Ben senin çok akıllı bir kız olduğunu goruyorum. Zaten herşeyin farkındasın ama malesef ergenliğin ve hormonların seni zincirliyor. Sen daha kendini iyi tanıyor musun acaba? Asla.. benim 25 den sonra aklım başıma gelmeye başladım. Kimler için üzüldüm, ondan başkası olmaz , benim bununla devam etmem gerekiyor ama çok seviyorum dediğim de oldu. Ancak şimdi 36 yaşında bir kadın olarak baktığımda Allah beni gerçekten korumuş. Yoksa elimde kaç Cocukla bilmiyorum ne sıkıntılar içinde olabilirdim. Şimdi sende öylesin. Zincirini Kirman lazım. Bu yaşadığın duygular hem çok güzel hem de çok tehlikeli. O yüzden yaşadıklarına pişman olma , ancak daha devam ettirip de pişman olmadan bıçak gibi kes iliskiyi.
Tabi bunu söylerken bile korkuyorum. Haberlerde o kadar çok şey okudum duyduk ki sana bişey olmasında da korkarım dikkatli ol. Yakın çevremde Birileri ile durumunu paylas. .
25 yaşından sonra geriye dönüp baktığında ne kadar büyük bir kaosun ucundan kurtulduğunu anlayacaksın. .
Bunları sana gerçekten bir abla olarak yazıyorum. Lütfen devam etme. Sana çok üzülürüm çünkü hem çok akıllı hem de çok çok gençsin. Ben banka sektöründe çalışiyorum. Fotoğraflarımı wp durumunda paylaşırken 26 yaşımdan sonra , o kadar çok evli erkek asıldı ki bana. Biraz da küçük gösteriyordum. Hepsinin de nedense kabahat karisindaydi. Kendileri hep idare etmiş , bı tanesi çocukları için , bı tanesi hata anne babası için
katlaniyormus. Bunları ben ikna olmadığım kcin ikna etmek için ilişkiye ikna etmek için söyledikleri yalanladı. Bı tanesi halen müşterim. Rehberinde var. İkinci çocuğunu yapmış aradan 10 yıla yakın yıl geçti. Düşün. Adamın hakkından gelince benden ozurdilemisti vs. ( Şimdi soran olur elsstiren olur diye ayrıntı verdim )
Yani velhasıl kelam yalan dipsiz kuyu. İnsanlar inanılmaz maskelei. Elbette senden hoşlanıyordur. Hatta baya baya hoşuma gidiyorsundur. Saflığın yaşına göre zekan. Bu zekaya göre temiz kalpli ligin. Ancak seninle hiç bir gelecegi yok. Belki evli bile.
Evine gittiğini söylemişsin. Cinsellik yaşamadığını söylemişsin. Yüzeysel de olsa mutlaka cinsellik var bence aranızda. Mümkün olamaz başka türlüsü. Ya da acayip rol kesiyor sana.
Lütfen bıçak gibi kes önüne bak.
Dünya senin için kocaman bir saray, ve sen kendini mahzenine kapatma. En güzel odayı bul.