Yaşayacağınız Evi Görün :)))

misty

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2006
1.544
28
54
Adınızı Soyadınızı Yazın Nasıl Bir Evde Oturacaksınız Görün

anaaaa beni kizilderelilerin cadirina laik gördü yuhhh yani.

mağara çıktı:icecream:
mağara kadını olurum bende kocamda saçımdan sürükler kızın saçınada kemik bağlarım:roflol:

•kelebek•;1805040 .!.:
mağara çıktı:icecream:
mağara kadını olurum bende kocamda saçımdan sürükler kızın saçınada kemik bağlarım:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

bana james bond villası uygun görüldü.çatlayın:roflol:
im019ug4.jpg

kızımla bana süper malikaneler çıktı:dance::dance:
eşime ormanda harap bir klube:roflol::roflol:
evi sürekli dağıtıp kirletiyor diye hep söyleniyordum artık söylenmeyeceğimsırnaşık şey baksanıza link nedenini buldu:roflol::roflol:

işte benim ev:roflol:
im024lb4.jpg

kız allah davul etmesin seni emi karton kutu çıktı ama kıçım dışarda kalmış bi şekilde beee ben bunumu hakediyomuşum bu kadarmı kötüymüşüm yafff hiç bilmezdim neyse bende kutunun dışını pembe yaparım içinede bi kaç biblo oldu işte napalım elden bu gelir belki birinizin içi sızlarda köşede kıvrılıp yatacak bi yer verir bana

anaammm saray gibi bişey çıktı kocamı kaybetsem 1 ay bulamam herhalde orda:):):)):):):):):

im011yg1.jpg

banada burası çıktı kötünün iisi:roflol:

banda aynısı çıktı zten benim evmde bu ayrıca evimde 30 hızmetcim 20 uşağim 10 aşcım 8 şöförüm ve tabiki bendeniz var anca sıgıyoz zati:dilcikar:ilerde inş barakaya cıkıcaz jeyyarbeklerim kızlar:roflol::roflol::roflol::roflol:

evlenmeden once bır james bond vıllası:
im019.jpg

evlenınce ıse tatlicadiarzu:
im009.jpg

bunun soyle bı acıklaması olabılır mı_? program bıle anladı evlılıgın hıc de matah bısı olmadıgını :roflol: :roflol:

pouhauhauahuahu askıma da bı hapıshane hucresı cıktı :roflol: :roflol: :roflol:

X