Canım beden eğitimi derslerinde öyle öğretildi ya bize.3 kerede kerede burundan al.Yavaşa yavaş ağızdan ver şeklinde.O da güzel farketmez heralde yeterki nefesiniz içinizde kalmasın sırnaşık şey sırnaşık şeyŞu nefes olayını eşimede öğrettim ilk zamanlar göysüm yerşinde durmuyodu ama son zamanlarda alıştım sanırım..ama eşim ısrarla ağızdan vermek gerekir diyor:) Gelde anlat..
tuamay... meditasyonu yaptım... ve bana inanmıyacaksın belki....
bir haftadır ben pek iyi değildim... eşimde topla kendini artık değip duruyordu... az önce eşim eve geldi... ve bana bakıp - ne oldu dedi ?...- ne ne oldu dedim.....yüzünde bi huzur var sanki... pek bi ışıldıyorsun bu gün dedi.....ayyy sağ ol dedim.... bi de şımardım bi güzel....!
canım anlata bildim herhalde...... canım cok sağ ol... yeni dersi sabırsızlıkla bekliyorum....
İlk denemelerde bize neler oldu ahh ahh senin baş dönmen çok normal.Biz hep hastalandık.Sen ucuz yıtmışsın canım doğru yoldasın.Hoşgeldin aramıza.:içelim:O kadar da inanarak başladım benim ilk meditasyonum hafif bir başdönmem var normalmidir?Küreyi bir türlü tam hayal edemedim onun yerine bir hologram vardı daha çok denemelerim sürecek.
Sevgiler
canım ben normalde burnumdan nefes alır veririm ne güzel belki bu yüzden huzurluyum meditasyonu uyguladım ama benim enerji karnımda toplandı neden acaba bi yalnışlık olabilirmi tuanay hemen cevap verebilirsen sevinirim
canım ben normalde burnumdan nefes alır veririm ne güzel belki bu yüzden huzurluyum meditasyonu uyguladım ama benim enerji karnımda toplandı neden acaba bi yalnışlık olabilirmi tuanay hemen cevap verebilirsen sevinirim
İşte bu süper bi gelişme.Harikasın.Nur yüzlü dilber
Eşim bana da diyo senin yüzünde bi ışıltı var diye.Geçen arkadaşın biri de dedi.Senin yüz ifaden değişti sanki dedi.Olabilir valla pozitifliğin etkisi sardı bizi
ewet dimi ben de çok şaşırdım... ikide bir gidip aynaya balkıyorum.....ayyy ne hoş ben düzeliyorum mu ne?......
bu arada canımsın biliyosun dimi?
TuANAY CANIM EBN MEDİTASYONU ŞİMDİ YAPTIM YERE UZANDIM VE ÇOK GÜZEL BİR ALTIN KÜRE BEYNİMDE CANLANDIRDIM VE TAMAMLADIM .Şimdi hemen yazıyorum bende şuan bayağı bir baş dönmesi ve nesef darlığı oldu biraz dinlenip rahatlayım en iyisi bakalım gün içinde topladığım pozitif enerji dışarı çıkacağını biliyorum ve bana bal surata neler oluyor diyceksinizzzzz :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?