Yaşattıklarını yaşasınlar istiyorum

Allah suçlu kulunu cezalandırırken mazluma göstermezmiş böbürlenmesin diye. Hiç üzmeyin kendinizi, onlara en büyük ceza başbaşa ve yalnız kalmak zaten. Kurtulma cesareti bulmak da size en büyük ödül. Bu ödülün tadını çıkarın bence

Hayal kırıklığı ve kandırılmışlık hissiyle baş etmek başlarda çok ağır geldi. Salak enayi yerine konmak bir kalemde silinip atılmak hele ki para için harcanmak çok zor yaa. Bi de duygusal bir insanım eşimi nasıl çok seviyordum sırtımdan vurdu resmen.

Zaten herife maaş kartını al diye akıl verende odur. Baktı alamadı , para gelmiyor...
Aynen aynen. İkisinin bedeni ayrı ama aynı ruhu taşıyorlar. Sözleri davranışları hep senkron yani. Kadın bizi bi salmadı kendi halimize bırakmadı ben oğluma çok düşkünüm sen bizi ayıramazsın gibi aptal aptal cümleler kuruyor. Gerçekten baş edilmez yaa

Tabi edilmez kızım. Hasta bunlar. Kimse çekmez aslında. Ama belli mi olur belki eli çok maşalı birine denk gelirler anyayı konyayı anlarlar. Konyalılar mi bu arada ? :)

Valla çok kurnazlar anasıyla beraber çete gibi maaşlı gelin avına çıkmışlar. Akıllı gelin almazlar bidakine
Ben Konyalıyım çevreyide bilirim. İnanki öyleler ve öyle arıyorlar cidden. Ben bilirim akrabalardan maaşlı olsun , güzel olsun , ailesi zengin olsun diye arayan.

istisnalar kaideyi bozmaz ama erkek öğretmenlerden cimri olmayanı 14 yıllık meslek ve özel hayatımda görmedim. dinleri imanları para çok büyük kısmının
Yaa evet niye böyle ya. Sinir oluyorum. Cimriliği geçtim hesapçılık çok iğrenç bir durum herşeyi hesap etmek .Bunların insan ilişkileri de hep menfaate dayalı herşey ticari

Ay alsın oğlunu başına çalsın, sen öldüğün zaman oğlun yalnız kalacak bunu unutma deseydin.

Ben anlayamıyorum ya evlatları bu kadar kıymetli madem ne halt etmeye evlendiriyorlar. Soran herkese doğruyu söyle, ana oğulun arasına giremezmişim, ben de tümden çıktım, ana kuzusu büyütmeye uğraşamam diye.

Ben Konyalıyım çevreyide bilirim. İnanki öyleler ve öyle arıyorlar cidden. Ben bilirim akrabalardan maaşlı olsun , güzel olsun , ailesi zengin olsun diye arayan.
Yaaa zengin kadın arayan erkekler ben zengin de değilim sadece düzenli gelir kapısı olarak görüyorlar beni. Annesinin evinin tadilatını bana yaptırmak istiyordu düşün

Yaaa zengin kadın arayan erkekler ben zengin de değilim sadece düzenli gelir kapısı olarak görüyorlar beni. Annesinin evinin tadilatını bana yaptırmak istiyordu düşün
Tadilattan anlıyorsa anasının hasta kafasından başlasın sümsük. Gerçi sen boşayınca amele sümüğü gibi kalacak ya kolay gelsin.

Evlendik mi yoksa evlatlık mı aldık belli değil. Oğluna bakıcı arıyormuş ama maaşımı da verirsem o zaman soyadlarını taşımaya hak kazanabilirim

Bu arada istedikleri gibi bir gelin buldular. Ama gelin hanım öyle bir dik başlı çıktı ki kadın oğlunun evine gidemiyor şimdi. Yaaa bu da bir imtihan işte.

Tadilattan anlıyorsa anasının hasta kafasından başlasın sümsük. Gerçi sen boşayınca amele sümüğü gibi kalacak ya kolay gelsin.
Burnu düşse almaz. Asla kibirinden ödün vermiyor. Ay bi de gururlu gibi davranıyor babama demiş ki bizim kimsenin parasında pulunda gözümüz yok demiş. Bir sürü watsap konuşması var kendi söyledikleri var yüzümüze inkar ediyorlar çıldırıcam yaaa

Rol kesiyorlar yahu. Anasını bilmem ama erkeklere geç dank eder. Ama o zamana sende ne rüzgarlar eserrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…