- 9 Şubat 2010
- 18.325
- 1
- 41.378
- 798
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Allah suçlu kulunu cezalandırırken mazluma göstermezmiş böbürlenmesin diye. Hiç üzmeyin kendinizi, onlara en büyük ceza başbaşa ve yalnız kalmak zaten. Kurtulma cesareti bulmak da size en büyük ödül. Bu ödülün tadını çıkarın benceİyi akşamlar herkese, boşanmama bir ay kaldı. Henüz dava açılmış bile değil ama bizim iletişimimiz sıfır. Ne yapacağız ne edeceğiz diye bile muhatap olmuyoruz. Heryerden engelledik birbirimizi. Canımı öyle yaktılar Kİ annesiyle birlikte. Nasıl bu kadar vicdansız olabildiklerini anlayamıyorum. Ben evlendiğimden beri ekonomik şiddete maruz kaldım. Ahtapot gibi etrafımı sardılar annesiyle herşeyimi kısıtladılar ve maaş kartımı vermediğim için boşanma aşamasına geldik. Aşırı derece anne bağımlılığı ve maaş kartıma el koymak istemesi dışında benimle alakalı başka bişey yok. Uzlaşmak için çok çabaladım ama anlamıyor. İlahi adaleti görmek istiyorum…. Psikolojim alt üst oldu artık. Sürekli adaletle kafayı bozmuş durumdayım. Tavsiyelerinize açığım hanımlar
Zaten herife maaş kartını al diye akıl verende odur. Baktı alamadı , para gelmiyor...Annesi karar veriyor ayrılmamıza da. Geldi benim kendi anneme diyor Kİ bunlar en iyisi ayrılsın herkes kendi yoluna baksın diyor kibirli kibirli.
Hayal kırıklığı ve kandırılmışlık hissiyle baş etmek başlarda çok ağır geldi. Salak enayi yerine konmak bir kalemde silinip atılmak hele ki para için harcanmak çok zor yaa. Bi de duygusal bir insanım eşimi nasıl çok seviyordum sırtımdan vurdu resmen.Allah suçlu kulunu cezalandırırken mazluma göstermezmiş böbürlenmesin diye. Hiç üzmeyin kendinizi, onlara en büyük ceza başbaşa ve yalnız kalmak zaten. Kurtulma cesareti bulmak da size en büyük ödül. Bu ödülün tadını çıkarın bence
Aynen aynen. İkisinin bedeni ayrı ama aynı ruhu taşıyorlar. Sözleri davranışları hep senkron yani. Kadın bizi bi salmadı kendi halimize bırakmadı ben oğluma çok düşkünüm sen bizi ayıramazsın gibi aptal aptal cümleler kuruyor. Gerçekten baş edilmez yaaZaten herife maaş kartını al diye akıl verende odur. Baktı alamadı , para gelmiyor...
Ah yaaa ahhhhh , beni çok üzüyorlar. Sabretmek çok zor çaresiz hissediyorumYaşattıklarını yaşayacaklar, bu şaşmaz. Ama o zaman gram umrunda olmuyo.
Tabi edilmez kızım. Hasta bunlar. Kimse çekmez aslında. Ama belli mi olur belki eli çok maşalı birine denk gelirler anyayı konyayı anlarlar. Konyalılar mi bu arada ? :)Aynen aynen. İkisinin bedeni ayrı ama aynı ruhu taşıyorlar. Sözleri davranışları hep senkron yani. Kadın bizi bi salmadı kendi halimize bırakmadı ben oğluma çok düşkünüm sen bizi ayıramazsın gibi aptal aptal cümleler kuruyor. Gerçekten baş edilmez yaa
Konya’ya çok yakın bir ilçedenler yobazlık derecesi aynı ama.Tabi edilmez kızım. Hasta bunlar. Kimse çekmez aslında. Ama belli mi olur belki eli çok maşalı birine denk gelirler anyayı konyayı anlarlar. Konyalılar mi bu arada ? :)
Valla çok kurnazlar anasıyla beraber çete gibi maaşlı gelin avına çıkmışlar. Akıllı gelin almazlar bidakineTabi edilmez kızım. Hasta bunlar. Kimse çekmez aslında. Ama belli mi olur belki eli çok maşalı birine denk gelirler anyayı konyayı anlarlar. Konyalılar mi bu arada ? :)
Ben Konyalıyım çevreyide bilirim.Valla çok kurnazlar anasıyla beraber çete gibi maaşlı gelin avına çıkmışlar. Akıllı gelin almazlar bidakine
Yaa evet niye böyle ya. Sinir oluyorum. Cimriliği geçtim hesapçılık çok iğrenç bir durum herşeyi hesap etmek .Bunların insan ilişkileri de hep menfaate dayalı herşey ticariistisnalar kaideyi bozmaz ama erkek öğretmenlerden cimri olmayanı 14 yıllık meslek ve özel hayatımda görmedim. dinleri imanları para çok büyük kısmının
Ay alsın oğlunu başına çalsın, sen öldüğün zaman oğlun yalnız kalacak bunu unutma deseydin.Aynen aynen. İkisinin bedeni ayrı ama aynı ruhu taşıyorlar. Sözleri davranışları hep senkron yani. Kadın bizi bi salmadı kendi halimize bırakmadı ben oğluma çok düşkünüm sen bizi ayıramazsın gibi aptal aptal cümleler kuruyor. Gerçekten baş edilmez yaa
Yaaa zengin kadın arayan erkeklerBen Konyalıyım çevreyide bilirim.İnanki öyleler ve öyle arıyorlar cidden. Ben bilirim akrabalardan maaşlı olsun , güzel olsun , ailesi zengin olsun diye arayan.
Tadilattan anlıyorsa anasının hasta kafasından başlasın sümsük. Gerçi sen boşayınca amele sümüğü gibi kalacak ya kolay gelsin.Yaaa zengin kadın arayan erkeklerben zengin de değilim sadece düzenli gelir kapısı olarak görüyorlar beni. Annesinin evinin tadilatını bana yaptırmak istiyordu düşün
Evlendik mi yoksa evlatlık mı aldık belli değil. Oğluna bakıcı arıyormuş ama maaşımı da verirsem o zaman soyadlarını taşımaya hak kazanabilirimAy alsın oğlunu başına çalsın, sen öldüğün zaman oğlun yalnız kalacak bunu unutma deseydin.
Ben anlayamıyorum ya evlatları bu kadar kıymetli madem ne halt etmeye evlendiriyorlar. Soran herkese doğruyu söyle, ana oğulun arasına giremezmişim, ben de tümden çıktım, ana kuzusu büyütmeye uğraşamam diye.
Bu arada istedikleri gibi bir gelin buldular. Ama gelin hanım öyle bir dik başlı çıktı ki kadın oğlunun evine gidemiyor şimdi. Yaaa bu da bir imtihan işte.Ben Konyalıyım çevreyide bilirim.İnanki öyleler ve öyle arıyorlar cidden. Ben bilirim akrabalardan maaşlı olsun , güzel olsun , ailesi zengin olsun diye arayan.
Burnu düşse almaz. Asla kibirinden ödün vermiyor. Ay bi de gururlu gibi davranıyor babama demiş ki bizim kimsenin parasında pulunda gözümüz yok demiş. Bir sürü watsap konuşması var kendi söyledikleri var yüzümüze inkar ediyorlar çıldırıcam yaaaTadilattan anlıyorsa anasının hasta kafasından başlasın sümsük. Gerçi sen boşayınca amele sümüğü gibi kalacak ya kolay gelsin.
Rol kesiyorlar yahu. Anasını bilmem ama erkeklere geç dank eder. Ama o zamana sende ne rüzgarlar eserrrr.Burnu düşse almaz. Asla kibirinden ödün vermiyor. Ay bi de gururlu gibi davranıyor babama demiş ki bizim kimsenin parasında pulunda gözümüz yok demiş. Bir sürü watsap konuşması var kendi söyledikleri var yüzümüze inkar ediyorlar çıldırıcam yaaa
Bana öyle geliyor Kİ hiç bir zaman dank etmez gibi sanki, şuanki psikolojik durumumdan mıdır bilmem çok ümitsizlik asla dank etmez diye düşünüyorum.Rol kesiyorlar yahu. Anasını bilmem ama erkeklere geç dank eder. Ama o zamana sende ne rüzgarlar eserrrr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?