaklarını aynı şekilde tahmin edebildiğini düşünürse anlayacak kendisinin nasıl kandırıldığını. Biz bu adama sapık diyorsak sapık olduğu için.
Çok haklısın bence akıllı bi kız kafasında oturtamadığı için gelmiş konu açmış, sırtlan bu erkekler yaaaa

Bak kötü biri olmasa bile bu demek değil ki senin dengin , iyi olan aklı mantığı yerinde olan bir adam yarısı yaşındaki hatta sen belkide 20 bile değilsin o yaştaki bir kıza yan gözle dahi bakmamali , ben 22 yaşındayım babamın kendinden küçük 40 yaşında arkadaslari var abi amca diyorum lütfen gözünü artık aç , emin ol bundan daha güzel sevip aşık olacağın insan çıkacaktır karşına
Evet düz hesap 20 yazdım ama henüz 19 yaşındayım.Ve kafamda kurduğum benim olduğunu zannettiğim kişi olsa bile oluru yok,dramatize edilecek bir durum olmadığı konusunda da haklıydınız.Hiçbir şekilde benim dengim değil.

Evet düz hesap 20 yazdım ama henüz 19 yaşındayım.Ve kafamda kurduğum benim olduğunu zannettiğim kişi olsa bile oluru yok,dramatize edilecek bir durum olmadığı konusunda da haklıydınız.Hiçbir şekilde benim dengim değil.
Korkuların seni o kişiye esir etmesin ama sen dikkatli ol için rahat etmiyorsa zaman kaybetmeden annene anlat en ufak tehdit tarzı seyinde şikayetçi olmaktan korkma , buluşmaya çağırırsa da gitmemelisin diye düşünüyorum

Bu sitenin bu yanını çok seviyorum insan bazen bir şeyleri kendi gözüyle fark edemiyor, kondurmak istemiyor belkide ama birçok kişi benzer fikirlerle mantıklı yorum yapınca insanın kafasında daha çok oturuyor bazı şeyler ve geriye kendisinin tartıp bir sonuca varmasını sağlıyor 🙏🏻
Evet tam olarak oturmamıştı, dışarıdan bakan birinin açısından durumu görmek daha aydınlatıcı olabiliyor çoğu zaman.Destekleriniz için teşekkür ederim.

Korkuların seni o kişiye esir etmesin ama sen dikkatli ol için rahat etmiyorsa zaman kaybetmeden annene anlat en ufak tehdit tarzı seyinde şikayetçi olmaktan korkma , buluşmaya çağırırsa da gitmemelisin diye düşünüyorum
Çağırırsa tabii ki gitmem.Eğer tehdit vs.durumları olursa direkt anlatacağım anneme,diğer türlü gerek yok

Herseyin farkında olman bile buyukgelisme akilli birisisin. Ayril bunun üstesinden gelirsin

Evet tam olarak oturmamıştı, dışarıdan bakan birinin açısından durumu görmek daha aydınlatıcı olabiliyor çoğu zaman.Destekleriniz için teşekkür ederim.
Her zaman gelip konu açabilirsiniz burada. Yorumlardan çekinmeyin, bazen sert yorumlar yapılır düz yazınca anlamıyor diyerek, o sert yorumlar kişiyi kendine getirir bazen. Burada temas kurup omuzlardan tutup sarsamadigimiz için sert sözlerle sarsmaya çalışabiliyoruz.
Sizi tanımayan bu insanlar kalbinizi kıracak kadar sert yazıyorsa bile iyiliginizi istiyor bunu bilin.

İleride pişman olacağın bir şeyi yaşamanı istemem,ben seni senden çok düşünüyorum der bana normalde

Çok büyük manipülasyon olayı bu. Cinselliğe alıştırmak ve bunu senin normal karşılaman için yapılan klasik manevra.

Parmağında oynatmıyor ki ?Benden sağladığı ya da sağlayabileceği hiçbir fayda yok . Takıldığı yerler,girdiği ortamlar, çalıştığı şirket zaten başka amaçlar için bir kadına ihtiyacı olsa bulamayacağı yerler değil.Hayatı boyunca duygu olmadan kimseyle cinsellik yaşamamış biri.
Diğer kısımlar sizin kendi fikriniz ,ona bir şey yazamam.Ben hissettiğim şeylere rağmen kendi kız kardeşimin bile benimkine benzer bir ilişkisi olduğunu düşünsem şiddetle karşı çıkar,gerekirse buluşmaması için onu eve hapsederim.

Yaş itibari ile kolay kanıyorsun. Tecrüben yok ileride gözü açık olan insanlar iki dakikada bunun foyasını ortaya çıkarır. Sen okuduğum kadarıyla çok iyi niyetli ve safsın. Bu pislik sana abi ayağı ile yaklaşmış kendini inandırmış.

İstemediğim değil,istemiyor olsam bir şekilde bırakabilirdim.Sadece düşündüğüm gibi biri değilmiş ve beni gerçekten sevmiyor bile demeye ihtiyacım var.Başka türlü onu bırakamam

Gerçekten Sana aşık olmuş olsa daha yaşını öğrendiğinde senin üzerine olacak kötü etkisini düşünür ve kendisini uzaklaştırırdı altı ay çocuklarını evli olduğunu saklamazdı. Dolandırıcı pislik

Hiç saf da değilim aslında sadece kendi başıma gelince bazı şeyleri göremiyorum gibi işte.Hâlbuki gerçekten göründüğü gibi bir adam olsa bile arkama bakmadan topuklamam gerekir

Safsın. Hala da gözün açılmamış. Sen insanlara iyi davranınca onların sana iyi davranacağını ödüllendireceğini sanıyorsun. Böyle sadece kendini kandırır ve kullandırırsın.

Arka arkaya yazmaya devam ediyor neyi açıklamam gerekiyor daha bilmiyorum, bana engellemene gerek yok ben seni rahatsız etmem merak etme yazdı en son.Yazdığı son mesajların hiçbirine cevap vermedim.

Sana yazacaklarımı yaz. “Ben kişilik olarak seni gerçekten iyi biri olarak tanıdım ama içime sinmeyen şeyler vardı. Açıkçası seni üzmek istemiyorum ve böyle bitsin istedim ama doğrusu ben artık kendi yaşımda birisi ile görüşmek ve ailemin karşısına çıkarabilmek istiyorum. Sen uygun değilsin. Umarım karşına iyi birisi çıkar. Ben 11 yaş kendi kardeşim yaşımdaki birine annelik yapamam 40 yaşındaki birinin iki çocuğu ile beraber olamam. “

Vermiyorum .zaten yazmayı da bıraktı.
Benim senden ne çıkarım var
Sana bugüne kadar kötü olacak ne yaptım vs. şeyler yazmaya devam etti .en son da onu hayal kırıklığına uğrattığımı ve çok üzüldüğünü falan yazdı.Böyle olucaksa bir daha yazma rica ediyorum falan diye devam etti.Zaten ayrıldığımızı yazan da benim, sanırım bir şekilde bir şey yazmamı sağlamaya çalışıyor hâlâ.

“40 yaşında iki çocuklu biri 20 yaşında benim gibi birisi ile beraber olmak ister. Bu çok normal. Ama gerçekten seni sevmiyorum ve hala çocuğum ben ya. Düşündüm de benim yaşımda çocuğun olabilirdi. “

Bu pislik seni arayıp soracak . Eve gelmeye çalışacak sen ailem burada. Eğer bir daha yazarsan seni şikayet ederim. Lütfen tanıttığın kişi gibi düzgün biri olmaya çalış ve hayatımdan çık. Seni kesinlikle istemiyorum. En ufak bir hissiyatım yok sadece hep iyi biri olduğunu düşündüm ama benim bir babam var bunun için. Sanırım babam uzaktı belki de uzakta olduğum için farkına varamadım. Teşekkür ederim her şey için ama bundan sonra beni arayıp sorma rahatsız oluyorum. Lütfen herhangi bir bahane de uydurma.

Son düzenleme:
Bende sizi ikna edemeyince cirkeflesecegini,gercek yuzunu gosterecegini dusunuyorum.benim bir tanidigim cift vardi.goren baba kiz zannediyordu.tabiki kusak farki vardi.kadinin mutlu oldugunu dusunmuyorum.

Çok büyük manipülasyon olayı bu. Cinselliğe alıştırmak ve bunu senin normal karşılaman için yapılan klasik manevra.

Yaş itibari ile kolay kanıyorsun. Tecrüben yok ileride gözü açık olan insanlar iki dakikada bunun foyasını ortaya çıkarır. Sen okuduğum kadarıyla çok iyi niyetli ve safsın. Bu pislik sana abi ayağı ile yaklaşmış kendini inandırmış.

Gerçekten Sana aşık olmuş olsa daha yaşını öğrendiğinde senin üzerine olacak kötü etkisini düşünür ve kendisini uzaklaştırırdı altı ay çocuklarını evli olduğunu saklamazdı. Dolandırıcı pislik

Safsın. Hala da gözün açılmamış. Sen insanlara iyi davranınca onların sana iyi davranacağını ödüllendireceğini sanıyorsun. Böyle sadece kendini kandırır ve kullandırırsın.

Sana yazacaklarımı yaz. “Ben kişilik olarak seni gerçekten iyi biri olarak tanıdım ama içime sinmeyen şeyler vardı. Açıkçası seni üzmek istemiyorum ve böyle bitsin istedim ama doğrusu ben artık kendi yaşımda birisi ile görüşmek ve ailemin karşısına çıkarabilmek istiyorum. Sen uygun değilsin. Umarım karşına iyi birisi çıkar. Ben 11 yaş kendi kardeşim yaşımdaki birine annelik yapamam 40 yaşındaki birinin iki çocuğu ile beraber olamam. “

“40 yaşında iki çocuklu biri 20 yaşında benim gibi birisi ile beraber olmak ister. Bu çok normal. Ama gerçekten seni sevmiyorum ve hala çocuğum ben ya. Düşündüm de benim yaşımda çocuğun olabilirdi. “

Bu pislik seni arayıp soracak . Eve gelmeye çalışacak sen ailem burada. Eğer bir daha yazarsan seni şikayet ederim. Lütfen tanıttığın kişi gibi düzgün biri olmaya çalış ve hayatımdan çık. Seni kesinlikle istemiyorum
Cevap yazıp kışkırtmasına gerek yok bence. Bu kızcağız yazdıkça o da yazacak çünkü. Bunlar cevap alamadıkça yazmayı bırakır, aldıkça da nereden çevirsem diye yazmaya devam ederler.

Bu sozleri sana senin adama degil, kafanda kurdugun mukemmel erkek modeline asik oldugunu ve elindeki secenegi ona uydurmaya calistigini kanitladi mi?
Şu an kesinlikle evet diyebilirim.Dünkü düşüncelerim az da olsa ona haksızlık ettiğim üzerineydi.Biraz daha düşününce nasıl bir şeyin içinden sayenizde kendimi çekip kurtardığımı daha iyi anlıyorum.

Gercekten nokta atisi yapiyorsunuz.iyi taniyorsunuz insanlari.tebrikler:)
Bunlara insan demek istemiyorum ama işte yaş önemli tanımakta. Kızımız yaşı yüzünden kanmış. Yaşı yüzünden yazmasın diyorum mesela. Çok küçük, her türlü manipülasyona açık. Farketmiyor bile.

Yasli cocuklu adam genc kadin evliligi sadece zengin erkeklerle olunca mutluluk getirir o da basaninca kadinin aldigi yuklu nafaka zamani olur.
Yas 40
2 cocuk
Pasif bir adam napicaksiniz Allah askina. Tas gibi kendi yasinizda bir cocuk bulun bakin keyfinize.

gecen bir avm de araci yikatmaya verdim donuste odemeyi yaparken oranin sahibi 14 aylik minik bebisime Sirinlik filan yapiyordu. Sonra adam demesin mi ben de bekar babayim burcunuz ne diye. Ben de ben normal evli anneyim Burcumu bilmenize gerek yok dedim. Sonra nasil uzuldum eskiden diamond gibi gencecik bekar cocuklar pervaneydi bak hale bekar babalar kart horozlar geziniyor. Bu durum bile beni uzerken sen 40 yasinda 2 cocuklu herifin nesine kandin kuzucum. Engelle gec.
Evet bu da doğru.Belki kendime yeterince saygı duymuyorum,değer vermiyorum.Zaten önümdeki birkaç ay için planım kendime ve gelecek planlarıma odaklanmak.Kendimi duygusal açıdan daha sağlam inşa etmem gerekiyor.

Ben yazmaya devam edecegini dusunuyorum.Genelleme yapmak istemem ama cogu erkek pek gururlu degil.Yani bu kadin beni istemiyormus yeter diyemiyor.Sizden umidi kesincede gercek yuzunu goruyorsunuz.

Zaten fazla hassas bir insanım.Bir şeyler yaşansaydı üzerimde çok yıkıcı etkileri olurdu eminim.Yine de bu hatayı kendime yakıştıramıyorum pek.Sanırım beni onunla devam etmeye iten şey ona aşık olduğumu zannetmemdi.

Ben yazmaya devam edecegini dusunuyorum.Genelleme yapmak istemem ama cogu erkek pek gururlu degil.Yani bu kadin beni istemiyormus yeter diyemiyor.Sizden umidi kesincede gercek yuzunu goruyorsunuz.
Evet ben de hâlâ umudu kesmediğini biliyorum.Yoksa bu kadarla kalmazdı hakaret bile ederdi , zaten şimdiki yazdıklarıyla bile resmen aklımla alay etti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X