• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşam Dersleri-12

TUANAY

Allahım şükürler olsun
Kayıtlı Üye
Selamlar pozitif akımın güçlü melekleri.Tekrar biraradayız.12. derse kadar geldik ama paylaştıklarımız kadarıyla,son dersler de çok zorlananlarımız oldu.Ama şunu unutmayın ki,bu evrenin yasalarından biridir;en çok zorlandığınız an,çözüme en yakın olduğunuz andır.Burada,ya vazgeçersiniz ya da son kez sınanıp,nihai hedefe ulaşırsınız.
Anne,doğum yaparken,hiç doğuramayacağını sanır oysa ki son bir ıkınmayla,bebeğinin ağlama sesleri duyulur,merhaba der hayata....
Artık,sizinde okuduğunuz ve uygulamaya başladığınız üzere,meditasyon çalışmalarına geçtik.Bu çalışmalar çok ama çok önemli arkadaşlar.Lütfen hakkını vererek yapın ve hakkınızı alın.Nefes çalışmlarında unutmayın;nefes alırken hep burundan karnınızı şişirerek alın,göğüs hareket etmesin,4 saniye tutun ve yine burnunuzdan çok yavaş karnınızı indirerek verin.Bu nefes şekli,doğru olursa ancak meditasyon gerçekleşir.Ağzınızı kullanmayın nefes çalışmalarında.Hadi dersimize başlayalım.Bu arada sizi çok seviyorummmmm.

ÜÇ GEREKLİ UNSUR

İçinizde,herhangi bir dileğinizin ne kadar başarılı olacağını belirleyen üç unsur vardır:

1-ARZU.Ulaşmayı arzuladığınız şeyi yaratma ya da elde etme konusunda gerçek bir arzuya sahip olmalısınız.Arzu sözcüğü ile,bağımlı kılıcı,aç gözlü arzuyu değil,bir şeyi gerçekten amaçlamanın açık ve güçlü duygusunu kastediyorum.Kendi kendinize önce 'Bu hedefin gerçekleşmesini gerçekten,yürekten arzuluyor muyum?' diye sormalısınız.

2-İNANÇ.Seçtiğiniz hedefe ve ona ulaşacağınıza ne kadar çok inanırsanız,onun gerçekleşme gücü de o oranda artar.Kendi kendinize,"Bu hedefin var olduğuna inanıyor muyum" ve "ona ulaşmanın ya da gerçekleştirmenin mümkün olabileceğine inanıyor muyum" diye sormalısınız.

3-KABULLENME.Peşine düştüğünüz şeyi kabullenmeye ve ona sahip olmaya istekli olmalısınız.Bazen ulaşmayı gerçekten istemediğiniz hedefleri kovalar,elde etmeye çalışırız.Aslında burada ilgilendiğimiz amaç değil,onu elde etme sürecidir.Bu nedenle,kendi kendinize,"Buna bütünüyle sahip olmayı gerçekten istiyor muyum?" diye sormalısınız..

Bu üç unsurun toplamı sizin amacınız dediğim şeydir.Bir şeyi yaratmayı tam anlamıyla amaçladığınızda-yani derinden arzuladığınızda-gerçekleşmemesi mümkün değildir ve genelde çok kısa bir sürede gerçekleşir.
ENERJİ MERKEZLERİNİ AÇMA
Arkadaşlar bugün kü meditasyonumuz enerji merkezlerimizi açmamızla ilgili.<<<söylediğim gibi,bu merkezler kapalıyken,çok da iyi hissedemeyiz kendimizi.Bu bedeni iyileştirmek,temizlemek ve enerji akışını sağlamak için yapılan bir meditasyondur.<bu meditasyonu sabah kalkar kalkmaz ya da rahatlayıp tazelenmek istediğiniz her seferinde yapabilirsiniz:

Sırt üstü yere uzanın;kollarınız iki yanda olabilir ya da karnınızın üzerinde kavuşturabilirsiniz.Gözlerinizi kapayın,gevşeyin ve hafif,derin ve ağır ağır soluk alıp verin.

Altın ışıktan oluşan parlak bir kürenin başınızın üstünü çevrelediğini imgeleyin.Dikkatinizi ışık küresinin üzerinde tutup onun başınızın üzerinden çevreye yayıldığını hissederek derin ve ağır biçimde beş kez soluk alıp verin.

Sonra dikkatinizi tepenizden boğazınıza indirin.Bu kez altın bir ışık küresinin boğaz bölgenizden dışarı yayıldığını imgeleyin.Dikkatinizi bu ışık üzerinde tutarak,söylediğim şekilde beş kez ağır ağır nefes alıp verin.

Sonra dikkatinizi boğazınızdan göğsünüzün ortasına indirin.Bir kez daha göğsünüzün ortasından bir ışık yayıldığını hissedin.Enerjini göğsünüzden daha çok yayıldığını hissederek,beş kez soluk alıp verin.Göğsünüzdeki sıcaklığı hissetmeye başlayın.

Ardından dikkatinizi karın boşluğunuza verin.Bu güneş sinirağınızdır.Bebeğiniz buarada büyüyecek.Tam orta bölgenizde altın ışık küresini simgeleyin.Ona doğru beş kez soluk alıp verin.

Şimdi ise pelvis bölgenizde(leğen kemiği) parladığını hayal edin ışığın.beş kez soluk alıp verin.

<şimdi altın ışık küresinin tüm vücudunuzda aynı anda parladığını,öyle ki bedeninizi bir mücevher şeridi haline dönüştüğünü hayal edin.

Şimdi enerjinin ayaklarınızda toplandığını hayal edin.Sonra bu enerjinin bedeninizin ortasından geçerek,ayaklarınızdan tepenize doğru yavaşça çıktığını,başınızın üstünden geçen bir fıskiye gibi yayıldığını,sonra bedeninizin dışından tekrar ayaklarınıza aktığını farkedin.Bu tepe-ayak döngüsünü 3 kez tekrarlayın.Gözlerinizi açın.

Bu meditasyonu bitirdiğiniz zaman derin bir biçimde gevşeyip rahatlamış,ama o ölçüde de enerji,canlılık ve neşe dolmuş olacaksınız.Sevgiyle kalın....

Canım çokkk güzel bu ders işlerimi bitirdikten sonra hemen uygulama başlıycam.CANIM ÇOOOK TESEKKURLER CANIM ARKADAŞIM İYİKİ VARSINNNN.a.s. gelısmelerı aksam dus aldıktan sonra yazrım
bedenım yenıden pozıtıf enerjıyle dolup tepemden altın kure seklınde yağmaya başlıycak.HOPAAAAAAAAAAA:teytey:

kızlar bu ders gerçekten önemli,meditasyonu yaptıktan sonra neler hissettiğinizi ve meditasyon sırasında neler hissettiğinizi buradan paylaşırsanız benimle memnun olacağım.Neler hissettiğinizi bilmem önemli:Çünkü sırada ki meditasyonu belirleyecek bu durum

Şu nefes olayını eşimede öğrettim ilk zamanlar göysüm yerşinde durmuyodu ama son zamanlarda alıştım sanırım..ama eşim ısrarla ağızdan vermek gerekir diyor:) Gelde anlat..

tuamay... meditasyonu yaptım... ve bana inanmıyacaksın belki....
bir haftadır ben pek iyi değildim... eşimde topla kendini artık değip duruyordu... az önce eşim eve geldi... ve bana bakıp - ne oldu dedi ?...- ne ne oldu dedim.....yüzünde bi huzur var sanki... pek bi ışıldıyorsun bu gün dedi.....ayyy sağ ol dedim.... bi de şımardım bi güzel....!
canım anlata bildim herhalde...... canım cok sağ ol... yeni dersi sabırsızlıkla bekliyorum....

Kızlar süpersiniz,ilk meditasyon çalışmalarında başdönmesi,titreme,nefes darlığı gibi şeyler görülebilmekle birlikte çok geçici durumlardır.Bu nefes alma çalışması,ciğerlerimizin tam kapasite çalışmasına ve tüm oksijenin bütün dokularımıza eşit bir şekilde dağılmasına yardım eder.Başarmak zordur.Ama etkileri inanılmazdır.Doğru nefes aldığımız için,bütün organlarımız daha düzenli çalışmaya başlar.Vücudumuzda ki enerji noktalarına tamamen açılır.Ağızdan da isterseniz nefesinizi verebilirsiniz.Ama en doğrusu burundan vermeye alışmak olacaktır.Çünkü hindistanda,gurular,yogiler;ağzımızın sadece yemek yemek için olduğunu söylerler.Adamların hayatlarında ki huzura ve uzun yaşamlarına bakılırsa pek de haksız oldukları söylenemez.Deneyin,çabalayın,mutlaka başaracaksınız.Alrın kürenin şekli kologram şeklinde de olabilir.Unutmayın ki gördüğünüz şekiller size özgüdür.Kendinizi baskı altına almayın...

kızlar bende yapıcam ama ıslerım bır turlu bıtmedı kac gundur evde yoktum ben aksam uzanıcam odanın ortasına ve gelısmelerı yazıcam mutlaka ama mutlaka .Tuanaycm .hürremim öpüyorum sızı

canım ben normalde burnumdan nefes alır veririm ne güzel belki bu yüzden huzurluyum meditasyonu uyguladım ama benim enerji karnımda toplandı neden acaba bi yalnışlık olabilirmi tuanay hemen cevap verebilirsen sevinirim

Şu nefes olayını eşimede öğrettim ilk zamanlar göysüm yerşinde durmuyodu ama son zamanlarda alıştım sanırım..ama eşim ısrarla ağızdan vermek gerekir diyor:) Gelde anlat..
Canım beden eğitimi derslerinde öyle öğretildi ya bize.3 kerede kerede burundan al.Yavaşa yavaş ağızdan ver şeklinde.O da güzel farketmez heralde yeterki nefesiniz içinizde kalmasın sırnaşık şey sırnaşık şey
tuamay... meditasyonu yaptım... ve bana inanmıyacaksın belki....
bir haftadır ben pek iyi değildim... eşimde topla kendini artık değip duruyordu... az önce eşim eve geldi... ve bana bakıp - ne oldu dedi ?...- ne ne oldu dedim.....yüzünde bi huzur var sanki... pek bi ışıldıyorsun bu gün dedi.....ayyy sağ ol dedim.... bi de şımardım bi güzel....!
canım anlata bildim herhalde...... canım cok sağ ol... yeni dersi sabırsızlıkla bekliyorum....

İşte bu süper bi gelişme.Harikasın.Nur yüzlü dilber ;)
Eşim bana da diyo senin yüzünde bi ışıltı var diye.Geçen arkadaşın biri de dedi.Senin yüz ifaden değişti sanki dedi.Olabilir valla pozitifliğin etkisi sardı bizi :1shok: :1shok:

O kadar da inanarak başladım benim ilk meditasyonum hafif bir başdönmem var normalmidir?Küreyi bir türlü tam hayal edemedim onun yerine bir hologram vardı daha çok denemelerim sürecek.
Sevgiler
İlk denemelerde bize neler oldu ahh ahh senin baş dönmen çok normal.Biz hep hastalandık.Sen ucuz yıtmışsın canım doğru yoldasın.Hoşgeldin aramıza.:içelim:
canım ben normalde burnumdan nefes alır veririm ne güzel belki bu yüzden huzurluyum meditasyonu uyguladım ama benim enerji karnımda toplandı neden acaba bi yalnışlık olabilirmi tuanay hemen cevap verebilirsen sevinirim

Demekki Bebeişin yer yapıyo ben burda enerji buldum burda iş var diyo :teytey:
Gelcek yakında inşallahhh

Şeniz dark sağol canım gerçek öylemi demiştir dimi:dance::dance: başlktaki gibi kesinlikle bebeğimiz olcak Şeniz sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyo bakalım çok yorma kendini dikkat et canım:nazar:a.s.

meleğim eve yeni geldim.Kusura bakma ancak cevaplayabiliyorum.Karın bölgene yoğunlaşmanın sebebi,orada ki çakranın tıkanıklığından ileri geliyor.Bu sana bir mesaj aslında.Bebeğinin yaşam alanı şu an tıkalı.O yüzden meditasyonlsrında,karın bölgen üzerine daha çok yoğunlaş.Nefes alıp vermeyi,o bölgede 5 kez değil,10 kez yap.Anlasana bebeğin gelmek istiyor ve ne olur yaşam alanımı temizle de geleğim anneciğim diyor,ne olsun daha....

Eşim bana da diyo senin yüzünde bi ışıltı var diye.Geçen arkadaşın biri de dedi.Senin yüz ifaden değişti sanki dedi.Olabilir valla pozitifliğin etkisi sardı bizi
ewet dimi ben de çok şaşırdım... ikide bir gidip aynaya balkıyorum.....ayyy ne hoş ben düzeliyorum mu ne?......
bu arada canımsın biliyosun dimi?

TuANAY CANIM EBN MEDİTASYONU ŞİMDİ YAPTIM YERE UZANDIM VE ÇOK GÜZEL BİR ALTIN KÜRE BEYNİMDE CANLANDIRDIM VE TAMAMLADIM .Şimdi hemen yazıyorum bende şuan bayağı bir baş dönmesi ve nesef darlığı oldu biraz dinlenip rahatlayım en iyisi bakalım gün içinde topladığım pozitif enerji dışarı çıkacağını biliyorum ve bana bal surata neler oluyor diyceksinizzzzz :roflol::roflol:

Eşim bana da diyo senin yüzünde bi ışıltı var diye.Geçen arkadaşın biri de dedi.Senin yüz ifaden değişti sanki dedi.Olabilir valla pozitifliğin etkisi sardı bizi
ewet dimi ben de çok şaşırdım... ikide bir gidip aynaya balkıyorum.....ayyy ne hoş ben düzeliyorum mu ne?......
bu arada canımsın biliyosun dimi?

sen de benim canımsın,seni çok seviyorum hürremcim.Bu arada tabii ki bu değişimi hemen yakalayabildin yani aynı zamanda da süpersin,mükemmelsin

TuANAY CANIM EBN MEDİTASYONU ŞİMDİ YAPTIM YERE UZANDIM VE ÇOK GÜZEL BİR ALTIN KÜRE BEYNİMDE CANLANDIRDIM VE TAMAMLADIM .Şimdi hemen yazıyorum bende şuan bayağı bir baş dönmesi ve nesef darlığı oldu biraz dinlenip rahatlayım en iyisi bakalım gün içinde topladığım pozitif enerji dışarı çıkacağını biliyorum ve bana bal surata neler oluyor diyceksinizzzzz :roflol::roflol:

Balcım durumun çok normal hayatım,ikinci ya da en geç üçüncü meditasyonda bu sorun tamamen ortadan kalkar.Bu nefese alışabilmen için bence gün içinde ara ara bu şekilde nefes almay çalış

CANIM SIMDI TEKRAR YAPICAM MEDITASYNU BU SEFER DAHA BÜYÜK BİR KÜRE HAYAL EDİCEM :teytey::teytey:tuanay canımsın a.s.

Back
X