Yaşça büyük sevgilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi muhtemelen tekrar yazıp özür falan dileyeceğimi sanıyor.Bunun olmayacağını ve tamamen bittiğini anlayınca aileme falan söyleyebilir mi acaba bilmiyorum.Buna cesaret edemez herhâlde.Sadece normal çekilmiş fotoğraflarım var
ya ailene söylese ne olacak?
ailen aşıri muhafazakar yapıda degilse, yada erkek arkadasin olmasinda bir sorum görmuyorsa emin ol bunu bir genclik hatasi olarak görecekler sadece.
bir kizim var allah böyle seyler yasatmasin tabi ama hadi olduda boyle bir sey yasadi genclik hatasi derdim,dibine kadar da arkasinda dururdum eminim annenizde babanizda öyle yaparlar merak etmeyin.

Şimdi de sen ayrılıyorsun. Adamın o evde evlatları var ve barışmak için koşul neyse onu karşılamamış. Bak buradaki konulara, kadınlar b.ktan evlilikleri sadece çocuklar için sürdürüyor. Çocukların yaşı da küçük üstelik. Adam ailesi için biraz çabalasa kadın zaten boşamazdı. Uğraşmamış.

Sana attığı mesajlara bak kafan benden güzel. Ay g.tum yani. Mıymıy vasıfsız muhtemelen cinsel problemler yaşayan bir adam bu. Kapına niye gelsin?? Bu endişenin altını dolduracak mantıklı bir açıklaman var mı? Element mi uyduruyorsun yoksa engellememek için? Dürüst ol
Engellememek için değil gerçekten.Endişemin altını dolduracak bir şeyim yok ama ayrılmak istediğimi yazmama rağmen üst üste mesaj atmaya devam ediyor şu an.Durumu kabullenemedi.Emin olamıyorum ne yapar ne yapmaz.

Evet yapar mı bilmiyorum ama sizin manipülasyon olarak anladığınız şeyi ben fark edemedim bile.Belki de hiç tanıyamadım.Emin olamıyorum, herhâlde yapabilir.
Dediğim gibi yaparsa polisi arayın. Bu adam bana musallat oldu peşimi bırakmıyor, rahatsız ediyor dersiniz. Ama şöyle söyleyeyim eğer ne olursa olsun sizi kendine mecbur bırakıp evlenmek istiyorsa yapar bunu, aksi durumda kapıya gelmeyi totosu yemez böylelerinin.

Arka arkaya yazmaya devam ediyor neyi açıklamam gerekiyor daha bilmiyorum, bana engellemene gerek yok ben seni rahatsız etmem merak etme yazdı en son.Yazdığı son mesajların hiçbirine cevap vermedim.
Sana ne yazıyor mesela şu an bizlere de söyle bir yol gösterelim kendini bu kadar çaresiz hissetme çıkmaza sokma kendini artık

Bende böyle düşünüyorum zayıf pasif ve çok iyi bir adam değer verdiği insanı zora düşürecek bir şey yapmaz ayrılıkta olsa yapmaz yani
kimseye bu kadar güvenme bu hayatta.
adam illa yapar gelir demek istemiyorum yanlış anlama ama ya ben onu çok iyi taniyorum yapmaz vs deme.
insanlar yaa o yapmaz çok poncik dedigi baba yaptigi ekmegini hayatini paylastigi kisilerden neler görüyo.

Sana ne yazıyor mesela şu an bizlere de söyle bir yol gösterelim kendini bu kadar çaresiz hissetme çıkmaza sokma kendini artık
Bu kadar güvenmiyorsan benimle 1 yıldır ne işin vardı benzeri şeyler.Bir de ona hesap soruyormuşum,bu akılları kimden alıyormuşum falan

Ben senin çok akıllı bir kız olduğunu goruyorum. Zaten herşeyin farkındasın ama malesef ergenliğin ve hormonların seni zincirliyor. Sen daha kendini iyi tanıyor musun acaba? Asla.. benim 25 den sonra aklım başıma gelmeye başladım. Kimler için üzüldüm, ondan başkası olmaz , benim bununla devam etmem gerekiyor ama çok seviyorum dediğim de oldu. Ancak şimdi 36 yaşında bir kadın olarak baktığımda Allah beni gerçekten korumuş. Yoksa elimde kaç Cocukla bilmiyorum ne sıkıntılar içinde olabilirdim. Şimdi sende öylesin. Zincirini Kirman lazım. Bu yaşadığın duygular hem çok güzel hem de çok tehlikeli. O yüzden yaşadıklarına pişman olma , ancak daha devam ettirip de pişman olmadan bıçak gibi kes iliskiyi.
Tabi bunu söylerken bile korkuyorum. Haberlerde o kadar çok şey okudum duyduk ki sana bişey olmasında da korkarım dikkatli ol. Yakın çevremde Birileri ile durumunu paylas. .
25 yaşından sonra geriye dönüp baktığında ne kadar büyük bir kaosun ucundan kurtulduğunu anlayacaksın. .
Bunları sana gerçekten bir abla olarak yazıyorum. Lütfen devam etme. Sana çok üzülürüm çünkü hem çok akıllı hem de çok çok gençsin. Ben banka sektöründe çalışiyorum. Fotoğraflarımı wp durumunda paylaşırken 26 yaşımdan sonra , o kadar çok evli erkek asıldı ki bana. Biraz da küçük gösteriyordum. Hepsinin de nedense kabahat karisindaydi. Kendileri hep idare etmiş , bı tanesi çocukları için , bı tanesi hata anne babası için 😃 katlaniyormus. Bunları ben ikna olmadığım kcin ikna etmek için ilişkiye ikna etmek için söyledikleri yalanladı. Bı tanesi halen müşterim. Rehberinde var. İkinci çocuğunu yapmış aradan 10 yıla yakın yıl geçti. Düşün. Adamın hakkından gelince benden ozurdilemisti vs. ( Şimdi soran olur elsstiren olur diye ayrıntı verdim )
Yani velhasıl kelam yalan dipsiz kuyu. İnsanlar inanılmaz maskelei. Elbette senden hoşlanıyordur. Hatta baya baya hoşuma gidiyorsundur. Saflığın yaşına göre zekan. Bu zekaya göre temiz kalpli ligin. Ancak seninle hiç bir gelecegi yok. Belki evli bile.
Evine gittiğini söylemişsin. Cinsellik yaşamadığını söylemişsin. Yüzeysel de olsa mutlaka cinsellik var bence aranızda. Mümkün olamaz başka türlüsü. Ya da acayip rol kesiyor sana.
Lütfen bıçak gibi kes önüne bak.
Dünya senin için kocaman bir saray, ve sen kendini mahzenine kapatma. En güzel odayı bul.

Bu kadar güvenmiyorsan benimle 1 yıldır ne işin vardı benzeri şeyler.Bir de ona hesap soruyormuşum,bu akılları kimden alıyormuşum falan
Kansız herife bak sen kimsin ki benden hesap soruyorsun diyor. Bir de bunu tek başına düşünemeyecek kadar küçümsüyor seni.

Böyle gelecegini görmediğin birine neden adresini vs belli edersin ki gençlik hataasi solenicekler söylenmiş sabahtan beri denk geldikçe okuyorum ama bu korkunun ona yansıtma sakın bunu kullanır bu sefer bırak engelleme şimdilik ama cevap da yazma okuma da arsivle gözükmez ozaman
Ama bu korku kozunu sakın verme eline
Yapmaz ama kullanır bende sanmiyorum cesaret edip kapına dayanacağını ne hakla gelcek ki sen o durana kadar yazma bişi kimse kimsenin kapısına gidemez bu devirde ceza almaktan korkar en azından o yaştaki bı adam
Derslerine geleceğine asıl
Ama koz verme eline kesinlikle rahat ol ayrılmak isteyen sensin ve bitti bu kadar basit

Engellememek için değil gerçekten.Endişemin altını dolduracak bir şeyim yok ama ayrılmak istediğimi yazmama rağmen üst üste mesaj atmaya devam ediyor şu an.Durumu kabullenemedi.Emin olamıyorum ne yapar ne yapmaz.
Siz korkmayın, korkutmaya çalışacak tabii ki. Ailenize ne anlatabilir ki? Yalanlarsınız. Adamın sapık olduğunu, sizi kandırmaya çalıştığını, görüşmek istemeyince kapıya geldigini, çok korktugunuzu söyleyin.

Bu arada aklınızda bu adamın sapık olmadığına dair en ufak bir şey kalmasın diye yazıyorum, cinsel hayatı bitmiş bir adam olduğu için sizden cinsellik beklentisi yok. Benimle neden evlenmek istiyor derseniz; egosunu tatmin etmek için. Şuna bak taş gibi kızı nasıl da kapmış desinler, lan bir adama bak bir de kıza desinler, gencecik karısı var desinler istiyor. Bunlarla tatmin olacak.

Bazen sinemaya gidiyoruz,bazen evine gidiyorum.Ya da dışarıda yemek falan yiyoruz . Çalıştığı şirkete kadar biliyorum.İmam nikahıyla yaşayacak birisi değil.Az çok tanıyorum onu.

Bir memlekette kendisi evli olduğu halde bir kızı etrafındaki herkesle ailesiyle tanıştırmıştı hatta kıza nişan bile yapmıştı sonra haşa nikahlı olduğu ortaya çıkmıştı.17 sayfa yazışmış okuyamadım ama herif dolandırıcı. Düzgün bir adam 40 yaşındayken 20 yaşında biri ile beraber olmaya çalışmaz. Kendisini tamamen saklıyor ki kız kaçmasın. Dürüst olsa en başta evli olduğunu da açıklardı. Şimdide kendisini saklıyor ki istediğini yapabilmek için. O da biliyor ki bu yaşta kızları kandırmak ce aşık etmek çok kolay. Sanırım siz yani konu sahibi siz bir kere sevgiye açsınız. Belki baba anne ilişkileriniz çok iyi değil. Belki de sizi güzel kendine güven verilecek şekilde yetiştirilmişsiniz

Şimdi tabi onun aklına kurt düştü, kendi yaşında birinden mi hoşlandı diye. Duygu sömürüsü yaparsa sakın kanmayın. Onun vaktini çaldım diye asla düsünmeyin. Sizi kandırdı bu adam. Cahilliginizden (tecrubesizliginizden) faydalanmaya çalıştı.

Tehdit ederse korkmayın, şikayet etmekten asla çekinmeyin. Korktuğunuzu belli etmeyin, alttan almaya çalışmayın. Cevap vermemeniz en doğrusu. Engellemiyorsanız bile onu sessize alın ve mesajlarına bakmayın.

Şimdi tabi onun aklına kurt düştü, kendi yaşında birinden mi hoşlandı diye. Duygu sömürüsü yaparsa sakın kanmayın. Onun vaktini çaldım diye asla düsünmeyin. Sizi kandırdı bu adam. Cahilliginizden (tecrubesizliginizden) faydalanmaya çalıştı.

Tehdit ederse korkmayın, şikayet etmekten asla çekinmeyin. Korktuğunuzu belli etmeyin, alttan almaya çalışmayın. Cevap vermemeniz en doğrusu. Engellemiyorsanız bile onu sessize alın ve mesajlarına bakmayın.
Aynen öyle bende yazdım korku belli edersen direk korkutur tehdit eder
Mesafeniz yakınss da tek dolaşmayın yada kalabalık yerlerde olun derim bı sure bu sizin için yeni bir hayat tadını çıkarın 🥰

Konusmaya devam edersen bi sekilde manipule etmeye devam edecek bir cevap vermek zorunda degilsin
Vermiyorum .zaten yazmayı da bıraktı.
Benim senden ne çıkarım var
Sana bugüne kadar kötü olacak ne yaptım vs. şeyler yazmaya devam etti .en son da onu hayal kırıklığına uğrattığımı ve çok üzüldüğünü falan yazdı.Böyle olucaksa bir daha yazma rica ediyorum falan diye devam etti.Zaten ayrıldığımızı yazan da benim, sanırım bir şekilde bir şey yazmamı sağlamaya çalışıyor hâlâ.

Evet bu mesajı okumadan yazmıştım son yazdığımı,tahmininizde haklı çıktınız.Bir çesit duygu sömürüsü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X