benim bunları yapacak zamanım hiç yokki
çünkü ben çalışıyorum
Nası yani :bbo:
Bizde çalışıyoruzzzzz,çok bi vakit ayırmana gerek yok ki,yatmadan önce yapabilirsin.İşteyken yapman gerekmiyor.şutarafagitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim bunları yapacak zamanım hiç yokki
çünkü ben çalışıyorum
ben de deneyimlerimi paylaşmak istedim arkadaslar.küreyi hayal etmekte ve vucudumun kısımlarına göndermekte biraz zorlandım.sonra ıyıce odaklanınca basardım.enerjıyle beraber vucudunda bir sıcaklıgın da ilerlediğini hissettim.en son ayak noktasına ulasınca sıcaklık sankı bedenime birden bire yayıldı. .meditasyonu tamamladıgımda üzerimde tatlı bir yorgunluk kaldı:bbo:.sanırım fazlaca rahatladım neredeyse uyuyacaktım:dance:
Kızlar bugün sizler için de dua ettim.hep derler ya hamişlerin duası kabul olur diye.Amin inşallah hepimizin hayalleri gerçek olsun
Güzel bir deneyim olmuş canım,rahatlaman çok güzel.
İnşallah hayallerin çok beklemeden gerçek olur...
BALSURAT ah senle ilgili güzel şeyler hissettim birden Hayde halaya bakemmmmmm :teytey::teytey::teytey:
merhaba tuanay bu yazını okudum ve çok beğendim çok teşekkürler öncelikle sana...olumlu düşünceye ve meditasyona her zaman inandım ve bazı kitaplar okudum ama son zamanlarda yaşadığım sıkıntı bebeğimin olmamamsı ve 3 negatif aşılama beni öylesine üzdüki denemeye mecalim bile kalmadı olumlu etkilerini bilmeme rağmen bilincimi kaybettim sanki çok mutsuzum bu yaz tüp bebek deneyeceğiz sence bu dersler beni de olumlu etkilermi tüp bebek aşamasona gelmeden bir bebeğim olabilirmi acaba diyorum ya çok mutsuzum bu aralar ve hiçbirşey beni mutlu edemiyor artık...
Kızlarrrrr süpersiniz,bugün önemli bir gün biliyorsunuz.Yüce Peygamberimizin doğum günü.O nedenle bugüni iyi kullanın.Bol dua,bol olumlu düşünce ve bol meditasyon....Bir sürü baloncuklar gönderin evrene.Emin olun böyle bir günde,daha çabuk gerçekleşecektir.Buradan hepinizin kandilini mübarek ediyorum.Umarım gelecek doğum gününde,hepimiz doğum yapmış oluruz hayırlısıyla....Hepinizi çok seviyorum ve sevildiğimi hissediyorumoğru hissediyorum değil mi????????
Kızlarrrrr süpersiniz,bugün önemli bir gün biliyorsunuz.Yüce Peygamberimizin doğum günü.O nedenle bugüni iyi kullanın.Bol dua,bol olumlu düşünce ve bol meditasyon....Bir sürü baloncuklar gönderin evrene.Emin olun böyle bir günde,daha çabuk gerçekleşecektir.Buradan hepinizin kandilini mübarek ediyorum.Umarım gelecek doğum gününde,hepimiz doğum yapmış oluruz hayırlısıyla....Hepinizi çok seviyorum ve sevildiğimi hissediyorumoğru hissediyorum değil mi????????
Kızlarr merhabalar!İlk önce hepinizin kandili mübarek olsun ve hepimizin kucakları dolsun işallahh :)
Sabah uyandım ve daha yataktan çıkmadan denedim!İlk başta çok zorlandımmm Ama göbeğime doğru yavaş yavaş kürem belirginleşti,ama kuyruk sokumuma gelince belimin etrafında küre tur atmaya başladı??Zor durdurdum valla...sırnaşık şey Ayaklarımdan başıma doğru gelirken ışıkların vücudumun yan taraflarından çıktığını gördümmm!
Acaba uyku sersemi yapmasamıydım:uhm:
KIZLAR HERKEZİN KANDİLİNİ KUTLUYORUM VE İNŞALLAH BU MÜBAREK GECEDE RABBİM DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRMEYECEK İNŞALLAHH AMİNNNN
DARKINLANF CANIMSINNN KIZZ İÇİNEMİ DOĞDU KIZ HAMİŞMİYİM YOKSA BAKARSIN BİR HAFTA SONRA MÜJDE VERİRİM sırnaşık şey EVET GELİYORUM HALAYA ŞİMDİ HOPAAAAAAA :teytey:BUGÜN İÇİMDE GÜZEL BİR ENERJİ VAR MEDİTASYONUMU YAPTIM.YAPARKEN MEDİTASYON BİTENE KADAR YÜZÜMDEN GÜLÜMSEME HİÇ ÇIKMADI.İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HEPİMİİZN YÜZÜ GÜLECEK