Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umudum yok deme.Okulun bitecek.Meslek sahibi olacaksın.İyi bir kariyer.Birkac kez aşık olacaksın.Gene üzüleceksin.Sonra yuva kurucaksin.Ailen olacak.Gezeceksin.Hayatta Herzaman üzüleceksin diye birşey yok.sürekli konu açıyorum ama 20 yaşındayım bu hayattan hiç keyif alamıyorum geçmişim de kötü geliyor geleceğim de anı da yaşayamıyorum yazmak da fayda etmez biliyorum 13 yaşımdan beri böyleyim yoruldum gençliğim çok dipte geçti bundan sonrası için de umudum yok
hayal gibi geliyorUmudum yok deme.Okulun bitecek.Meslek sahibi olacaksın.İyi bir kariyer.Birkac kez aşık olacaksın.Gene üzüleceksin.Sonra yuva kurucaksin.Ailen olacak.Gezeceksin.Hayatta Herzaman üzüleceksin diye birşey yok.
30 yaşındayım.Neler gördüm.Umudum tükendi.Neler neler yaşadım.Sen kendine acimazsan kimse sana acımıyor.hayal gibi geliyor
ilaçlar ne zaman etki ederBiz uzmanla gorusmelisiniz kuzum uzun sureli boyle hissetmeniz normal degil ilaclar iyi gelecektir veya terapi der bilemiyorum
2 haftaya etki eder çok geç olmadan tedaviye başlayın direkt ilerlerse daha büyük sıkıntılarla uğraşırsınızilaçlar ne zaman etki eder
Ilk haftalarda hissetmeye baslarsiniz ama en az 6 ay kullandirirlar geneldeilaçlar ne zaman etki eder