• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşam Dersleri-12

Slm tuanay yaptığınız çalışmalar çok hoşuma gitti.Çünkü bende bu tür şeylerle çok ilgileniyorum.Size şunu sorucam bu bedenin gevşemesiyle ilgili deilmi?Yani sadece hamilelikle ilgili deil?Bide bu işlerle profesyonel olarak mı uğraşıyosunuz?

hürrem yine dibe vurdu balım....... yüzü yok artık karşınıza çıkıp bişiler demek için......

Slm tuanay yaptığınız çalışmalar çok hoşuma gitti.Çünkü bende bu tür şeylerle çok ilgileniyorum.Size şunu sorucam bu bedenin gevşemesiyle ilgili deilmi?Yani sadece hamilelikle ilgili deil?Bide bu işlerle profesyonel olarak mı uğraşıyosunuz?

Canım ilgili olman çok hoşuma gitti.ARAMIZA HOŞGELDİNÇ.Bu çalışmalar sadece hamilelikle ilgili değil,tamamen yaşamla ilgili.Ben iletişim fakültesi mezunuyum ve şu an yaşam koçluğu eğitimini alıyorum cnm.Ve aldıklarımı kısmen de olsa burada sizlerle paylaşıyorum.İşte durum budur...

hürrem yine dibe vurdu balım....... yüzü yok artık karşınıza çıkıp bişiler demek için......

Dibe vurduysan,yüzeye çıkma zamanın geldi hürremcim ve bu geceden daha iyi bir fırsatta olamaz bence.Hadi cnm,son bir gayret.Bazen olumlu halin beni bile motive ederken,böyle karamsarlaşman beni çok şaşırtıyor ve üzüyor.Aslında sürekli deneniyor,sınanıyorsun.Tam iyi gibi olduğunda,pat diye başka bir dalga seni tekrar kıyıya sürüklüyor.Aslında suya kendini öylece bıraksan,su seni hiç zorlanmadan üstünde tutacak ama,işte sorun da burada,bırakamıyorsun hayatım...Hadi bu gece bir başlangıç olsun....

Dibe vurduysan,yüzeye çıkma zamanın geldi hürremcim ve bu geceden daha iyi bir fırsatta olamaz bence.Hadi cnm,son bir gayret.Bazen olumlu halin beni bile motive ederken,böyle karamsarlaşman beni çok şaşırtıyor ve üzüyor.Aslında sürekli deneniyor,sınanıyorsun.Tam iyi gibi olduğunda,pat diye başka bir dalga seni tekrar kıyıya sürüklüyor.Aslında suya kendini öylece bıraksan,su seni hiç zorlanmadan üstünde tutacak ama,işte sorun da burada,bırakamıyorsun hayatım...Hadi bu gece bir başlangıç olsun....

dilerim öyle olur... tuanayım....bi gayrete daha gelicem bu gece... sizin için, bebeğim için ve kendim için..... inan bana meditasyonlarımı aralıksız yapıyorum pembe baloncuğumu ,terapilerimi,,......dualarımı,ilaçlarımı.....

biliyomusun dün dü aslında regli günüm....ama olmadım.... öyle sevindimki .... çocuklar gibi .... bi anda her şey değişti benim için hayat toz pembeye büründü.....
ama kısa sürdü....
bu sabah bebeğim olmayacağını doğa bana bildirdi.... bende dibi boyladım yine... yüzüm gözüm şiş,senin yazını bile okurken göz yaşlarına boğuldum.....
ne bitmez bi sınavmış bu ..... ne de zormuş.... ben devamlı çakıyorum galiba....

bu gece rabbim dilerim duyar sesimi yakarışlarımı.....:a015:

Tuanay çok Teşekkür Ederim Cnm Bana Da ümit Oldun Herkes Gibi Dün Yoğunluktan Tekrar Girip Sana Teşekkür Edemedim Tüp Bebeğe Bile Belki Gerek Kalmayacak Demen Ayri Bir Moral Oldu Rabbim Hepimizin Dualarini Ve Gayretlerini Görsün Kabul Etsin Inşallah Tekrar Teşekkürler Seni Merakla Takip Ediyoruz Canim

:dance:

kıs hüremmimmmmm canımmmm nasıl tık yok ay anam sende iyi salverdin he :mymeka:sen varya benim kullandıgım ignelerden kullanda bak atom olursun yaw bende bu igne olmadan yumurta saglanmıyo bak kullanıyorum işte dr cok güzel yumurtalar oldu diyotatlicadiarzuyani sen hele
baska dr git bak neler olucaksırnaşık şeycanım benim mucukssssssŞenizŞeniz bu lafımı yabana atma emii

tamam anacım ... bişi dicem ne iğnesi onlar?

Back
X