- 21 Şubat 2018
- 21
- 6
- 1
- 35
- Konu Sahibi Karanfilmutlu
-
ÜcretsizKaç para
Yardım isteyen yok mu yazmak da yorum haklısın ama insanların işine yaramazYazmaya başladım zaten.Yargılamadan önce bir düşünün lütfen
Hepimiz böyle dönemler yaşayabiliriz.Önemli olan kendimize doğru soruyu sormak.Son zamanlarda farklı bir durum içinde misinizben simdik yasamdan hec keyof almiyorum niye ?
Hepimiz böyle dönemler yaşayabiliriz.Önemli olan kendimize doğru soruyu sormak.Son zamanlarda farklı bir durum içinde misiniz
Her zaman bir şansımız vardır.Dünyaya bir kere geliyoruz , ayağa kalkıp dimdik durma vaktiYaşamını iyin yaşayamamış biri yaşı geçince yaşamdan geçmeli mii geçmemeli miii ??
Peki keyif aldığınız dönemler ile şuanki yaşantınız arasında fark var mı
Evet insanlara yaralı olmak istiyorum:) istediğiniz zaman yazın lütfenayy hep ıstemısımdır bır yasam kocum olsun
mesela hayatımla ılgılı bazı kararlar alırken sureklı bırılerınden fıkır alma ıhtıyacı hıssedıyorum
hata yapmaktan korktugum ıcın belkı de
e herkesden de fıkır alınmıyor ozellıkle yanlıs yonlendıren ınsanlar oldugunu fark ettım
bu gıbı durumlar da sıze yazıp danısabılır mıyım ?
Farkı bulmalıyız.Zevk aldığınız dönemde hayatınızın rutini nasıldı , şuan nasılevet cok daglar kadar .. yasamdan keyif almalimiyim yoksa almamalimiyim yoksa alamama ihtimalimle alma ihtimalimi dusunmelimiyim?
Ayağımda menisküs var varis var kalkamıyorum ki.Her zaman bir şansımız vardır.Dünyaya bir kere geliyoruz , ayağa kalkıp dimdik durma vakti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?