Yasamak istemyiorum

sesiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
4
0
36
Almanya
Merhabalar ...ben orta yasli bir bayanim yirmi senelik evliyim son on senesi esimle ayri yasadik evlilik cercevesi icinde... iki ogul yetistirdim herseyile iyisiyle kotusuyle esimle farkli farkli ulkelerde yasadigimiza ragmen bir aile olarak yasadik taki birsene oncesine kadar..
kendimden on yas ufak bir gence asik oldum ve kendimi hayal dunyasinda buldum ...o gencte tam beni yasatimi bilmiyor oda baska bir ulkede yasiyor oyle farkli bir dunya kurdumki icimde iki tarafda dengeyi saglayamadim simdi siddetli bir depresyon geciriyorum kimseyle konusmak yasamak bile istemiyorum , mantikli akili namuslu durust cok aktif caliskan iyi insan oldugumu dusundugum ben simdi herseyimi kaybettim.
Esim on senelik bir ayri yasantidan sonra artik birlikte yasamak icin bir ortam kurdu ve simdi esimle ayni evde yasiyoruz tabiki o bana guveni saglam bir vaziyette dimdik ayakta oysa ben cokmus durumdayim . Ona karsi durust olamadim En onemlisi sevdigim hayatimi bile verebilecegim o gencede durust olmadim simdi ben ne yapmalyiim bunun bir cezasi mutlaka var bunu cekecegim ..peki ruhumu nasil temizliyecegim hayatimda hic asik olmamistim bunu yasamak zorundamiydim herkezin akili zeki örnek gosterdigi ben nasil bunu yaptim ...
Bu evlilik nasil boyle devam eder...Ben bunun cezasini cekmeye hazirim ama cocuklarim ve esimin sucu ne peki o asik oldugum hicbirseyden habersiz olan o gencin sucu ne ...Allahim sen affet

evliliğiniz zaten bi enkazmış.seçtiğiniz yaşam da öyle.bence bi müddet herşeyden uzaklaşıp hayatınızı sakince gözden geçirebileceğiniz bi yere gidin.burda herkes bi fikir yürütecektir ama en mantıklı kararı yine kendiniz verebilirsiniz.bunun için de kısa süreliğine ortam değiştirip yanlız kalın...gitmeniz gereken istika***** cevabını bulacaksınız.

Kendinizi yerden yere vurmuşsunuz ruhunuza ne acı veriyorsa ondan kurtulun başka yerlere gidin sağlıklı düşünmek için sizi ne mutlu ediyor onun peşine düşün

Bazı şeyler kötü gitsede bence eşinizin çabalarına sizde destek olun ve evliliğinizi devam ettirin sonuçta ortak paydalarınz var ömrünüzün uzun bi kısmını eşinizle geçirmişsinz.söz konusu gençle bütün irtibatınızı koparn bi süre sonra unutursnz zaten örnek insandm diosunz herks hayatında hatalar yapar ama siz bunun kötü olduğunu anlamşsnz, pişman olmşsunz..en güzeli bu..çocuklarınızı onlarn geleceğini düşünün hayata daha sıkı tutunun.hobiler edinin çeşitli kurslara gidin ve en önemlisi bol bol dua edinn şuan buraya yazdığınz pişmanlk dolu sözleri el açıp kaainatn sahibine anlatn ve emin olun bunun karşılığını alırsınz.Rabbim yaşama sevinci versn herkese..

Sevgili arkadaslar yorumlariniz icin tesekur ederim o berbatimki ... piskolojik destege ihtiyacim var ama kaldigim sehirde piskolog yok ve pisikiatri doktorun verdigi antidepresif ilaclar artik beni insan halinden cikardi. Bu evlilige yapmis oldugum ihanet ölene kadar benle yasicak bunla nasil yasarim ben .. esimin yuzune her baktigimda yerin dibine giresi geliyor insanin , ve ben bunla nasil yasarim aldatmayla ölene kadar yasanirmi...

öncelikle hayatınızdaki beklentinizin ne olduğuna karar verin.. eşinizle ömür boyu bir yaşammı , yoksa aşık olduğunuz kişiyle ömür boyu bir yaşammı... eşinizle ayrı ülkelerde olduğunuz için duygusal bir boşluk oluşmuş sizde ve kapılıp gitmişsiniz hayatın rüzgarına... elbetteki yapılan doğru değil.. ama şu saatten sonra geçmişi irdelemek yerine , geleceğinizi şekillendirin... geçmişi unutmanız elbette zor ama iki evladınızı düşünmeniz gerekiyor...

antidepresanlarla bi hayat geçirmeyin... düşüncelerinizden kurtarmaz sizi o ilaçlar sadece bilinçaltına iteler ve tepkilerinizi öldürür.. tepki veremezseniz ,ağlayamazsanız ,düşünemezseniz dahada bunalımın içine girersiniz..

Kendinizi cezalandırmak zorunda değilsiniz ne yapmak istediğinize karar verin ona göre davranın

Durumunuz gerçekten zor..Fakat hatalar insanlar içindir ..siz hatanızı anlamışsınız şimdiden sonra olacaklara odaklanmanız ne yapmaya karar vermeniz gerekiyor..Olan olmuş yaşanan yaşanmış kendinizi bu kadar yıpratırsanız çocuklarınızada yansır onlarıda üzersiniz..Sana psikoljik terapi şart bence..inşallah kendini toparlarsın..

Simdi esimin bana guveni saygisi sevgisi doruk noktalarda o hicbirsey bilmyior oysa benim onu hak etmedigimi bilmiyor piskolojik sorunlarim oldugunu dusunerek bana destek veriyor gittigim doktora bunlari anlatamadim sizle paylastigim bu olayi anlatamadim yapamadim...esimi seviyorum bir arkadas yoldas sirdas icin mukemell biri ama bendeki o bir erkege duyulan istek ask cekim bitmis malesef bitmis onunla birlikte bile olamiyorum haftalardir bana dokunmasini bile istemyiorum elimden tutmasini bile onu sevmedigim icin degil neden bilmiyorum kendimi zorladikca ben cok fazla kotu olyuorum.
..Ugruna herseyi feda edecegim sevdaya tutuldugum o adama ise dun sabah mail yazarak ona yalan konustugumu iki oglum oldugunu ve buyuk oglumun kendisinden bes yas ufak oldugunu anlatan guzel bir mail yazdim artik bu yukun agir geldigini herseyin toz pembe olmadigini ve onu ne kadar cok sevdigimi anlatan.... tek bir cevap bile vermedi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…