Canım belkide ailen senin iyiligini istiyordur küçüklügünde çok dövmüş olabilirler ama belkide onlarda bunu doğru buluyorlardır baban paranızı almaya çalışırken belkide size bakabilmek içindir paraya ihtiyacı vardır belkide sevgilin iyi niyetli gibide sevgilinin annesi konusunda biraz ailen haklı gibi
Sana önerim bence kesinlikle kaçmamalısın bir yolunu bulup aileni ikna etmelisin mutlaka biryolu vardır olmuyorsa iyi düşün ve gerçekten nerde mutlu olacagına inanıyorsan orayı seç derim
kusuruma bakma ama senin aylen o ayle hakkinda etrafa öyle ayleyi kovduk gibi sözler sarf ederlerse.. erkek arkadasinin annesi sana nasil davranmasini beklersin? normal olarak o da cekinir aceba gelinim ilerde ayni sekil mi yapar diye.. sen su an yok cok tuhaflar gibi laflar ediyosun ama senin ne haddine. bi yerde sende kendini o ayle yerine koy? hem simdi yok cok tuhaflar felan da deme, benimde oglumun bana gelin getircegi kizin aylesi hakkimda ileri geri konussa bende cok tuhaf olurum.. kimse mükemmel degil.. bu cocukta olmazsa baska bi cocukta er yada gec yine kusur bulcaksin aylesinde.. o yüzden sakin olmaya calis.. hemen herseye negativ bakma. belki gercekten düzgün degiller, ama kendin de mükemmel bi aylen varmis gibi davranma cünki kimsenin yoktur... dedigim gibi su an sen kendini korumak amacli bütün kusurlari ariyosun.. ama yapma.. önce bi kendi basina dur 2 gün kimseyle konusma. mantigin anca yerine gelir
Glamgirl o senin şekerliğin
Seni neşeli görmek çok hoş.
Ben hiç konun hakkında yorum yapmadım ama
inş en güzel şeyler başına gelir şu ölümlü dünyada
Glamgirl, canım, insallah bugun de iyi olmaya devam ediyorsundur.
Son yazdıklarını da okuduktan sonra, bana sanki bu evlilik işi olmasa daha iyi olacak gibi gelmeye basladı. Erkek arkadaşın da, ailesi de, her ne kadar senin suçun değil diyorlarsa da bunun acısını senden çıkartmaya niyetliler gibi geldi bana.
Tabi, senin bileceğin iş ama iyice düşünüp karar ver. Bak geçmişte intahara falan da teşebbüs etmişsin, kendini yeni sıkıntılara atma.
Hakkında herşeyin hayırlısını dilerim.
senacim, beni düsündügün icin cok tesekkür ederim ve hayatta herseyin istedigin gibi olmasni diliyorum.
Hepimizin öyle olsun inşallah. Ama, bazen bazı tatsızlıklar çıkıyor maalesef. Aman ne olur bir daha intahar falan düşüncesi aklına gelirse hemen ya buraya yaz, ya doktor a falan git. Bak, benim 11 yaşımdan beri tanıdığım bir okul arkadaşım kalkıştı o işlere, 2 sene önce, biz diğer arkadaşlarla hala hep diken üstündeyiz. Sesi telefonda biraz yorgun gelse, telaşa kapılıyoruz. Seni seven insanları düşün. Yaşın genç, daha mutlaka çok güzel günlerin olacak. Çok mutluluklar dilerim.
su an o 3 izi de nasil yoketcem kaygisindayim:) keske hic olmasaydi evet
smyrnacim, o an insan kendini cikmazda saniyor. ve buna öyle bir inaniyor ki. ölsem daha iyi diye düsünüyor. artik aklima, sIkIntIlarIn gecici oldugu kazindi. sabretcem beklyicem.allah herseyin en iyisini bilir, biz insanogullari ufacik aklimizla herseyi daha mi bilicez diyorum...herseyin bi cözümü var ve zamanla bulunur bu cözüm yollari...ölmek kacmaktir, hemde en kolayina..insan kendini hic bi zaman degersiz hissetmemeli cünki can cok degerlidir...
o zaman estetik dikiş falan yapılmamış mıydı? Yapılmadıysa da sonra bir ara baktırtırsın. Ya da sen bildiğin için gözüne batıyordur belki de.
Benim arkadaş iyi şimdi. Onun izleri kalmadı pek sanırım, ilk zamanlar bileklik tarzı şeyler takıyordu, şimdi onları da takmıyor. Bizim yaşımız 54, benim arkadaşınki geçtikten sonra seninki haydi, haydi geçer. Bence seninkiler epey hafiflemiştir de, sen kafana takıyorsun. Ay, hiç dert etme bunları, boş ver gitsin, tek kusurun da (ki kusurla hiç alakası yok) o olsun.
ölmek kaçmaktır doğru ama kolay olduğunu sanmıyorum:) birde bnce sevgilinin evine giderek hiçte iyi birşey yapmamışsın. Annesine konuşma fırsatı vermen, o beddua ederken susman çok kötü. Kendimden örnek verecek olursam ailemle ilgili küçücükkk bir sorunum olduğunda nişanlımın annesi ile telefonda konuşurken bundan bahsetmişim. Oda bunu abartmış büyütmüş farklı yorumlayıp zaten sorunlular gibi düşünerek ailem hakkında rahat yorum yapma hakkı olduğunu sandı. Anladım hemen bu hakkın nerden kaynaklandığını kimin verdiğini, oysaki söylediğim önemsiz küçük birşeydi. Sonra ne oldu yine benim karşıma geldi. Sen sevgilinin annesinin konuştuğu hiçbirşeye cevap vermedin hepsini yuttunya olurda ilerde evlenirseniz ne ailen ne sen kalacaksın laf etmedikleri. Değersiz olacak ailen onların gözünde çünkü savunan yoktu, sende değersiz olacaksın çünkü arkan yok ailesi zaten öyle zaten böyle diye düşünecekler. O yüzden hatana hatayla devam etme kesinlikle kendini ağırdan sat. Sonra evlenince tepene çıktıkça çıkarlar pişman olursun.