- 23 Mart 2015
- 5.715
- 12.050
- 248
Hele hele şu tavırlara bak.Günaydın hanımlar kusura bakmayın herkese teker teker cevap yazamadım. Okudum yazdıklarınızı. Çok ödemelerimiz vardı. Elde nakit çok kalmayınca bende para almıyordum borçları ödeyelim diye. Bu sebepten kartımı vermiştim. Zateh ay başından sonra para da kalmıyordu.
Halıcı konusuna gelince yaşadığımız yer küçük bir yer iki halıcı var ve ben sadece birini tercih ediyorum işim dolayisiyla da ben aramak istemedim ve tabi ki halıları tek başıma toplayıp taşımamak İçin eşimi de bekledim bu sebepten dolayı uzadı.
Ev işi konusunda sürekli benim söylemem gerek yoruldum artık söylemekten bi ara iki hafta temizlemedim evi umrunda olmadı, bebek var zaten kirli ve dağınık olmasına dayanamıyorum. Her şeyi erteliyor. Çok tembel, uyuşuk bi insan, masa başı çalışıyor yanı yorulmuyorda anlamıyorum erkek olduğu halde bir işi beceremiyor.
Dün eşim dışarıya çıktıktan sonra mesajlaştık içimdekileri söyledim evde köle gibi olduğumu ve maaşımın son kuruşuna kadar ona verdiğimi onun sadece bostan korkuluğu gibi evde durup bir işe yaramadığını söyledim
Diyor ki iki kuruş para kazanıyorsun diye öyle yapıyorsun al paranı başına çal, işim olmaz seninle, kredi vadesini uzatıyorum (normalde ayda 1400 ödüyorduk 700 e düşürecekmiş) beni ilgilendirmez dedim nasılsa sen ödeyeceksin tek kuruş vermiyorum bundan sonra.
Akşam yemek yapmadım gelip kendisi hazırladı beni de çağırdı ben yemedim. sofra olduğu gibi tezgahın üzerinde duruyor.
Sabah kahvalt hazırlamadan dışarı çıktı şimdi aramış halıcı gelirse beni çağır beraber alalım içeri diye
Sana ihtiyacım Yok ben alırım dedim. Moralim çok bozuk kızlar.
Vallahi böyle adama ne yemek yaparım.ne çamaşırını yıkarım hak etmiyor çünkü.
Çocuğa ve kendinize ayrı yemek yapın çamaşırınızı ayrı yıkayın değerinizi anlasin.
Paranızı da vermeyin gerçekten madem öyle al başına çal dedi adam olsun burnu surtsun biraz.