Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kimsenin aşk meşk ilişkisine dahil olmayın. Ayrıca 30 yaşındaki koca insanların ilişkisinden size ne çok mu boş vaktiniz var. Koca insanlar bırakta kendi kendilerine iletişim kursunlar
her gün aynı yerde yemekte karşılaşıyorlarsa, yanlarından geçerken iyi günler yada afiyet olsun diyebilir. Gerisi adama kalmış. Gerisini getirmezse büyük ihtimal evli yada ilişkisi vardır.
her gün aynı yerde yemekte karşılaşıyorlarsa, yanlarından geçerken iyi günler yada afiyet olsun diyebilir. Gerisi adama kalmış. Gerisini getirmezse büyük ihtimal evli yada ilişkisi vardır.
2-3 günde tanışmayı planlaması saçma değil mi? Liseli, üniversiteli değilsiniz yaş olarak. Aradan birkaç haftalık zaman geçer bakışıyor olurlar anlarım ama bu 2-3 gün bir hiç yani anlam çıkarmak için.
Bana taa ne zaman sürekli ama sürekli bakan birisi, bir gün bir kadınla el ele işyerine geldi üstelik parmağında yüzük bile yoktu. Daha sonra sol elinde bir alyans gördüm ama hala ö… gibi bakmaya devam ediyordu. Bakması hoşlanıp adım atacağı anlamına gelmez. Evli bile çıkabilir. Kız adım beklesin ağır olsun