Merhaba hanımlar konuya geçmeden ön bilgi vereyim ki bana akıl verin.. sizin önerilerinize ihtiyacım var.
İki buçuk yıllık evliyim bir yaşında bebeğim var eşimle ayni kurumda çalışıyoruz.
Genel olarak evin tüm sorumluluğu bende şöyle ki; işten geldiğimiz gibi kendisi kıyafetlerini değiştirip kanepeye uzanır ve çok fazla olmamakla birlikte bebekle oynar. Ben maratondaymışım gibi yemek, çay bulaşık, bebeği yedirme, altını temizleme, uyutma derken hergün anca gece 22:00, 22:30 a kadar sürekli koşturuyorum.
Hafta sonu beyefendi sadece ekmeğe gider on beş dksını almaz gelince hemen kahvaltının hazır olmasını ister. Tabi o sürede hem bebekle uğraş hem kahvaltı hazırla zor oluyor. Kahvaltıyı görmeyince başlıyor tartışmaya.
Gelelim evin maddi sorumluluğuna maaşım hesaba yattığı gibi ona gönderirim kira, kredi ve gün parası İçin sadece telefon faturamı öderim. Cebimde bir kuruş para olmaz.
Şimdi asıl konuya gelmek gerekirse üç aydır halıları yıkamaya verecem ama bi türlü eşim parayı bahane ederek halıları vermedi.
Bugün kahvaltıda bir demlik çay beyaz olan halıma döküldü ve kendisi kılını bile kıpırtadmadı halıcıyı çağır diyorum adam bir halı İçin gelip halıyı almaz diyor. Tamam zaten diğer halılarda kirli onları da veririz yok uğraşamam falan dedi ben o sinirle koca halıyı kaptığım gibi banyoya gittim üzerine en azından çamaşır suyu dökerim diye bir yandan da ağlıyorum sinirden. Baktım hala aramıyor dışarı çıkacak beyefendi blöf yapıp üzerimi giyindim gidip ben çağırayım diye (telefon numarası yoktu yoksa kendim arardım) bana diyor ki nasıl insansın Deli gibi hareketlerin var sen delisin benim için bittin senden bişey olmaz kahvaltıyı burnumdan getirdin diyerek dışarı çıktı sonra aradı halıları çıkar adam gelip alacak ama ben benim için bittin rezalet çıkardın diyor .
Ben daha sonra evden çıktım kafa dağıtmak İçin anneme gittim şimdi geldim eş kişisiyle konuşmuyoruz?
Fazlasıyla tepeme çıkardığımın farkındayım