Hiçbi korunma yöntemi %100 değildir araştırmanızı öneririmKorunduysan nasil kalasin. Kalmazsin tabiki psikolojiktir o
Değilsinizdir Prevezervatifi delmediyseniz hamile olmanız zor gibiHiçbi korunma yöntemi %100 değildir araştırmanızı öneririm
Bazen adet döngüsü degisebiliyor stres yapmissanizda ertelenirBu arada ara ara kasık karın ağrılarım oluyor regl olacakmışım gibi. Ama çok kısa sürüyor geçiyor. Akıntım da var
Canim salak degiliz heralde biliyoruz, prezervatif delik degilse yada meryem ana degilsen kalamazsınHiçbi korunma yöntemi %100 değildir araştırmanızı öneririm
Doğru düzgün cevap ver o zaman ya da hiç yazmaCanim salak degiliz heralde biliyoruz, prezervatif delik degilse yada meryem ana degilsen kalamazsın
Evettt olabilir haklısınız. Başına gelen var mı merak ettim sadeceBazen adet döngüsü degisebiliyor stres yapmissanizda ertelenir
Canım burada insanlar cevap versin diye soru soruyorsun verdiğim cevabı beğenmiyorsun ki ilk cevabım gayet düzgün ya mantıklı soru sor ya da cevabını kaldıramayacaksan sormaDoğru düzgün cevap ver o zaman ya da hiç yazma
Cevabını niye kaldıramayayım sen kimsin? Üslup denen bi şey var mantıksız demedim zaten. Burda herkes bi şeylerini üslubuna dikkat ederek paylaşıyor . Sana da tavsiye ederimCanım burada insanlar cevap versin diye soru soruyorsun verdiğim cevabı beğenmiyorsun ki ilk cevabım gayet düzgün ya mantıklı soru sor ya da cevabını kaldıramayacaksan sorma
Mantıklı soru sor diyosun. Korunma yöntemleri %100 değildir. Bunu biliyorsan sorduğum sorunun da mantıksız olduğunu söyleyemezsin. Meryem ana değilsen kalamazsın diye dalgaya vuran da sensin. Bence hiç uzatma saçmalamaya başladınCanım burada insanlar cevap versin diye soru soruyorsun verdiğim cevabı beğenmiyorsun ki ilk cevabım gayet düzgün ya mantıklı soru sor ya da cevabını kaldıramayacaksan sorma
Kusura bakmayın ama arkadaş size kötü bir şey söylememiş. Gebe kalmanız mümkün değil demek istemiş. Neden bu kadar sinirleniyorsunuz ki? Ne bizim evet gebesinizdir dememizle gebe olursunuz ne de hayır olmaz dememizle gebe kalmamış olursunuz.Doğru düzgün cevap ver o zaman ya da hiç yazma
İlk yazdığı yorumda sorun yık zaten. Bende hiçbi korunma yöntemi %100 değildir diye cevap verdim z sorun 2. Yazdığında. Meryem ana değilsen kalamazsın ne demek yani. Tabiki hanilesin ya da değilsin demenizle bi şey olacağı yok. Ben başına gelen var mı merak ettim. Burda prezervatif kullanarak da spiral taktırarakta ilaç kullanarak ds hamile kalan çokKusura bakmayın ama arkadaş size kötü bir şey söylememiş. Gebe kalmanız mümkün değil demek istemiş. Neden bu kadar sinirleniyorsunuz ki? Ne bizim evet gebesinizdir dememizle gebe olursunuz ne de hayır olmaz dememizle gebe kalmamış olursunuz.
Test yapmamışsınız. Biz bilemeyiz ne olduğunu. Prezervatif delik değilse normal şartlar da gebelik olmaz bunu hepimiz biliyoruz. Sakin olalım lütfen. Test yapın içiniz rahat olsun
O kısım da evet öyle demese daha güzel olurdu. Ama öyle dediği mesaja verdiğiniz cevapla ilk yaptığı yorumu kastettiniz sandım. Eğer istiyorsanız nasip etsin Rabbim. İstemiyorsanız en hayırlı zamanda nasip eylesinİlk yazdığı yorumda sorun yık zaten. Bende hiçbi korunma yöntemi %100 değildir diye cevap verdim z sorun 2. Yazdığında. Meryem ana değilsen kalamazsın ne demek yani. Tabiki hanilesin ya da değilsin demenizle bi şey olacağı yok. Ben başına gelen var mı merak ettim. Burda prezervatif kullanarak da spiral taktırarakta ilaç kullanarak ds hamile kalan çok
Ya siz ne sacmalıyosunuz hala? Benim hamile kalmam tabiki buradaki kimsenin umru değil. Kimse birbirini tanımıyor. Konuyu nerden nereye getirdiniz. Böyle bi cevabı duymak istemiyorsan diyosun hala. Meryem ana değilsen kalamazsın gibi bi cevabı kabul etmiyorum. Sizin için etik bi konuşma tarzıysa herkesin size böyle yaklaşmasını dilerim. Ben sadece benim gibi başına gelen var mı onu merak ettim konu nerden nereye geldi. Rica ediyorum daha yazmayınUzun uzun cevap verip ciddiye almana gerek yok dalga geçtiğimi düşünüyorsan, ben gayet ciddi bir şekilde cevap verdim. Hamile kalabilmen için spermimin rahmine ulaşması lazım prezervatif kullandıysan ve delik değilse hamile kalman neredeyse imkansız ki inanın sizin hamile olup olmamanız bizim çokta umrumuzda değil burada fikir almak istemişsiniz soru sormussunuz bende gayet net bir sekilde cevap vermişim böyle bir cevap duymak istemiyorsanız neden böyle bir platformda soru sorarsınız?
Evet takıldığım yer 2. Cevaptı. Çok teşekkür ederim ince düşüncenize. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahO kısım da evet öyle demese daha güzel olurdu. Ama öyle dediği mesaja verdiğiniz cevapla ilk yaptığı yorumu kastettiniz sandım. Eğer istiyorsanız nasip etsin Rabbim. İstemiyorsanız en hayırlı zamanda nasip eylesin
Merhaba bende yumurtlama dönemimde korunmalı ilişki yaşamıştım eşimle ama geri çekilme ile olmuştu ve reglim o ay baya gecikmisti ama hamile değildimSelam kızlar. Eşimle tam yumurtlama döneminde 2 gün üst üste prezervatif kullanarak ilişkiye girdik. Ben tabi sonradan farkettim yumurtlama döneminde olduğumu. Reglm 2 gün gecikti. İlk başta ihtimal vermedim korunduk diye. Ama reglm gecikince bi şüpheye düştüm. Benim gibi korunup hamile kalan var mı ? Hamile olabilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?