Ben öfkenizi beslemek kendinize zarar derken, gidin mutluluklar dileyin eski eşinize demedim. Kendi mutlulugunuzu , ve bu kısa hayatta alacaginiz zevki , eski esinizin mutsuz olmasina endekslemeyin dedim. O psikolojik söylemler aslında tam olarak gerçeği yansıtıyor, öfkeniz sizi mutlu etti mi , bu kinle hayattan zevk almaya devam edebiliyor musunuz?
Siz o kadar öfkeli ve nefret dolmussunuz ki, kendi hayatınıza odaklanın, ilahi adaleti bekleyerek anca değerli vaktinizi boşa harcarsınız derken , siz eski eşe mutluluklar dilemek olarak anlıyorsunuz. Ben en başka eski eşinizden hukuken kurtulmuşken, zihnen de kurtulun diyorum. Ben, Siz mutlu olun hayatınıza devam edin , öfke ve nefreti beslemeyin bırakın dedikçe Siz eski eş , eski eş demeye devam ediyorsunuz. Eski kocanız sizi üzdü, yaraladı , incitti ama o adam geçmişte kaldı, gitti, bir şekilde bosandiniz. Fakat üzülerek söylüyorum, şu an da şu gecede onu mutsuz olmasını, icinizdeki tüm öfke savunup ilahi adalet beklediginizi söyleyerek aslında Siz kendinizi incitiyor ve zarar veriyorsunuz. Çünkü o bu gece yanınızda değil, ama ona duyduğunuz öfkeyi okadar beslemişsiniz ki bir site de eski eşinize duyduğunuz öfkeyi savunuyorsunuz.
Yardım almaktan çekinmeyin, psikolog , arkadaş, hepsi olur . Ben muvekkillerimde yardım almanın mucize yarattığını gördüm, tabiki insanin önce bunu kendisinin istemesi lazım. Umarım bir gün, ve umarım çok geç olmadan artık sizinle evli olmayan o adami gerçekten hayatınızdan çıkarırsınız.