- 30 Kasım 2019
- 11.967
- 38.152
- 598
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Şimdi öyle düşünmen normal. Ama inanki eder. Ama o ettiğinde senin ruhun duymaz , duysa bile umrunda olmaz. Zamanla daha iyi hissedeceksin o yüzden kendini yıpratmamaya gayret et.Bana öyle geliyor Kİ hiç bir zaman dank etmez gibi sanki, şuanki psikolojik durumumdan mıdır bilmem çok ümitsizlik asla dank etmez diye düşünüyorum.
Tabiki. Ortadoğunun gelişmeme kaynağı.Yobazlık çok fena bir hastalık
Ah al benden de o kadar.Konu bile acacakken durdurdum kendimi bugünSürekli adaletle kafayı bozmuş durumdayım
Kahkaha atsaydın ya yüzlerine karşı, yazışmalarda da öyle demiştiniz zaten haklısınız diyeBurnu düşse almaz. Asla kibirinden ödün vermiyor. Ay bi de gururlu gibi davranıyor babama demiş ki bizim kimsenin parasında pulunda gözümüz yok demiş. Bir sürü watsap konuşması var kendi söyledikleri var yüzümüze inkar ediyorlar çıldırıcam yaaa
Benim aslında durumum iyi. Sadece çok zayıfladım onun dışında ibadet ediyorum kendimce bi rutinim var ama ailem üzülünce bende kızıyorum niye bize bunları yaşatıyorlar suçumuz yokken diye. İlahi adalet gelsin artık…..Şimdi öyle düşünmen normal. Ama inanki eder. Ama o ettiğinde senin ruhun duymaz , duysa bile umrunda olmaz. Zamanla daha iyi hissedeceksin o yüzden kendini yıpratmamaya gayret et.
evlenmeden önce birçok meslek grubundan sevgilim de görüştüğüm de oldu. çok sevdiğim erkek arkadaşlarım da hep vardır ama ben erkek meslekleri içinde yine söylüyorum istisnalar hariç öğretmenler kadar paragöz ve cimrisini görmedim. 2 sevgilimden sonra sonra evlenirsem listemden çıkardığım meslek grubu öğretmenler olmuştuYaa evet niye böyle ya. Sinir oluyorum. Cimriliği geçtim hesapçılık çok iğrenç bir durum herşeyi hesap etmek .Bunların insan ilişkileri de hep menfaate dayalı herşey ticari
Babam çok kızmış seni döverim falan demiş. Babama da yazık kızımın terbiyesi yerinde ahlaklıdır okuttuk öğretmen ettik size güvenip verdik böyle mi yapılır demişKahkaha atsaydın ya yüzlerine karşı, yazışmalarda da öyle demiştiniz zaten haklısınız diye
Sen gelsin göreyim diye beklersen gelmez ama. Ne zamanki o adalet bekleme olayını odak noktadan çıkarırsın o zaman gelir. Ama haberin ola da bilir olmaya da bilir. Yaşadıklarını / yaşadıklarınızı bir suç değil ders gibi düşünmelisin. Böylecek bundan sonraki arızalı heriflerin sinyallerini hemen alıp eleme gücüne sahip olacaksın , bazı konularda daha sert durup menfaatini savunacaksın. Aileninde yarası zamanla iyileşecek zaten.Benim aslında durumum iyi. Sadece çok zayıfladım onun dışında ibadet ediyorum kendimce bi rutinim var ama ailem üzülünce bende kızıyorum niye bize bunları yaşatıyorlar suçumuz yokken diye. İlahi adalet gelsin artık…..
Aşağılık kompleksi var çoğunda . Kadınların kendilerinden başarılı olmasını ya da aynı seviyede olmasını hazmedemiyorlarevlenmeden önce birçok meslek grubundan sevgilim de görüştüğüm de oldu. çok sevdiğim erkek arkadaşlarım da hep vardır ama ben erkek meslekleri içinde yine söylüyorum istisnalar hariç öğretmenler kadar paragöz ve cimrisini görmedim. 2 sevgilimden sonra sonra evlenirsem listemden çıkardığım meslek grubu öğretmenler olmuştu
valla neleri var bilmem ama canlarını al paralarını alma yani o dereceAşağılık kompleksi var çoğunda . Kadınların kendilerinden başarılı olmasını ya da aynı seviyede olmasını hazmedemiyorla
Evet bunlar da sanırım zamanla kendiliğinden oluyor. Ne garip şuanda eşimle bu hale gelmek istemezdim onun yüzünden ben de bu akıntıya kapılıp boğuluyorum. Boşanacağız belki başkalarıyla evleneceğiz neye yaradı şimdi böyle olmasıSen gelsin göreyim diye beklersen gelmez ama. Ne zamanki o adalet bekleme olayını odak noktadan çıkarırsın o zaman gelir. Ama haberin ola da bilir olmaya da bilir. Yaşadıklarını / yaşadıklarınızı bir suç değil ders gibi düşünmelisin. Böylecek bundan sonraki arızalı heriflerin sinyallerini hemen alıp eleme gücüne sahip olacaksın , bazı konularda daha sert durup menfaatini savunacaksın. Aileninde yarası zamanla iyileşecek zaten.
Ben de öyle düşünüyorum. Erkekler dışarda el iyisi evde eşine zulüm ediyorlar. Benim eşim dışarda çok sevilen biridir. İnsanlar ne kadar da iki yüzlüvalla neleri var bilmem ama canlarını al paralarını alma yani o derecebi daha evlenirsen başka meslek grubu seç
o çok farklı bir mevzu. lisede bi arkadaşımın babası öğretmendi. üstelik çok sevilen ve başarılı saygı duyulan aranan bi öğretmen. ama kocaman yetişkin kızını okula gelemeyecek kadar döverdi. kız yüzü gözü iyileşinceye kadar gelmezdi okula. dediğim gibi o çok farklı bir durum ve meslekle alakası yok bence. ama para tutkusunun bu meslekteki erkeklerle ilgisi var diye düşünüyorumBen de öyle düşünüyorum. Erkekler dışarda el iyisi evde eşine zulüm ediyorlar. Benim eşim dışarda çok sevilen biridir. İnsanlar ne kadar da iki yüzlü
Çünkü erkekler kolay para kazanmayı seviyor , vurgun yapmak hayalleri. Ama öğretmenler tüm gün okulda ve işleri zor. Ticaret yasak. Kolay para kazanamıyorlar yoruluyorlar bir türlü zengin olamıyorlar bence bu yüzdeno çok farklı bir mevzu. lisede bi arkadaşımın babası öğretmendi. üstelik çok sevilen ve başarılı saygı duyulan aranan bi öğretmen. ama kocaman yetişkin kızını okula gelemeyecek kadar döverdi. kız yüzü gözü iyileşinceye kadar gelmezdi okula. dediğim gibi o çok farklı bir durum ve meslekle alakası yok bence. ama para tutkusunun bu meslekteki erkeklerle ilgisi var diye düşünüyorum
Malesef o kadar hızlı olmuyor, unutup hayatınızı kurmaya çalışın. Dilerim bir gün ettiklerini bulurlar siz de tanık olursunuz.İyi akşamlar herkese, boşanmama bir ay kaldı. Henüz dava açılmış bile değil ama bizim iletişimimiz sıfır. Ne yapacağız ne edeceğiz diye bile muhatap olmuyoruz. Heryerden engelledik birbirimizi. Canımı öyle yaktılar Kİ annesiyle birlikte. Nasıl bu kadar vicdansız olabildiklerini anlayamıyorum. Ben evlendiğimden beri ekonomik şiddete maruz kaldım. Ahtapot gibi etrafımı sardılar annesiyle herşeyimi kısıtladılar ve maaş kartımı vermediğim için boşanma aşamasına geldik. Aşırı derece anne bağımlılığı ve maaş kartıma el koymak istemesi dışında benimle alakalı başka bişey yok. Uzlaşmak için çok çabaladım ama anlamıyor. İlahi adaleti görmek istiyorum…. Psikolojim alt üst oldu artık. Sürekli adaletle kafayı bozmuş durumdayım. Tavsiyelerinize açığım hanımlar
Sağolun desteğiniz içinMalesef o kadar hızlı olmuyor, unutup hayatınızı kurmaya çalışın. Dilerim bir gün ettiklerini bulurlar siz de tanık olursunuz.
Hayatta bu kadar masum olmaya hakkımız yokSen gelsin göreyim diye beklersen gelmez ama. Ne zamanki o adalet bekleme olayını odak noktadan çıkarırsın o zaman gelir. Ama haberin ola da bilir olmaya da bilir. Yaşadıklarını / yaşadıklarınızı bir suç değil ders gibi düşünmelisin. Böylecek bundan sonraki arızalı heriflerin sinyallerini hemen alıp eleme gücüne sahip olacaksın , bazı konularda daha sert durup menfaatini savunacaksın. Aileninde yarası zamanla iyileşecek zaten.
Benim ailem en başlarda dahil olmadı. Biz ayrıldıktan sonra durum değerlendirmesi kısmında ben herşeyi aileme anlattım ama o raddeye beni eşim ve annesi getirdi sürekli müdahale ettikleri için ben de ailemi dahil etmek zorunda kaldım çünkü tek başıma mücadele edemeyecek hale geldim. Zaten ayrıldık ondan sonra ben aileme açıkladım bir süre sabrettim daha sonra ipler kopunca benim ailem dahil oldu.inançlı biriyim Allah'ın adaletine de inanırım
ama öyle eden bulur, yaptığını görmeden ölmez kimse gibi şeylere itibar etmem...öyle olsa öbür dünyanın ne anlamı kalır? herkes ettiğini burada çekecekse?
bu bakış bana çok sağlıklı gelmiyor. dışarıda koskoca bir dünya var, hiçbirimizin de hayata 1 kere daha gelmiyoruz. hayatınızın bir dönemi bu kişiyle geçmiş, tamam kötü şeyler olmuş ama geçmiş gitmiş nihayetinde. bence bırakın azat edin kendinizi.
bir de alınmayın ama adamı anneci olmakla suçluyorsunuz
siz de habire babam böyle demiş, babam şöyle üzüldü filan yazıyorsunuz
sizin aileniz de epey işin içinde görünüyor hani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?