Yaşayan var mııı yorumlarınızı bekliyorummmm

Merhaba bende yumurtlama dönemimde korunmalı ilişki yaşamıştım eşimle ama geri çekilme ile olmuştu ve reglim o ay baya gecikmisti ama hamile değildim
Valla çok garip bi durum duygusal olarak. Hem ihtimal vermiyorsun hem acaba diyosun kafalar karışık

Kesinlikle o acabaya düşünce bir istekte oluşmuyor değildi bnde

Hiçbi korunma yöntemi %100 değildir araştırmanızı öneririm
Madem bu kadar akilli ve arastirmacisin ne diye bize soruon
Sana sormadım merak etme gidebilirsin. Ve evet akıllı ve araştırmacıyımdır. Hadi ikile
hahahahaha
Sana sormadım merak etme gidebilirsin. Ve evet akıllı ve araştırmacıyımdır. Hadi ikile
belli oluyor yazisma tarzindan ve sordugun sorudan sjsjsjsjsjsjsjjsjsjsjs

Madem bu kadar akilli ve arastirmacisin ne diye bize soruon

hahahahaha

belli oluyor yazisma tarzindan ve sordugun sorudan sjsjsjsjsjsjsjjsjsjsjs
Sjsjsjsjsjsj den sonra daha cevap vermeyeceğim :)

Ha

az önce bana üsluptan bahseden kadına da bakın
Hanımefendi. Bakın. Gerilmek ve kötü konuşmak istemiyorum tarzım değil. Fakat siz hiç olayın içinde bile değilken bana gelipte madem bu kadar akıllı ve arastırmacısın niye bize soruyon diye yazarsanız, size güllerle papatyalarla gelmemi bekleyemezsiniz. Herkes önce kendi üslubuna baksın. Konunun dışında kalmaya devam edin sizi ilgilendirmiyor çünkü. Zaten konu da kapandı kişinin kendisi yazmıyor siz devam ediyorsunuz. İyi akşamlar lütfen !

Çocuk isteyip korunduğumu ovulasyon testi yaptığımı kim söyledi size? Yazdığım şeyden bunu nasıl çıkardınız? Ne garip insanlarsınız gerçekten. Konu gerçekten sizi bağlamıyor artık. Cidden yazmayın yoksa uzayacak.. siz kendinize bi konu açın ordan devam edin sohbetinize

Cevabi veren az once usluptan bahsettiginiz kisi yani benim keske dikkatli okuyarak algilayarak cevap verebilseniz ben kime laf anlatiyorum neyse iyi aksamlar size

Cevabi veren az once usluptan bahsettiginiz kisi yani benim keske dikkatli okuyarak algilayarak cevap verebilseniz ben kime laf anlatiyorum neyse iyi aksamlar size
Üst üste mesajlar birikip avukatlarınız çoğalınca böyle oldu kusura bakmayın. Okumayla algıyla alakası yok. Bana laf anlatmayın kendinizi düzeltin sosyal hayatınıza iyi üsluba ihtiyacınız olacak. Size de iyi akşamlar

Canım sen burada yargı dağıtmaya çalışacağına önce kendi üslubuna dikkat et sonra gel benim karşıma. Bir insan kendisine yapılmasını istemediği bir şeyi bir başkasına yapmaz ki ben size kötü bir şey söylemedim sadece prezervatif delik değilse ve Meryem Ana değilseniz çocuğunuz olmaz dedim ben bunda yanlış bir üslup kötü bir şey göremiyorum, ama maalesef bana üsluptan bahsederken insanlara hadi ikile tarzında vizyonsuz konuşmalar yapıyorsunuz, yani gelip burada bana yargı dağıtmaya çalışacağınıza önce dönüp kendinizi düzeltin kendiniz dörtdörtlük olursanız sonra gelip bana konuşursunuz hadi iyi akşamlar

Benim hadi ikile dediğim insan bana , madem bu kadar akıllısınla başlayan bi cümle kurdu. Biraz empati yap bakalım sen ne cevap verirdin. Ama söz konusu seni savunduğu için hoş görüyorsun dimi. Bravo sana sorunun altını bomboş yazılarla doldurdun, okuyan insanların vaktine yazık. Dahada yazma artık geriliyorum. Herkes önce kendine baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…