simdi yazdiklarim biraz absürt olucak ama yazmaliyim
az önce ulusal bir televizyon kanalinda bir program gördüm.izlediklerime inanamadim.tiksiniyorum ben böyle insanlardan.
bir sarkici kizcagiz bebegini aldirmis,eside sarkiciymis..ayriliyorlarmis,,"yilin bosanmasi" diyor televizyon..bu insanlar kim tanimiyorum..bu insanlar yilin ailesimiydi kimdi de yilin bosanmasi.. bebegini aldirmis televizyon ekraninda aglamak? nedir bunun anlami? sunucu yapay yüz ifadeleriyle(yüzü yapay cünkü) ayni anda konusuyor,,seyirciye oynuyor..arkada sürekli calan bir fon..10 dk da basim agridi..gerildim..yazicak cok sey var cooook..ama ne anlami var? HiC!!!!
ulusal bir kanalin bukadar uzun bir süre böyle iceriklere yer vermesi akil almaz.. bunlar turkiyeyi sevmiyor..halki sevmiyor..köle olmus hepsi..paranin köleleri,köpekleri..
ha birde ne dedi o sarkici kizcagiz "ben disardaki ayse, fatma degilim ki " dedi :)))
anladim ki, halime sükretmeliyim,daha dikkatli olmaliyim,yakinlarimi uyarmaliyim ,,enerjimizi emiyorlarrrr,,beynimizi uyusturuyorlarrrr,,,,allllaaaarrrrrmmmmmmm