• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşam Dersleri-12

Şeniz dark sağol canım gerçek öylemi demiştir dimi:dance::dance: başlktaki gibi kesinlikle bebeğimiz olcak Şeniz sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyo bakalım çok yorma kendini dikkat et canım:nazar:a.s.

Olacak canım inşallah.Hamişlik iyi şimdilik.Bugün keseyi gördüm.İnşallah 2 hafta sonrada bebeği görmeyi ve kalp atışlarını duymayı hedefliyoruz.İnşallah olur.

[
İşte bu süper bi gelişme.Harikasın.Nur yüzlü dilber ;)
Eşim bana da diyo senin yüzünde bi ışıltı var diye.Geçen arkadaşın biri de dedi.Senin yüz ifaden değişti sanki dedi.Olabilir valla pozitifliğin etkisi sardı bizi
ewet dimi ben de çok şaşırdım... ikide bir gidip aynaya balkıyorum.....ayyy ne hoş ben düzeliyorum mu ne?......
bu arada canımsın biliyosun dimi?
Süpersin canım düzelmek ne kelime.Müthiş bir ilerlemedesin...

CANIM SIMDI TEKRAR YAPICAM MEDITASYNU BU SEFER DAHA BÜYÜK BİR KÜRE HAYAL EDİCEM :teytey::teytey:tuanay canımsın a.s.

Et bakalım :)))
Altın küre olsun :))))
Ama öyle olunca uçmuyo dikkat et :pPlülülülülülü

sen de benim canımsın,seni çok seviyorum hürremcim.Bu arada tabii ki bu değişimi hemen yakalayabildin yani aynı zamanda da süpersin,mükemmelsin

canım sın beim tuanayım..... sayenizde çok iyiyim...... ben de seni çok seviyorum....aslında ben de şaşırıyorum bu kadar hızlı ilerleyişime.... canım öğretmenim , ışığım.....tüm bumlar sayende farkındasın değil mi? beni ne denli derin bi karanlıktan çıkardınız.... hepinize çok ama çok teşekkürler...a.s.

sevgili dark daha önce hiç meditasyon yapmadım ama mutlaka yatırken deniycem günde 1 kere mi yapabilirim yoksa daha fazla olabilir mi günün hangi saati uygundur çok teşekkürler harika bilgiler iyiki varsın

sevgili dark daha önce hiç meditasyon yapmadım ama mutlaka yatırken deniycem günde 1 kere mi yapabilirim yoksa daha fazla olabilir mi günün hangi saati uygundur çok teşekkürler harika bilgiler iyiki varsın

Canım Hocamız TUANAY ..Ben değilim.Bende senin gibi öğrenciyim :)

Günde bi kaç kere yapmanda fayda var.Her ihtiyaç duyduğunda olabilir.
En uygun sabah saatleri benim deneyimime göre.Ama akşamda olur.yeterki uygun sessiz bir ortamın olsun..

Kolay gelsin canım bol şanslar..a.s.

ayyy carsamba veya persembe günü asılamam var ve bu meditasyonu yapıyorum asılama yaptırdıgım günde yapıp gidicem inş. bütün cakralar acılırda bebegim bana tutunur ya allahım tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inş.

ayyy carsamba veya persembe günü asılamam var ve bu meditasyonu yapıyorum asılama yaptırdıgım günde yapıp gidicem inş. bütün cakralar acılırda bebegim bana tutunur ya allahım tüm isteyenlere ve bana nasip etsin inş.

angelim hayırlısı olsun canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm..........:1hug:

biliyomusun bende hala tık yok..................:1no2:........tatlicadiarzu

Canım inşallah hayırlısıyla bu beklemenin ardından bebeğine kavuşucaksın sıkıca annesıne tutunucak:teytey:muckkk

merhaba pozitif melekler a.s. tuanay cım bu gün 3. denememi yaptım hissettiklerimi yazıyorum yorumunu bekliyorum canım fisfisfis beynimde dalgalanmalar olmadı karın bölgemde hissettiğim enerji 10 kez nefes egzersizi yaptım iyi geldi fakat pıtırtılar oluyor anlayamadım :sm_confused: sonra dizlerimden ayak parmaklarıma kadar bir şeylerin aktığını hissettim fakat parmak uçlarımdan çıkmadı bende hiç baş dönmesi yada nefes darlığıda olmadı yapamıyormuyum ki acaba yardımcı olurmusun canım :uhm:a.s.

merhaba pozitif melekler a.s. tuanay cım bu gün 3. denememi yaptım hissettiklerimi yazıyorum yorumunu bekliyorum canım fisfisfis beynimde dalgalanmalar olmadı karın bölgemde hissettiğim enerji 10 kez nefes egzersizi yaptım iyi geldi fakat pıtırtılar oluyor anlayamadım :sm_confused: sonra dizlerimden ayak parmaklarıma kadar bir şeylerin aktığını hissettim fakat parmak uçlarımdan çıkmadı bende hiç baş dönmesi yada nefes darlığıda olmadı yapamıyormuyum ki acaba yardımcı olurmusun canım :uhm:a.s.

canım meleğim,bence meditasyonların yavaş yavaş amacına ulaşmaya başlamış.Karın bölgenle ilgili sorunu çözmen,çok güzel.Bebeğinin yaşama alanına bir düzen getirmeye başlamışsın.Baş dönmelerinin olmaması senin bu sürece çok daha çabuk uyum göstereceğini ifade ediyor.Bu çalışmanın ardından daha başka bir meditasyon çalışması gelecek.Ona hazır olmanız açısından,bu meditasyon çok önemli cnm.Biraz daha tekrarlarımız artsın,diğer meditasyon çalışmalarıyla daha da enerjik ve hazır ve huzurlu ve mutlu ve sağlıklı olacağız.

Tuana canım bu sabah ilk meditasyonumu yaptım ama pek bişi anlamadım daha yalnız hafif baş dönmesi ve konsantrasyon bozukluğu yaşadım bilmem bunla ilgisi varmıdır uyanır uyanmaz yapmıştım sonrasında gene uyuyakalmışım fikirlerinizi yazarsanız sevinirim Dark arkadaşım çok teşekkürler

İnşallah tutunur canım bebeğin bol şanslarrr...

Olacak olacak...................Canım Hürremcim Pozitif Akımın En Güzel Meleğiiiiiiiiiiiiiii

MİNECİM rica edrim canım...

:dance:

kıs hüremmimmmmm canımmmm nasıl tık yok ay anam sende iyi salverdin he :mymeka:sen varya benim kullandıgım ignelerden kullanda bak atom olursun yaw bende bu igne olmadan yumurta saglanmıyo bak kullanıyorum işte dr cok güzel yumurtalar oldu diyotatlicadiarzuyani sen hele
baska dr git bak neler olucaksırnaşık şeycanım benim mucukssssssŞenizŞeniz bu lafımı yabana atma emii

Tuana canım bu sabah ilk meditasyonumu yaptım ama pek bişi anlamadım daha yalnız hafif baş dönmesi ve konsantrasyon bozukluğu yaşadım bilmem bunla ilgisi varmıdır uyanır uyanmaz yapmıştım sonrasında gene uyuyakalmışım fikirlerinizi yazarsanız sevinirim Dark arkadaşım çok teşekkürler

Minecim,aramıza hoşgedin hayatm.İlk meditasyonda pek bir şey anlayamamış olan nomal.Baş dönmesi olması da normal.Çünkü ciğerlerini tam kapasite çalıştırıp,dokulara fazla miktarda Oksijen gönderiyorsun.Bnim senden ricam,inatla ve ısrarla ypmaya devam etmen.Ve özellikle hangi bölgende tıkanıklık yaşadın ya da nasıl geçti,bana anlatman cnm.Ondan sonra birlikte enerji noktaları ve tkanıklıkların hakkında konuşalım

Pozitifffff Akımın Melekleriiiiiiiiiiiiiiiii
Noldu biliyomusunuz???????????*Bilmiyoosunuz tabi :PpP

Ya ben galiba rüyamda meditasyon yaptım kafamçokkarıştı
Nasıl güzeldi ama varya mükemmeldi.
Aynen yavaş yavaş titreme oluyo enerji gönderdiğim yerde.Tüm vücudumda hissediyorum olumlu enerjiyi.En son hayalimi resmediyorum yine balonumu hazırlıyorum,en pembesindenn..

Veee uçuruyorum onu...

Kızlar rüyaydı galiba bu yaşadığım...belki de gece uyandım la uyudum arasındamı yaptım dersiniz???

Yoksa aç yatan tavuk misali miyim:))) :sm_confused: :uhm:

Ama başarılıydı,gerçekse de rüyaysa da..Çok rahatladımmm.evrende baloncuğum bana gerçek olarak dönecek inşallahhh

Pozitifffff Akımın Melekleriiiiiiiiiiiiiiiii
Noldu biliyomusunuz???????????*Bilmiyoosunuz tabi :PpP

Ya ben galiba rüyamda meditasyon yaptım kafamçokkarıştı
Nasıl güzeldi ama varya mükemmeldi.
Aynen yavaş yavaş titreme oluyo enerji gönderdiğim yerde.Tüm vücudumda hissediyorum olumlu enerjiyi.En son hayalimi resmediyorum yine balonumu hazırlıyorum,en pembesindenn..

Veee uçuruyorum onu...

Kızlar rüyaydı galiba bu yaşadığım...belki de gece uyandım la uyudum arasındamı yaptım dersiniz???

Yoksa aç yatan tavuk misali miyim:))) :sm_confused: :uhm:

Ama başarılıydı,gerçekse de rüyaysa da..Çok rahatladımmm.evrende baloncuğum bana gerçek olarak dönecek inşallahhh

Tatlım sen bu meditasyon olayını aşmışsın gerçekten.Takdir ve tebrik ediyorum.Bu derecede kolsy ve güzel hayata geçirebilmiş olman inan harika.EEEE daha ne olsun!!!!!!!

Merhaba Tuanaycım!Daha yeni okuyabildim bu dersimizi :) Sabah uyanınca bende yapıcam hemen...kaçılın çakralar ben geliyom heyyyyy :dance:

benim bunları yapacak zamanım hiç yokki
çünkü ben çalışıyorum

Back
X